Ugyan mi köze ennek a piacokhoz, a háborúhoz, a kínai lezárásokhoz? Semmi. A cég helyzetét nézve akár lehetne menekülő papír is ez, de a bizalom annyira kiveszett már mögüle, hogy semmi se segít. Már betgyuri se bízik, egyedül KKR mondja töretlen optimizmussal, hogy hajrá OPUS, hajrá NER, hajrá Orbán! Ő úgy tűnik nem befektető, hanem elfektető.:)
Kérem valaki cserélje le ezt a Mészáros és Mészáros Zrt-s háttérképet. Indokolás: Nem hoz szerencsét! Akárhányszor leesik valami közbeszerzés, arra mindig esik pár forintot az árfolyam. Minden rendelkezésemre álló körülmény vizsgálata, majd kizárása után arra jutottam, hogy nem lehet kizárni azt a lehetőséget, hogy a befektetők nem szeretik egy látszólag üres építkezésen magaslatból nézelődő fiatal hölgyet. Többször megnézve a képet nekem sem az ugrik be, hogy a hölgy keményen dolgozik. Szerinntem azon tűnődik, hogy milyen táskát fog kérni, ha vége az építkezésnek.
Ezt úgy néz ki már Cicciolina sem tudná fel.szopni.. Az biztos, hogy a vezetőség fejében az agyrágó bogarak éhenhalnának - ebben a bullos 4 évben simán mehettünk volna, most meg süllyedni fogunk mindennel együtt is. Erre a mai hírre holnap -2% tuti benéz. Nem tudom milyen jelzők lennének ide a megfelelőek.
Az elhúzódó háború, a shanghai lezárások, általában az elszabaduló infláció.. több manapság a félelem a piacokon, ami miatt még egy június végi pozitív OPUS negyedéves gyorsjelentés esetén sem számítok én semmi jóra, fordulatra és 300-as magasságokra meg aztán már végképp nem. Sajnos ez a realitás jelenleg. (szvsz)
Csodás, 2% feletti megy az index, ez meg -2%... Esésben vezetünk, emelkedésben esünk. 5 éve. Kedves új CEO mondhatna pár szót, azon kívül, hogy az előző 5 év sikertörténet....
NEW OPUS GLOBAL