Ezt nem igazán értem. Ha megnézed, a nagyok is estek, többet is estek. Szerintem ez most nem opus specialitás. A technikai kép romlott, de nem romlott el teljesen.... Makro szinten meg legyünk őszinték, nincs mire optimistának lenni...
Szanalmas ahogy valamelyik rohadek brokerceg feltorli a padlot ezzel a fossal. 135K kellett hogy lebarmoljak 130 ft ala.Most mar van forgalom is hozza.Mig eladoira egyre lejjebb rakosgatja be a szep kerek pakkjait a faszkalap.Vegulis zaroban is beszorhatta volna.Igy elore jott a tuzijatek.
Milyen szepen kiontottek a 130-at a rohadekok.Mikozben az eladoin meglejeltek a 10K-k.5K-kes 15K is.Nyilvan nem ugyanaz a szemely jatszadozik mindket iranyban.
miért? Arra gondolsz, hogy Putyin megadja az előrét és 100-80-60 Ft-ig zuhanunk? na ahhoz tényleg nem árt a biztonsági öv, de gyanus, hogy pár üveg vodka jobban jön majd.
Az egész Bétet be lehetne szántani :-) van 3 papír amire azt lehet mondani, hogy likvid. van kb 5 papír amivel néha lehet kereskedni a többi süllyesztő kb
Siralmas. 5-6 rvben van értékelhető forgalom, a bluecsipszeket is beleértve. Szánalmas, hogy erre az értékelhetetlen eredményre veri a "tőzsdevejlesztés"a mellét.
Emlékszem, hogy kb. 2019 közepéig mindig brutális záró darabszámok voltak! Rég volt! Borkai ügy, majd önkormányzati választások és már lassan tartósan 300 alá került az árfolyam.
igazából fel vagyok erre készülve nekem ez ami itt a BÉTen megy kereskedés címszó alatt elkeserítő még mindig,de valami önkínzás miatt mindig visszanézek pár évente :-D
igazából fel vagyok erre készülve nekem ez ami itt a BÉTen megy kereskedés címszó alatt elkeserítő még mindig,de valami önkínzás miatt mindig visszanézek pár évente :-D
Igen az jó lenne. De a BÉT-en nincs forgalom. 100k$-al TOP5-6 forgalmat lehet elérni. Kereskedhetetlen így szinte minden... És sajnos ez torzítja a chartot is. Opusban egyébként az idei forgalom egészen jó, nekem még tartja magát, 131,2 alatt borul nálam a kép. Felfelé 137-139 között van akadály bőven. 140 felett válik nyugalmasabbá... Ha lesz olyan.
"Büdös francot ugrott meg a forgalom. " Én elhiszem, hogy ideges vagy , de csak egy tényt közöltem. Délelőtt majd 12 óráig 11 millió volt a forgalom, du. 3 kor pedig 42 milla. Kizárólag ezt közöltem hozzátéve, hogy a forgalom önmagához képest ugrott meg. Ha ebben valami nem tényszerű, akkor sajnálom. Én is ugyan úgy benne vagyok mint te, de attól még a tény az tény...
NEW OPUS GLOBAL