Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A néppel fogják megfizettetni az MNB veszteségét. 500-as Eurónál majd nyereséges lesz... cserébe csak egy kis 10%-ra lehazudott 20% inflációt élvezhetünk.
1darabig tud működni, csak a jármű, amivel azt teszik,az megsínyli... hamarabb kifekszik, több üzemanyagot fogyaszt , az alkatrészei, gumik, hamarabb elhasználódnak. A tulajnak azaz a népnek többe fog kerülni a tervezettől előrébb kerülendő karbantartás. Amg mercivel 3 napos hétvége pályán és utána komplett fékek cseréje, szerviz,... évekkel ezelőtt volt 1 e osztálynál 5misi. Versenypilóták szokták vinni a népet... Ott sem szoktak olyat csinálni hogy fék+gáz együtt. nem hülyék.
Beülök a Parlamenthez legközelebbibe, és majd meghallgatom a szuverén NER-es kollegákat, hogy sóhajtozva, fejüket vakarászva nem értik, hogy az intézményesült korrupció miért nem ad hozzáadott értéket a nemzetgazdasághoz, és miért nem növekedik magától a GDP...
Köszönöm. Visszatértem! Ha a halál árnyékának völgyében jártam is nem féltem a gonosztól. Bár kinéztem amikor elment 1 autó az utcán, hogy nem-e egy fekete pobjeda körözik itt, mint 1 keselyű ;) Ebből kamatvágás úgy lehet, mint a törököknél szokott. Érkezését északról várhatjuk de nem 434nél sztem felette olyan10-20% nyival... Ott is időnként vissza térnek a problémák és némi kamatemeléssel próbálják orvosolni, nem teljesen sikertelenül! Ott líra van, nem mindegy mennyi az usd v euró?? " jól él a nép", már 1,5líra/usdről 34 felett járnak kb 1,5 évtized alatt. De ez nem probléma. Nem is mentek csődbe!
Szóról szóra ahogy írtad így van. De mikor és ki fogja kifizetni az mnb nél lévő pár1000 millárdos minuszt? Hamisnemhamisgulyás ( hamis, mert nem igaz gulyás, de a hamis gulyásban nem szokott hús lenni, benne meg szokott hús lenni szóval értitek) is elmondta, hogy se árfolyam se kamat cél nincs. megint taplógáz. Láttuk mit tett ez a technika az országgal. Tényleg nem változtatnak, eredmény sem fog elmaradni.
Kitiltásom előtt felraktam, hogy kb -4% körül volt a zlotyi és usdeur miközben mi +7,3% magasságában. Kérdeztem is, ha az erőt mutató páros elbiceg nullába, akkor mi hová konvergálunk? változás zlotyi -2,55% +1,45% usdeur -1,95% +2,05% FO$ +9,26% +1,96% amennyiben ők csak nullába mennének ~ 410,1 Ha tovább mennek, hát mi is. Nagy eséllyel eltérhet a %os gyengülés tőlük.Mint látjuk nap mint nap nagyobbat esünk, mint régen kb átlag 2 tized %al , mint ők, de van, hogy többel... Amúgy 22,5 havi csúcsnál vagyunk, ha jól látom. Pedig mindent jól csinálnak... Bse márnematya szent jogarából nem szórna egy kis áldást a FO$rintra+mnb re? https://imgur.com/a/Nf73zGi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)