Az igaz,bármi lehet!amit meg írtam poénnak szántam!de most elvonatkoztatva opusrol,otp-től,minden papirtól,nekem most kezd tele lenni a nem mondom mim ezzel a mindennel ami van!lehet elkezdek pár papírból kimenekülni,nagyon ezen agyalok pár napja!helyzet kurva szar,és nagyon úgy néz ki még szarabb lesz!nem akarok egy kurva nagy szívásba belefutni!amerikába is megy a cirkusz hetek óta,csak lefelé van az irány úgy néz ki!
Ne haragudj, de nem köpködök, polgártársnak sem érzem magam, tényeket közlök általában. Tegnap is azt tettem. Kisemmizve sem vagyok, tény, hogy az Opussal megvezettek. De bármikor fordulhat a hajó, ha úgy döntenek.
Igazad van. Csak szándék kérdése, hogy mennyi az árfolyam. 2018. 04. 10-én 810 ,- . Most meg nem engedik 200,- ig sem felmenni. Az a baj, hogy ugyanazok az "emberek" csinálják ezt a szemét munkát. Teljesen ki vagyunk szolgáltatva a "stratégiájuknak".
Legalább nem estünk!itt már az is valami!kicsit is meg kell becsülni!ha minden nap mennénk fel 1ft-ot,meg is lenne a 350 decemberre!és az nem felrántás lenne,hanem egy tartós emelkedő trend!kilépnénk minden csatornából,200napos mozgóátlag,ilyen gyertya,olyan gyertya,és a topik elemző emberekkel lenne tele újra,nem köpködő,átbaszott,kisemmizett polgártársakkal!
Az, hogy "megnyertük a Választást" azt is jelenti ám, hogy a győztes fasiszta modellben a piacilag finanszírozhatatlan KESMA-t végig (újabb 4 hosszú éven át) nekünk, adófizetőknek és befektetőknek kell majd eltartanunk. Elvégre a békeharc nem szünetelhet. Ezt a kockázatot nyilván árazza, és árazni fogja a piac, bármilyen koncessziót is nyerünk 100 évre Szíj bajtárssal közösben. Átmenetileg ez azért elég komoly kockázat az ún. fundamentumokban.
NEW OPUS GLOBAL