Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nincs olyan választási eredmény ahol ne azt gondolnám hogy hülyék. mert az emberek általában véve hülyék mint a seggem. árat látnak, értéket nem. történeteket látnak, összefüggéseket nem. élnek egyik napról a másikra, tervezés, tudatosság nuku.
Igen.Kamatcsökkentésre lehet számitani.Plusz euforia eltünik ......én már spekulálok:)) Vargát nem tudom még hova tenni. Nehezen hiszem el ,hogy nem tesz majd keresztbe!
nem tudom miért gondolod baj lehet az eladósodással, csak azért mert az idei államadóssági hiány már nagyobb mint az előző két évi összesen. Ha ez nem siker akkor mi?
Tegnap este 11 körül kíváncsiságból belenéztem a TV2-be. Azon keseregtek, hogy mindennek vége, elesett az utolsó bástya is, menthetetlenül belesodródunk a háborúba, nemcsak mi, de az egész EU, mert már nincs, aki megvédene. A pénteki koncerten bulizó fiatalok meg hamarosan egy donbaszi lövészárokban találjak magukat, és majd jól meglátják...Azt hittem, rosszul hallok.Ezeket mikor húzzák már ji a konnektorból?
Most mindenki bűnös és rossz, mert bántják szegény Orbánt és most majd megnézheti mindenki, hogy milyen világ jön. Jönnek a nemváltó óvodások, viszik a magyarokat Ukrajnába meg jön a Blackrock és a marslakók, mert csak Orbán volt az igaz magyar, aki kiszakította Magyarországot a gyarmati státuszból a nominális államadósság 3,5x-esére növelésével 16 év alatt, meg ő az országért dolgozott. :))))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)