A demokrácia szó mögé is akkor tudsz bújni, ha letorkoll valaki a baromságaid miatt, egyébként meg nem érdekel a nagy "demokrácia". Azt irkálsz, amit akarsz, demokratikusan nem olvassuk el innentől.
-Opus.-Még mindig csökkenő trendben mozog a papír, de sikerült egy magasabb mélypontot is ütnie. Alkalmas lenne a görbe hamarosan a fordulatra, ha át tudná törni a 313-as szintet. Felfelé nagyon erős ellenállások 437 körül várnák, maximum ez lehetne célára az emelkedési lehetőségeknek.Ellenállások: 375; 406; 437; 468; 500 Támaszok: 281; 250; 218.
Jópofa dolog a demokrácia köpenye mögé bújva szövegelni, de tedd a kezed a szívedre, az az igazság, hogy nem csinálsz mást, mint kárörvendően kibickedsz itt a választás óta, a trollkodás tankönyvi példáját hozva. Nem a fidesz romjaival és/vagy Lölővel cseszel ki a rosszindulatú kommentjeiddel, hanem azokkal az emberekkel, akik részvényesei ilyen vagy olyan okból rövid-, közép- vagy hosszú ideje, és szeretnének nyugodtan kereskedni vele. Hidd el, mindenki tisztában van a megnövekedett kockázatokkal. Morális szempontból kellene átgondolni kicsit.
Nem vagyok troll amiatt mert leirom velemenyem kedves Scari, es amiert olyan linket teszek be amik IGEN is a papir jovojevel kapcsolatos! Viszont amit te csinalsz az nem szep! Csak azert mert velhetoen a poziciod minuszt mutat konnyebbnek talalod azt ha a kritikus hang eltavolitasat kered! Ne haragudj meg de ha azt a moderator teljesiti akkor nagyon serul a demokracia es a szabad szolas szabadsag elve!
Jó, utolsó reményként, hátha megcsillan valami. Tőzsde mágust kérem eltávolítani innen. Teljesen egyértelmű, hogy semmilyen módon nem érdekelt az opus global részvényt tekintve. Egyetlen egy dolog vezérli, a negatív hangulatkeltés ebben a papírban.tehát "TROLL" Normális ember nem beszél ennyit önmaga ellen. Kérem innen eltávolítani! Ha ez egy komoly tőzsdei fórum, akkor egészen egyszerűen nincs helye itt ezeknek a félrevezetéseknek/butaságoknak.
Opus esetében a közbeszerzés ami érdekes, közvagyon nem annyira. Csak ha nagyon régi dolgokat nézzük. Az nás, hogy mint "fő" NEREST, 3x megnézik. Neked nem jó szerencsét persze. Napraforgó tipusú faszonoknak ez jár. Meg srv talán
Gyuri! Két észrevétel. 1 Ezek szerint 12-e előtt diktatúra volt? 2 Ha nem érdekel mi történik a topicban, akkor lehet be kellene zárnod. Jó szerencsét!
Inkább buta barmok gyülekezőhelyére hasonlít. Semmi szabályozás nincs? Azért valami vonalat kellene adni a dolognak! Ez így teljesen komolytalan hatást kelt. Na viszlát, sokat nem is időzők itt. Mindenkinek további jó szerencsétlenkedést. Buta banda...
Ez így olvashatatlan és komolytalan fórum! Minek írogatnak ide emberek, akiknek csak és kizárólag a negatív hangulatkeltés az érdekük? Persze papír nélkül. Miért nincsenek ezek eltávolítva? Ez egy komoly pénzügyi, tőzsdei fórum? Nevetséges!!!
Gyuri kérlek ahogy legutóbb jeleztem és írtad szóljak ilyen esetben : Portfolio hivatalos „jogellenes hozzászólások” szabályzatata alapján Tozsdemagus-t simán kidobhatod a forumból van elég sértő hsz-a . pl. személyes morális megbélyegzés 184191 hsz "Júdás pénz" -> nem részvényelemzés hanem megbélyegzés VAGY 184189 hsz „Mészáros Lőrinc top 5 trófea” -> személyhez kötött lejáratás vagy 184187 hsz „neki ugranak” Mészáros Lőrincnek. -> politikai fenyegetú hangulatkeltés VAGY 184303 hsz Mészáros Lőrinccel kapcsolatban előzetes letartóztatást vizionál. -> Ez nem elemzés, hanem büntetőjogi következményre célzó, személyhez kötött spekuláció ... van még ha nem elég. TozsdeMagus profilján látszik, hogy más topikokban már volt kitiltása / felfüggesztése, több esetben „Troll” vagy „Személyeskedés” indokkal. A problémám nem az eltérő véleménnyel van, hanem azzal, hogy ezek a hozzászólások rendszeresen politikai agitációba, személyhez kötött büntetőjogi következmények vizionálásába, illetve más fórumozók befektetési döntésének sértő minősítésébe mennek át. Ez nem véleménykülönbség hanem következetlen fórumozói magatartás: másokkal szemben szigorú elvárásokat támaszt, de saját magára nézve ezeket nem alkalmazza következetesen. (finoman szólva). Köszönjük !
A fórum szabályzat tiltja a megtévesztő viselkedést! Nem teheted ki a jelenleg megválasztott miniszterelnök képét, mintha te lennél az! És nem használhatod provokációra, más fórumozók hergelésére vagy politikai trollkodásra!
Túl régóta csinálom, de tudtommal kérdezni lehet. Vállalni kell ki sért meg. Ki oktat ki. Véleménykülönbség lehet. Szerintem vállald fel, ha bárki sért. Én felvállalom, hogy én vagyok az admin, és tílthatok, felfüggeszthetek , a feleleősség ennyi. A kommunikáció tekintetében a stílus és tartalomért mindenki maga felel. De nem egyedül döntök csak úgy. Vállald fel ha valaki sért .
Miért? Magyarországon az éppen aktuális miniszterelnoknek szerinted nincs koze egy tozsdei ceg arfolyamahoz? Lasd pl. 4IG par napja, amikor bejelentettem hogy nyista 1300 milliard. Szerinted Opus kivetel lesz?
Miért azt várod, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj? Felelős vagy a fórumodért! Ha már egyszer megnyitottad, olvasd is el a hozzászólásokat, és majd tudni fogod, hogy ki az, aki csak hergelni és politizálni jár ide. Nem jön, hanem jár, vagyis rendszeresen.
Semmi sertot nem irtam szeretnelek figyelmeztetni! Ha ennek torlitek a kommentemet akkor az egy nem demokratikus dolog lesz! Szeretnem jelezni a moderatornak hogy aprilis 12 ota NEM diktaturaban elunk!
NEW OPUS GLOBAL