A magyar gógyi minden kontrollt nélkülözve forgathatja az adófizetők, az eu-s bürokraták és a magyar géniusz elkötelezettei által a pénztárnoknak juttatott pénzeket. Az eredmény kommunikációja egyelőre csak a választókat és a kisbüffencseket nyűgözi le, akik még mindig remélnek némi aprót (krumplit, farhátat, olcsó benzint, gázt, hozamot, ilyesmit). Perspektivikusan nyilván nem feltétlenül megalapozottan. https://444.hu/2022/05/13/a-ganz-gyar-hires-trafoi-is-megtermeltek-az-elso-milliardokat-meszaros-lorinceknek
az örök kérdés, amit magadnak is tegyél fel: miért? Miért nem érdekel senkit, nem kapcsolódót, nem lekötelezettet az papír, miért nincs vételi kedv, ami a piti dugókat úgy seperné el, hogy öröm lenne nézni? Ez a 811-es kérdés :D
Nálunk csak Dől... az árfolyam évek óta. Hajrá Opus, talán ha a market cap 4-5X-öse lesz majd az áves árbevétel, akkor lesz egy gigarally 210-ig. Jelenleg a 130Mrd-os mc, és a 307Mrd-os tavalyi árbevétel senkit nem mozgat meg...
van valami megfoghatatlan ebben a papírban: ha esésről van szó, azonnal sorsközösséget vállal mindennel és mindenkivel, függetlenül attól, hogy ténylegesen hatása is lenne az árfolyamra, de ha korrigál a piac és a hangulat, ahhoz még véletlenül sem csatlakozik, annyival "tiszteli meg" a rajongókat, hogy akkor épp stagnál. Ez a papír egy qrvanagy csoda, egy tanulmány a természetellenes mozgásról...
Örülök, hogy megint foglalkozol velem, csak legalább áruld el, hogy mit kell érteni elfektető alatt? Amúgy tényleg hajrá Opus - mit is mondhatna egy befektető tele részvényekkel -, hajrá NER, mivel továbbra is egy értelmes útnak tartom és hajrá Viktor, fektesd el Ursulát a krízist kreáló, abból lakmározó világi nagy urak helytartóját (na jó, ehhez már kevesek leszünk, simán beáldoznak majd minket, ha képesek voltak szinte "testvéreket" egymás ugrasztani). Hamarosan újra veszek részvényt, mert nekem már tényleg mindegy és ez az árazás nevetséges, több szempontból is, s ahogy mondták annak idején, a helikopterről is kiszórhattam volna. Mondjuk most nagy mennyiséget tartósabb távra már csak nagyobb árfelhajtással lehet vásárolni, de ez a veszély engem nem fenyeget. Tényleg igaza lesz a korábbi hozzászólónak - igaz akkor Ő még nem tudhatta a Covidot és a világpolitikai sakk játszmák felerősödését - , hogy monopol részvényre legalább egy évtizedet kell szánni.
NEW OPUS GLOBAL