Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! IO-val mi a helyzet? Addog kovettem, hogyy atkerult az otc piacra, de most mar ott sem latom. Volt par darabom, elhanyagolhato mennyiseg, de ilyenkor mivan? Felszamolasbol jar valami?
Egyszeruen: szar papir, jo lehetoseggel. Vagy jo szektor, de szar papir, indokoltan, de jobb ha indokolatlanul, ill a tulzas fazisaba lepett papir, ami ennek mint tenynek a felfedezese eseten nagyot mehet. Nem koinnyu sokan kereshetik. . A xela nem ilyen?
Olyan centes, szetesett papirt kellene talalni, amelyik fordulat elott all. Esetleg, aminek a szektora lehet az elso az indulok kozt, ami magaval ranthatja a legaljat is, akar erdemtelenul.
de hát nem arról szolt mindig a mantra, hogy ilyen csak madzsarországon van, itt eshetnek a részvények és csak itt van a transzparencia hiánya? Ugy volt, hogy a fényességes USA-ban minden szép minden jó a CEO-k korrektek egyenesek és minden transzparens és egyenletesen emelkedik minden kiszámítható fundásan, csak a nyereséget kell számolni. Most mar nem ertem, eddig arrol szolt a forum csak a BÉT-en van mutyi az egész világon bezzeg USA-ban....
Nem az a baj, hogy bukunk. Hanem az, hogy barhol vetted volna az elmult kozel egy evben, egy fehuzastol eltekintve csak lefele volt az irany. Az van , hogy penny stock vagy sem, egyszeruen hihetetlen butasag volt figyelmen kivul hagyni a fundat. Ez a ceg pedig fosta az uj szerzodeseket, hetrol hetre nyomatta a hireket, most pedig megy a levesbe. Felreertes ne essek, mi basztuk el, akik bedoltunk ennek, de szegyelljek magukat. A komplett menedzsment, aki minden bizonnyal latta elore, hogy elkerulhetetlen a RS, de azert kerek perec bemondta, hogy nincs szukseg ra, nem fogjak meglepni. Es ne jojjon nekem senki azzal, hogy annyit valtozott a helyzetuk, mert nem. Es meg rv visszavasarlasrol dumaltak. Aztan mibol??? Majd kibocsatottak az osztalekos xelap meg xelab fosokat, a lovet meg gondolom lenyultak. Zsenialis. . Ettol fuggetlenul orulok, ha Te talalsz jo ceget ebben a kategoriaban, nem allitom hogy lehetetlen :)
Viszont a gorbet ot evre nezve az eses merteke , aranya nem valtozott, tehat lenne hova emelkednie. En azt nem tudom, h ekkora ossz eses indokolt e a gazdalkodasat tekintve? Most azt esi meg, h nem lett felhuzas 1 -ig? A Nasdaq on marad, ez fontos. Fundamentalisan vajon mekkora eselye van a pozitiv valtozasra? Tudtok meg ilyen centes, dollaros papirt, mely esetleg fordulat elott all?
Ha jól értem: 1:20 volt. Ami 2,91-re adja ki, most pedig már 1,86. Tehát kapcsiból -36%-kal. Brávó. Igazi zsenik vagyunk, hogy ebbe a cégbe invesztáltunk :D
Persze, ezért is írtam, hogy szerintem a reverse is simán bennevan. Balfasz menedzsment, rohadt nagy adósság, felőletlen ígérgetés, hogy elkerülhető a split, stb. Egy pillanatig sem vitatom, hogy egy fos az egész. Én is csak egy felhúzásban reménykedek és öntöm ki kifelé az egészet.
Szerintem benne van a pakliban. Ugyanakkor a sajat szajukbol csinalnanak segget ha a 2-3 honappal ezelotti nyilatkozatok ellenere megis reverse split lenne. A nagy kerdes, hogy melyikkel jarnak ok jobban, mert a menedzsment tuti a sajat zsebet nezi es nem a mienket. 20 nap sok ido, meglatjuk mennyire tudjak megemelni. A piaci hangulat is most kedvez a papirnak.
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.