Hűha! Most a legkomolyabb érved az, hogy nem az anyaméhben szereztem a fórum tagságom? Ez igen! Meg is tapsollak, hogy 2014-óta itt vereted. Most boruljak le lábaid előtt, hogy '14-től itt kommentelsz? Figyelj. Ha nincsenek érveid, akkor azzal jössz, hogy klón, meg hű csak most kezdett el irtogatni? Győzz meg. Érvelj. Beszélj rá. Ellene vagy mellette, hogy ez a lúzer papír miért is ilyen fontos. Mert ami ezzel a "csoda" péperrel történik az igen megmosolyogtató.Na tessék - érvelj. Miért is nyomjak bele szabad játékpénzt.
Pont ezt mondom én is..Vicc kategória!Aki ebbe hisz,bármit elhisz!ez lesz 400,500,meg 600 valamikor is?mesemese mátka,pillangós madárka,az üveghegyen túl,ahol a kurtafarku malac túr!üljetek bent még 10-20évet nyugodtan,majd lesz egy nagy semmi úgyis!
:DDDD Hogy is fogalmazzak a notórius down nyomogató ( még hiszek a mesékben ) kommenttársaknak. Pár hete mondogatom, hogy esni fog 190 alá is de csak hisz a mesékben a "nagy tudású" és égeti a vagyonát. Semmi baj. Te döntöttél így, ne is foglalkozz más véleményével. De mint látható, a nagy " győzelem" és a 35éves fix árbevétel ellenére ez a péper még mindig csak egy vicc. Emelkedik 1-2-3-4 HUF-ot :.DDD Lassan és biztosan ismét a 2017-es árszinten fog mozogni. Hosszútávú fundamentumnak értéktelen. De ha annyira szereted a napi kicsi kis kockázatokat, ám hajrá.
ahogy nézem a forgalmat és az árfolyamot már megint elnyertünk valami közbeszerzést. de az is lehet, hogy egy vadmalac közelít. általában ilyen hírekre szokott esni az árfolyam. pl egy cementgyár és/vagy egy vasmű milyen jól mutatna a palettában. csak a szinergiák miatt gondoltam rá.
Adooptimalizalasra jó lesz!részvétem!én 40-50ft-os buktákkal ki tudtam mindig vágni,így is milliós buktáim voltak bent!végén a rallyba fogtam rajt,de én hülye visszavettem utána,és nem dobtam!
Nyugi Peti!Bátorok legyetek,vezérünk a pénztáros,okosabb mint cukkenberg,az értékteremtés a szenvedélye,magánélete sínen van,megvan a politikai hátszél is,jó kezekbe van a befektetett pénzünk!meg fog fialni!!hajrá te higfos!4év se kell és nagy rally lesz a papirba megint!50től 75ig!én 200 felett kiszórom,ha lesz annyi még valamikor,azt soha többet!3x vettem bele az évek alatt,mindig szopusz lett a vége!mert ez egy Lopusz papír!aki akar venni,menjen be a kaszinóba,tegye fel azt a pénzt a pirosra,vagy feketére,többre megy vele!BÉT szégyene címre kéne pályázzon ez a lófasz papír!!aki még vesz belőle az meg az év marhájára!!
Topic címét kellene atirni, nincs itt semmi NEW. Ugyanaz az atbaszás zajlik itt 5 éve. 2 évente uj "vezer", változás nulla. Rohadjon meg az összes fejes.
NEW OPUS GLOBAL