nagyon leegyszerűsítve azért, mert nem a tőzsdén adtad el, hanem megszüntették és leírtad teljes egészében. Nincs eladás, amit a vétellel szembe tudsz állítani, hogy mennyi a veszteséged.
Na ne már hogy nem tudom leírni veszteségként? Milyen hülyeség már ez? Ott van az eves kimutatásban, hogy mennyi db volt milyen áron? Hat miért ne lehetne ezt szerepeltetni jövőre? Bocs, de nem értem.
Segítsetek kérlek, OTP számlám van csak ezmaitt a részvény miatt tartottam eddig a számlát most már vissza lehet mondani? Bármi csoda lenne attól még van nyoma hogy nekem,volt ott vásárló részvényem?
Nem lehet, nem ETÜ. Ráadásul az értékpapírszámlavezetőd idén törölte a számládról, tehát 2026 évi a kikerülés. Ha valaki mégis tud valami jogi csűrés-csavarást a veszteség elszámolására, megoszthatja itt velünk. Most meg keressük meg valahol máshol a rávalót, hogy esetlegesen legyen miből leírni jövőre.
Igen, az én ismeretségi körömbe tartozó ügyvéd próbált megmozgatni mindent!! Állandóan járt érdeklődni hivatalos szervekhez, őt állították le magasabb szintekről , finoman szólva, hogy ne kavarjon saját érdekében is!! Neki asszem 62 milliója bánja ezt az bődületes átverést!! Majd felveszem vele a kapcsolatot, hogy újra kellene indítani az egész pertársaságot, mert ugye mostmár más szelek fújnak!!
JÓTANÁCSOM MINDENKINEK! . . TUDOM, hogy nehéz, és fáj újra kezdeni, de azt tanácsolom mindenkinek aki érintett, hogy a helyzetre való tekintettel ( választási eredmény, menekülő NER), újra menjetek neki együtt az ügynek! . NE FÉLJETEK!!!!!!! . Ellopták a pénzeteket.
Hát szerintem sokunkat egyáltalán nem kárpótól ha börtönbe zárják ezeket a geciket!! Mert talán megússzák 2-3évvel, de nekem kb.1 évi fizum bánja a mocskos , aljas manipulált munkájukat. De jónéhány ismerős több évi megtakarítását tette bele!! Ismerek 80-100 millás károsultakat, de tényleg össze kellene fogni, és újra indítani a pertársaságot!!
Helló emberek! A cib banknál lévő értékpapír számlámon vannak OTT részvényeim és nem lehet megszüntetni a számlát, vonják havonta a díjat. Mi lehetne a megoldás? Köszönöm előre is a segítséget!
Még ha nem is kapom vissza a 2+milliómat, mert ennyi ner károsultat kárpótolni szerint nem is lehet (ellopott, tönkretett stb cégekből rengeteg van). De ha börtönbe zárják a tetteseket már az is elég kárpózlás nekem. Pedig ez nekem többhavi fizum volt.
OTTone