Topiknyitó: betgyuri 2019. 07. 07. 22:40

NEW OPUS GLOBAL  

Létrejött az új Fórum.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ekinszu_Ocsa
Ekinszu_Ocsa szombat, 13:56
Előzmény: #59465  papaya
#59467
Külföldiek beavatkozása? Legfeljebb egyik adja a másiknak a körmöst, ha ebbe a szarba vásárolna "árjúkréjzidúd? " felkiáltással. Itt már bizonytalanság sincs, nyilvánvaló átbaszás az egész. (Magyar) forgalom is azert nincs, mert mindenki mar ugy van vele, hogy akkorát bukott vele, hogy nagyjabol mindegy, innen eladni mar nagyobb kockázat mint bizni a csodában. Betgyuri is biztos felmarta a sikerdiját. Igazgatosagi tagok közül is csak egynek van részvénye, az is ajandek volt. Fordulat itt nem lesz. ML sem véletlenül gyujti az erős embereket, remelem az egyiknek fals negativ tesztje lesz, es ML fülébe súgja a tutit. 
szieszta szombat, 10:19
Előzmény: #59465  papaya
#59466

Ezt a beavatkozást hogyan gondoltad? Blokkolják a kereskedést? Több napon keresztül 5 milliós forgalmat produkált. Egyszerűen nincs kereslet.
Még hígítani se nagyon mernek, mert az eddigi ilyen stratégia sem vált be.
Nagyon nagy a bizonytalanság. Hiába nyeri zsinórban a közbeszerzéseket, ha ebből szinte semmi nem marad a cégnek. Kiskapukon kitalicskázzák a pénzt.
Ráadásul a fő tulajdonos bárhogy dönthet, senkinek nincs beleszólása.
Lölöt nem érdekli az árfolyam, hiszen nem abból van a pénze, ő egyenesen a céget feji. Csak egy jó könyvelő kell hozzá.
papaya szombat, 09:45
#59465
Sziasztok! Évek óta olvasom a topicot de csak most regeltem be. Szerintetek itt mikor fog fordulni emelkedőbe az árfolyam? Nem lehetséges, hogy külföldről avatkoznak be és ez okozza a lejtmenetet? 
KKR13
KKR13 péntek, 19:12
Előzmény: #59463  BrokerJozsi
#59464

A síelés a becsületes emberek estében inkább egy fajta választás (életmód) volt eddig is, azaz másról mondasz le helyette (mert magunk szintjén luxus fogyasztás), viszont sok "minimál TB-s"-t nem fogja visszatartani ez a gyengülés, max. a járvány egyelőre.
Persze, amilyenek az emberek, képesek inkább hazudni (üzleti útnak álcázva a határátlépést) azért, hogy csússzanak egy 800 méteres pályán pár órát, melyhez egy napon belül 1.000 km-t ingáznak elégetve 50 - 100 liter üzemanyagot, mert szerintük ez a viselkedés (hazudozás, mértéktelen fogyasztás) a "természetes". Sajnos ennyire mohók és önzőek az emberek, például a síelők sem fogják fel, hogy a síelés feltételeit teszik tönkre azzal, ha egy szezonban csak erre a célra 10.000 km-t autóznak, mert a menedzser effektusban egy-egy napra vagy hévégére utazgatnak markáns távolságokat megtéve.
A síelés a nagy főnöknél nem preferencia, mert egy stadion árából számos négy évszakos fejlesztést lehetett volna itthon is kivitelezni a "hegyeinknél", amelyet arányaiban sokkal több ember vehetett volna igénybe, mondom ezt foci fanatikusként.
A sportban egyben jó és egyben rossz a "pénzbőség", erről igen sok tapasztalatom van, viszont ha leváltják a jelenlegi kormányzókat, akkor min. évekre össze fog omlani a hazai sportélet, amely nem kifejezetten az élsport miatt lesz katasztrófa, hanem a nemzedékek egészséges életmódban való nevelkedése szempontjából, mert így is tömegek vannak távol az egészséges életmódtól már fiatalon is, de ezt hosszú lenne itt kifejtenem, meg nem is erre való ez a topic.
Igen, az árfolyam elengedése még tovább gyengítette az Opus befektetésünk értékét is, s ehhez képest sem állnak érte sorba az új vevők, na ez tényleg szomorú tény.
BrokerJozsi péntek, 11:44
Előzmény: #59461  KKR13
#59463
Ha a kuszaszemű tovább gyengíti a forintot, akkor hogy megyünk síelni? Megveszi Lölő Muraut a gazdáktól? 
BrokerJozsi péntek, 11:39
Előzmény: #59461  KKR13
#59462
😄😁💩❤✌
KKR13
KKR13 péntek, 09:47
Előzmény: #59458  szieszta
#59461

Sajnos én túl sokat láttam, hallottam a korábbi munkahelyemen a régi rendszer működéséről és vannak visszaköszönő elemek az ellenzéknél (például ifjú szocialisták új gúnyában), így nem hinném, hogy nagy változás lenne, de ott jellemző volt, hogy például az infrastrukturális beruházások értékének nagy része (a haszon végképp) kitáncolt az országból. A zsebpénzekből is luxus javak vettek külhonban vagy rejtették el a vigyázó szemek elől.
Adót fizetnek és egyre többet fognak fizetni (csoport tag cégek, ha erre gondoltál), ahogy a beruházások mögül a kezdeti nagy invesztíciók "kifarolnak", de a foglalkoztatáson keresztül (főként új vagy tovább működtetett termelő egységeknél) folyamatosan van adó bevétele a költségvetésnek és értelemszerűen kevesebb kiadása az inaktívak számának csökkenése miatt.
A külföldi költekezés nem olyan mértékű, mint amilyen hangosan énekelnek róla és sok esetben nem csak üzleti jellegű (közösség megtartás, építés) célt szolgál vagy PR tevékenységet, azaz ne itt készítsd elő a feleket a gondolkodási mód "beültetéssel" (nyitott világ) a befogadásra egy végtelen ember dömping keretében, hanem az indulási helyen próbálj olyan feltételeket biztosítani, hogy ne legyen szándék elhagyni a szülőhazát. Persze ehhez Magyarország törekvése bakfitty, de ha a fejlett országok nemcsak kihasználnák, hanem ott is hasznosuló tudást is exportálnák a térségbe, akkor talán változna valami. Persze, az első lépés lenne, hogy ne vállalj többet (utódot), mint amit a rendelkezésre álló erőforrások lehetővé tesznek az "eltarthatóság" (fenntartható fejlődés, jövő) szempontjából. 
Síparadicsom? Gondolom a sípálya környéki szállások egy részére gondoltál, mert a sípálya területét az osztrákoknál a gazdák adják ideiglenesen (szezonra) bérletre. Itt már jóval Lőrincék előtt magyar dömping volt, a helyszín szinte magyar sípályának számított a vendégkörre tekintettel.
Jacht, feltételezem inkább bérlik, bár ha valaki elég mohó akkor persze meg is vehette "bújtatva", de szerintem abból is inkább üzletet csinál további bérbeadással.
Sajnos sosem lesz tiszta játék (főként politika), mert az emberi önzőség mindent felülír és csak reménykedik az ember, hogy egy bizonyos fejlettségi szinten már belátja a társadalom a korlátokat és nem egy újabb pusztítással kezd előről mindent.
Ekinszu_Ocsa
Ekinszu_Ocsa péntek, 08:52
Előzmény: #59452  OTP-TOP
#59460
"Irany Hévíz"... ez is egy megfontolando jo tanács.  :/ (covid) 
BrokerJozsi csütörtök, 23:40
#59459
Jó estét Opus részvényesek!😀😁🤟✌
szieszta csütörtök, 23:36
Előzmény: #59457  KKR13
#59458

Sajnos a történelemben nincs HA. Az már megtörtént.
Ha akkor loptak, ezek is lopjanak? Ráadásul nagyságrendileg többet.
Most hova tűnik el az a hihetetlen pénzmennyiség? Elvégre részvényekkel fizettek, meg most is minden túl van árazva. Adósság az egekben, minden hitelből van.
Gondolom a magánszámlák meg duzzadnak a svájci bankokban.
Sokszor hallottam, hogy legalább itt marad, a magyar cég itt fekteti be. Biztos? Vagy megveszi az osztrák síparadicsomot, a jachtot, külföldi focicsapat....... Ezzel lehet hatni az emberekre, de látjuk, hogy még adót sem fizetnek, zsonglőrködnek, minél több maradjon. A külföldi céget meg is lehetne büntetni, ha nem készül el időben. Lölönek meg még fizetünk, mert a késés miatt felmenetek az árak. :-)
KKR13
KKR13 csütörtök, 20:36
Előzmény: #59453  szieszta
#59457

Bárcsak a rendszerváltást követően minden túlárazott közbeszerzés így hasznosult volna a gazdaságban, hogy abból új termelő egységek jöttek volna létre és/vagy a korábbiakat fejlesztették volna, némi export és foglalkoztatás "növekménnyel", már rég nem itt tartanánk, de sajnos a korábbiak jelentős része nem is került vissza a hazai gazdaság körforgásába.
VERTAK csütörtök, 19:54
Előzmény: #59452  OTP-TOP
#59456
++++Hajrá Opusz‼️🍀
OTP-TOP
OTP-TOP csütörtök, 18:30
Előzmény: #59453  szieszta
#59455
Ez ha lezárt story lenne igaz is lehetne,de ig épül,bővül termel,megrendelést nyer el a cég és ha szerencséje van a befektetőnek,vagy csupán tényleg termel is a cèg,akkor a nyugtával dicséret a napot elv alapján mèg profitja is lehet,igaz nem lóverseny időtávon egy hèt/1hónap hanem 1-5èv (közèptáv) ..
Sokan elfelejtik h.igen volt hazudozo menedzsmenttag,vezető,Trixie stb..azonban ezek nem omlesztenek forintot abba ami hosszú távra nem jó,más oldalról pedig a pertársaság is járható út nekik és a médiának is ébresztő ,azaz h.ezzel mint témával lehet foglalkozni & ha zörög a haraszt azt lehet nemzetközi vizeken is meghallják.
Bár arra szerimtem N lesz szükség ..mert jövőre (igen2ève ez van,h.jovore ) indulnia kell a szarkupacnak😂😂
Meglátjuk.. mondta Stevie Wonder 😉
kupec csütörtök, 18:29
Előzmény: #59453  szieszta
#59454
Sajnos szerintem is ez a realitás, de kivárom most már a végét, bármi is legyen. 
szieszta csütörtök, 18:21
Előzmény: #59452  OTP-TOP
#59453
Miért jó valakinek, hogy lenyomja az árat? Ez egy nevetséges gondolat.  Elég rápillantani a forgalomra, nem kell itt semmit lenyomni. Egyszerű a képlet, ez a cég azért jött létre, hogy az ellopott állami milliárdokat tisztára mossák. Nem fontos az árfolyam, a pénzt kitalicskázzák a kiskapun, ők ebből gazdagodnak. Nem akarnak közösködni senkivel.
OTP-TOP
OTP-TOP csütörtök, 17:52
Előzmény: #59449  OSZLOPOS
#59452
Az számomra tèny, de talán másnak is lehet effèle gondolata beirtak alapján, hogy fékezett árfolyamunk van,azonban az eredmènyeket mèrlegeket hamisítani hosszú távon nagyon-magyom nehéz,ergo jó eredményekre emelkedès lesz a jutalmunk..
Aki pedig sír,fáj neki h.megkopassztották(igaz senki nem mondta h.fektessen ide v.ha befektet ne tegyen stoppot..) az várja a félt,vagy csendesen imádkozzon(egyik sem segít..) vagy élje az életét tekintve,h.itt nem konyhapènze van így N lehet gond ha ellene megy a piac..
Választás előtt muszáj lesz nekik alakítani valamit árfolyamban,mert egyébként híre lesz,nah nem is a pertársaságnak,vagy h.szar az árfolyam,vagy H. Emel tesója pèter dűlőben 310m ért vett házat,lolobá 805m ért fentebb a hegyen villát,vagy demján földjeit halála előtt tihanyban gyorsan átkerültek máshoz.. vajon kihez is...??hanem h.elegedetlen tömeg lesz a székház elott,amire a média fel fog figyelni egy választási hajrában,a negatív reklám pedig cink..
Noh ezek csupán égből kapott gondolatok voltak,adjatok gyorsan ha féltek a 130-150től..
Jövőre új. Csúcsot varok,hogy miért ?? Mert merek álmodni a világvègèt váró papírnèlküli nihilistákkal szemben😂
Jó 7vègèt,irány hèvíz🙂
galk2 csütörtök, 17:13
Előzmény: #59449  OSZLOPOS
#59451
3 éves a 200-800 rally. 
Meg kéne ismételni. 
Lesz e az opus 400 konferenciát nem rendeznek idén?
galk2 csütörtök, 17:12
Előzmény: #59448  BadJoe
#59450
OSZLOPOS csütörtök, 17:09
#59449
hát ez..ez 220! :-)
zöld!
fordulat!
nincs megállás, csak fel!
komolyra fordítva, technikailag 230 feletti zárás kéne. de apró lépésekkel...
BadJoe csütörtök, 17:05
#59448
Z :220
Harcoska csütörtök, 17:05
#59447
220 a záró
BadJoe csütörtök, 16:54
Előzmény: #59445  zox69
#59446
219,5 😁
zox69
zox69 csütörtök, 16:53
Előzmény: #59443  BadJoe
#59445
217
Donqatto
Donqatto csütörtök, 16:53
Előzmény: #59442  Harcoska
#59444
Hol is?
BadJoe csütörtök, 16:52
#59443
R:219,5
Harcoska csütörtök, 16:40
Előzmény: #59441  Molbank
#59442
Amerika szakadni látszik..
Molbank
Molbank csütörtök, 16:07
Előzmény: #59436  LopusJ1G
#59441
A tl certik kiütése az erste homokozoban.Aztán majd ha látnak benne fantáziát talán tervbe veszik,hogy ts certire is jogosult legyen ez a szarparadicsom.
LopusJ1G
LopusJ1G csütörtök, 16:07
Előzmény: #59439  Csibefasirt
#59440
ha itt nem fogják és 208-at megint megnézi akkor a 203-at megcsinálja. onnan meg kihagyná a rés töltést? nem hiszem? 218on 41k-t megvettek. 
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 16:04
#59439
vagy egyszerűen 208 ról irány az ég... :) 
BadJoe csütörtök, 16:04
#59438
R:218
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 16:03
Előzmény: #59436  LopusJ1G
#59437
hát, talán ez a MAX féle dolog itt is működik... első célár 203 nál
https://invst.ly/sjzd6
utána még a 198-190 közötti rész tűnik érősebbnek ...
ha az sem, akkor alj ismétlés, vagy rosszabb, de persze ez csak SZVSZ... és TA alapon...
LopusJ1G
LopusJ1G csütörtök, 15:55
Előzmény: #59435  Csibefasirt
#59436
mi lehet a célár? első körben rés töltés?
Csibefasirt
Csibefasirt csütörtök, 15:43
#59435
látom ma is megy a dagonyázás... hetesen csúnyán letört :/ 
bár a 208 megfogta elsőre
KKR13
KKR13 csütörtök, 15:25
Előzmény: #59423  waddah-attar
#59434

Akkor nézzük, ezek szerint úgy gondolod, hogy min. 100 milliárd Ft összegű vagyon fog hamarosan kimenni ellenérték nélkül a csoportból vagy égetitek Gyuri bácsi pénzét (persze, ha nem 70-nél szállt be), egyik sem túl valószínű forgatókönyv, de nagyon remélem, hogy az ilyen álszent alakok, mint te, nem jutnak hasonló áron részvényhez, persze ha a főnöktől kaptok, ki tudja.
Sasika07 csütörtök, 15:15
Előzmény: #59431  tomspice
#59433
Ennek nincs íróasztala. Egy kecskepasztor aki okosnak gondolja magát, pedig csak agyára ment a mértéktelen munkahelyi szex.
Sasika07 csütörtök, 15:15
Előzmény: #59431  tomspice
#59432
Ennek nincs íróasztala. Egy kecskepasztor aki okosnak gondolja magát, pedig csak agyára ment a mértéktelen munkahelyi szex.
tomspice csütörtök, 14:54
Előzmény: #59423  waddah-attar
#59431
Ne gyere vissza, jó? Bújj az íróasztal od mögé
cikcak
cikcak csütörtök, 14:17
#59430

cikcak
cikcak csütörtök, 14:17
#59429

cikcak
cikcak csütörtök, 14:15
#59428

Harcoska csütörtök, 14:12
Előzmény: #59426  1221_
#59427
az varom ma, irjon aki szokta irni feeeeeeeel
:)))))) mindent visz....
1221_
1221_ csütörtök, 14:08
Előzmény: #59423  waddah-attar
#59426
addig meg ócsárolod a szegény modit meg a kormányt a tartalék nickjeiddel
1221_
1221_ csütörtök, 14:06
Előzmény: #59423  waddah-attar
#59425
úgyis két nap múlva visszajössz ;)
Tokmagacsko
Tokmagacsko csütörtök, 14:06
#59424
Jeee
jeee
jeee
mindenki hüjeeee!
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 14:04
Előzmény: #59422  1221_
#59423
Epés kolléga (galle) véleménye is csak egy a sok közül, csakúgy mint az enyém vagy a tied, babosko_1221. 
Kellemes fenyegetőzést, vádaskodást, személyeskedést, felbeszélést, beültetést majd kitömést kívánok neked a továbbiakban is. 70-nél majd együtt kiértékeljük, mire volt neked mindez elég. 
1221_
1221_ csütörtök, 13:53
Előzmény: #59363  waddah-attar
#59422
meggyőztél mindenkit, hogy galle-nak teljesen igaza van veled kapcsolatban ;)
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:49
Előzmény: #59419  1221_
#59421
Mondom én, hogy ugyanoda várjuk. Te is ugyanezt írtad. Nincs vita köztünk. Ettől persze a cégvezetésnek szánt halálos fenyegetéseidet nem lehet meg nem történtté tenni, de az már egy másik ügy. Mindent csak sorjában.
Kispenz
Kispenz csütörtök, 13:48
#59420
1221_
1221_ csütörtök, 13:46
Előzmény: #59416  waddah-attar
#59419
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:41
Előzmény: #59415  galle
#59418
Nyugi, 70-nél majd átértékeled a valóságot.
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:39
Előzmény: #59416  waddah-attar
#59417
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:39
Előzmény: #59414  1221_
#59416
"A papír 60-70 közé fog menni, mert nem tehet mást."   by 1221.
Min vitázunk, ha mindketten ugyanoda várjuk?
galle
galle csütörtök, 13:34
Előzmény: #59413  waddah-attar
#59415
Te nem vagy normális az biztos!
1221_
1221_ csütörtök, 13:29
Előzmény: #59413  waddah-attar
#59414
"én vagyok babosko meg a modib... nick" by w-a ;)
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:27
Előzmény: #59411  1221_
#59413
Semmi akadálya, ha te előbb belinkeled, hogy én vagyok babosko meg a modib... nick, és nem pedig te. Ugye ez nem túl nagy kérés, babosko-1221?
1221_
1221_ csütörtök, 13:20
Előzmény: #59410  waddah-attar
#59412
egyre jobban csípem a személyeskedő stílusodat
1221_
1221_ csütörtök, 13:18
Előzmény: #59407  waddah-attar
#59411
linkeld már be kérlek az eladási megbízásaim azonosítóit, a számlakivonataim között megtalálod, csak hogy ne tűnj szavahihetetlen vádaskodónak
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:16
Előzmény: #59409  1221_
#59410
Mindegy, hogy itt leszek-e vagy kitiltatsz azért, mert rontom a kitömős-bizniszedet, a topik emlékezni fog mindkettőnkre, ebben biztos lehetsz, babosko-1221. 
1221_
1221_ csütörtök, 13:13
Előzmény: #59407  waddah-attar
#59409
amilyen ütemben fogynak a nickjeid, te nem leszel ;) (és 70ft sem, de ez mellékes)
1221_
1221_ csütörtök, 13:11
Előzmény: #59403  waddah-attar
#59408
kikérem magamnak, igenis nagy arc(ú) vagyok!
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:11
Előzmény: #59400  1221_
#59407
Ahhoz képest, hogy te már az ezres bulit szervezted a beugrasztottaknak 500 fölött lefelé jövet - közben pedig adtad -, a 70 ft egy nagyon konzervatív és reális becslés a jövőre nézve. De majd ha odaértünk, erről is megemlékezhetünk közösen. Itt leszel még akkor, babosko-1221?
1221_
1221_ csütörtök, 13:09
Előzmény: #59403  waddah-attar
#59406
azt becsülöm benned, hogy legalább nem személyeskedsz, vagy várj...
1221_
1221_ csütörtök, 13:08
Előzmény: #59403  waddah-attar
#59405
a pin kódomat be ne írd, mert megharagszom
1221_
1221_ csütörtök, 13:07
Előzmény: #59403  waddah-attar
#59404
lassan kiderül, hogy tezsvírek vagyunk, úgy ismersz már 😂🤣😅
waddah-attar
waddah-attar csütörtök, 13:05
Előzmény: #59397  1221_
#59403
A fenyegetéseket itt adtad fel a nyilvános topikban, babosko-1221. Nem kellett neked ahhoz postaláda. Túl nagy arc akartál lenni, és ahogy lenni szokott nálad, ismét ráfaragtál.
1221_
1221_ csütörtök, 13:05
Előzmény: #59401  zox69
#59402
zox69
zox69 csütörtök, 13:03
Előzmény: #59400  1221_
#59401
Rmélem azért annyi nem lesz :)

Topik gazda

betgyuri
betgyuri
2 5 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek