Nagy duma! Ha kivonod a tőkéd nem tudsz részt venni az buliján!Opus és Molon kívül mindenhol uborkaszezon lesz!Master és a WALLIS talán év vége felé indul meg a többi papír túlvetté váltak.
Hogy csak egy példát mondjak: a befektető kivonja a pénzét a tőzsdéről és menekülő valutába (pl svájci frank) és/vagy nemesfémekbe (arany) fektet be. Tőkét meg ugye csak úgy tud kivonni, hogy eladja a részvényeit... namármost, ha eladási hullám alakul ki a tőkekivonás miatt, akkor ez hatással lesz azokra a papírokra is, amelyek direkt módon nem érint az iráni konfliktus. Real 579
Nem leszek népszerű, de nekem az a véleményem, hogy napi 30-40 milliós srv-vel szerintem nem tudják lényegesen megemelni az árfolyamot. Hiába megy fel néhány forintot, mindig vannak realizálók akik visszanyomják. Több 100 milliós forgalommal esetleg lenne esély nagyobb emelkedésre.
Én sem várok esést, ha még is adják meg kell venni :) A cégre 0 hatása van ennek az őrületnek, innentől kezdve ez csak egy lehetőség a bővítésre. De tartom magam ahhoz, hogy nem lesz vérengzés.
Én nagy esésre azért nem számítok, max 580-Ig megy vissza szvsz. Nyáron a Béten kb csak itt van most story, ami árfolyam-emelkedéssel kecsegtet, szóval szvsz az esést is meg fogják venni, ha mégis lenne…
Meg az is lehet hogy nincs teljes korreláció (1-es) az opus és a btc között: btc ma kb.102e $, kb.06.05-en volt ennyi. Akkor opus 550 volt, VISZONT 02.18-an opus 640, btc meg kb.96e $...
NEW OPUS GLOBAL