Nagyon jó lenne ha a nyomozó hatóság KG személyében megtalálná az összefüggést a két szereplő között. 2023-ban ha jól emlékszem az isrv zrt közbeszerzési pályázatot is nyert. ott van/volt pénz
Azért annak van egy diszkrét bája, hogy amikor elmész egy gyermekotthonba kertésznek vagy gondnoknak, akkor ellenőrzik a ‘kifogástalan életviteledet’, ugyanakkor a csúcsminisztérium egy olyan cégnek utal közpénzből 12 milliárdot, aki utána lenulláz 2000 családot. Egy cégkivonatot azért remélem lekértek az utalás előtt.
Attól,mert felszámolták,a bűnösök megvannak.akik kimentették a pénzt.Az OTT1 amúgy is egy üres cég volt,onnan semmit nem várhattunk volna.Itt a pénz utját kell nyomon követni.
hát ha rá tudnák kenni még valakire az ott1-on kívül a megkárosításunkat, akkor lenne halvány remény, hogy pénzt lehet még ebből látni. az ott1-t már felszámolták ha jól tudom.
Az lenne a jó,ha kapna valamilyen média viszhangot.Itt nem a Tv2-re gondolok,hanem RTL Házon Kívül.Sok csaló iparost szoktak mutatni,akik átverik az embereket.Itt több ezer kisbefektetőt vertek át több milliárddal.Had látná az egész ország ,hogy mi folyik itt.Védjük meg a családokat szlogennel!
Nagyon sok kihallgatás volt. Szerintem most azért is kérik írásban, mert hatékonyabb ezt a pár kérdést így feltenni. Gondolom lassan már igyekeznének valamit előre is lépni az ügyben.
Én 2x voltam bennt, először, a helyi rendőrségen, miután beadtam a feljelentést, behívták, ott szóban mégegyszer ..aztán majd másodszor videó meghallgatás volt bp-- rendőr nővel, aki egyesítette a bejelentéseket . kb.két évvel ezelőtt
amúgy én annyit beleírtam, hogy meglátásom szerint az MKB elemzése és célára 2020 őszén félrevezető volt (275Ft) a kisbefektetőknek, ahhoz képest h 2021 tavaszán meg fel is függesztették. én bevallom firtatnám ilyenkor az elemző felelősségét is.
OTTone