Elég durva piac tisztulás volt a pénteki nap. A teljes tőkeáttételes nyitott érdekeltség a btc futures piacon 45%-al csökkent 1 nap alatt. A margin-számlák jelentős része teljesen elolvadt, különösen a kisösszegű retail kereskedők körében. A Bybit és Binance leaderboard adatai szerint a top 100 tőkeáttételes kereskedő közül több mint 70 veszteséggel zárta a napot. Egyetlen nagy pozíció HTX-en a BTC/USDT párban ~87 millió USD-os likvidálással járt, ami egyéni rekord 2025-ben. A legtöbb usd/usdc/usdt páron túladott jelzések vannak. A nagy számlák megszedték magukat megint a kicsik kárára. Persze ez a tőzsde...
A Ferrari addig marad kiraly, mig marad a belsoegesnel, kolatozza a kinalatot es megmarad superluxus auto brandnek. Oriasi hiba lenne a menedzsment reszerol felulni EVnek, Porsche is ebbe rohad bele vszeg.
Érdekes, hogy a PF csak a nyilatkozat egyik felét hozza le, azt is elég galamb fordításban. Itt a másik fele:
“If the US persists in acting unilaterally, China will resolutely take corresponding measures to safeguard its legitimate rights and interests,” the spokesperson added. “Our position on a tariff war remains consistent – we do not want one, but we are not afraid of one.”
Ferrari Par napja volt tema/kerdes a RACE reszvenyrol, de nem talaltam meg. RACE az utolso evekben nagyot ment, 8 ev alatt 120-->500$ rallyban. Most mar az EPS=9.50$/sh, szoval PE=50, ami nem kicsit huzos ar. Es a mult heten bezuhant 400$ra. . https://imgur.com/a/Q1Py3sN . A fundas riziko a nagyobb. Az nem lehet kerdeses, hogy a super-luxy-sport kategoriaban hamarosan jonnek az EV-k. Igen am, de Ferrarinak a hagyomanyos benzinesben van neve es super-eros brandje, de semmivel nincs elobbre az EV luxy-sport mufajban, mint barki mas. Nem biztos, hogy a mai gold-reputacio olyan konnyen megtarthato egesz mas technologiai alapokon. Tenyleg, fog erni Ferrari 75Mrd$-t, ami tobb mint VW az 50Mrd-al, a szep uj EV vilagban? , Ha meg ott akar lenni az elvonalban az EV luxy-sportauto mufajban is, ahogy elvarhato? Akkor sok-sok penzt kell elkolteni, mert a versenytarsaknak (MB, VW, Porsche,Lambo stb) sokkal tobb penzuk van es lesz fejlesztesre, ennel a mostani PE=6 ertekeles idejen, mint RACE-nek. Es ha az elso EV Ferrari netan nem sikerulne, a mediak leszoljak? akkor nagyon nagy a baj. Szoval ovatosan az ilyen nagy technologia-valtasok idejen; mert konnyu melle nyulni.
Akkor USA kispapírok, holnap lesz 3 hete, onnan tudom, hogy 2 hétre kivettem a watchlistből az investing és tradingviewon is, ne is lássam, GoPro elment 2,80 $-on, pénteken 2,10 $-on rámöntötték a pánikkor, ezt higítanom kell a későbbiekben, TILRAY-ban elriasztott a bevételnövekedés alacsony %-a év/év adtam a jelentés napján, első Zynerba után lehet kipróbálom magam 3.-nak az Aurora Cannabisban is, chartot már nyitottam, fundának még nem néztem utána. Árfolyam mozgás az OTP-nek a 10x, itt 4% is nagynak számít, nem kevesebb egy 5x áttétű certifikáténál sem, GoPro-ban júliusban állt +80%-on is a premarket, szóval nem lehet kevesebbet keresni. Ami a költséget illeti, nincs heti bázisármódosítás, sem kiütési ár, ha a piac ellened megy, még ha rövid távon is, áprilisi Trump vámos pánikkor 4 OTP certinek volt finitó, hiába lett a 18,800-as OTP 4 hónap múlva 30, már nélküled. Ez volt eddig amit egy átlag portfolio fórumozó is megért, van amit nem, még az ezüst topicban sem, legalábbis én nem találtam ráutaló jelet. Példa 2020 Covid pánik, repcsik a földön, senki sehova, ég tiszta csillagok látszanak, olaj nem kell, Oklahomai Cushing terminál félő, hogy csordultig telik. Havonta van görgetés a WTI határidős poziban, akkoriban vagy 20x posztoltam az egyikkel kapcsolatban ami 18$ környékről követő nap 23$-on nyitott, ezt "contango"nak nevezik. A certifikátra gyakorolt 30% bukta hatása abban jelentkezik, határidő 30% föl, 9-kor nyitó certi árfolyam előző napi záró környékén, vagyis nem mozdul, ez azért van így, mert mindenféle mögöttes termék határidős jegyzés áll, márpedig ha az a átkötés 30%-ba kerül, az ERSTE, vagy ETF kibocsátója nem adhatja neked, hanem rádterheli ezt a költséget. Egy példával illusztrálva, 20 $ WTI árfolyamról van pozid, rollover előtti nap 18$ záró, nyitó 23$, aki nem ért hozzá meglátva örül is a 20$ +15% 23$ nyitónak, felszorozva a tőkeáttéttel persze még ráadásnak, jön a hidegzuhany, WTI már 23$ certi árfolyam megsehova, tovább vive a logikát, 20 $ szálltál be, 18$-on 2$ bukóban ért a rollover, 2 $ bukós megmaradt úgy, hogy az árfolyam már 23$!!!!!!!!!!!, vagyis a tényleges bukód már áll 2$ árfolyamveszteség + 5$ contango. Ezelőtt vagy 10 évvel a gázban valami nagyon ritkán előforduló esetben a rollover napján lefelé!!!!! nyitás jött, na akkor ezt is példával. 3$-on szállsz be gázba, tételezzük föl rollover előtti záró is 3$, nyitó 2,7$, vagyis 3-on vetted, árfolyam overezik 2,7-re, emelkedés után amikor újra 3$ neked 30 cent nyerőd van, nem pedig nyúlszaldód!!! Én sem akartam ezt elhinni, de az ERSTE oldalán leellenőriztem a longcerti a határidő lefelé nyitás ellenére sem volt - ban. Ezek a mozgások lekorlátozzák a TA használatát is, olyan mint a szelvényvágás után a kupon leeséskor, én olyankor pár hétig mindig csak a követő mozgást, illetve a rést tölti-nemtölti. Még annyit a gázról, hogy én azt valószínűsítem, hogy a vételi szerződések nagy része fix áron, adott időtartamra köttetnek, a maradék megy az árutőzsdére, ezért a sokszor WTI-vel, 5 éves átlaggal, heti készletadattal szembemenő mozgások.
"Peking kész együttműködni a nemzetközi közösséggel az exportellenőrzési párbeszéd és tapasztalatcsere fokozása érdekében, a globális ipari és ellátási láncok biztonságának és stabilitásának megőrzése céljából" - fogalmazott. Trump hisztizik meg, visszavonja a vamot, aztan megyunk tovabb…
Nincs korlatozas, csak sosem kapja meg az engedelyt, mert valamelyik polcon ott pihen a kerveny es nem kapkodnak. Vagy rafogjak, hogy katonai celra menne, igy el is utasotjak a kerelmet. Tudomasom szerint ez eddig igy mukodott. Most nem ertem, hogy ez extra korlatozast jelent, vagy neg szigorubb ellenorzest… De minden esetre probaljak a leheto legjobb fenyben feltuntetni magukat. Ok bizony artatlanok… a partra szallo hajokkal is csak a rizskombajnokat fogjak szallitani!
Nekem tobbek kozott az arany a nagy kerdojel. Olyan, mintha meglenne a A pont es most valoszinuleg B-be vagyunk. Hetfo-kedd tajan mennie kellene 3900-ig kb, ha (A=C). Arra varok/szamitok, hogy megindul az arany lefele es vissza tudom venni az eladott aranybanyaszokat es az IAUM-ba is tudok boviteni.
Ugy gondolkoznek, hogy LAc pozicio felet vagy negyedet eladom, es majd az korrekcio aljan ezen a penzen visszavasarolok 20-30%-al tobbet, az alacsonyabb aron.. Amugy persze ha bevalik a sejtesunk, hogy 2 ev mulva termelni fog, es akkorra 20$ korul lesz, akkor nincs ok megijedni, a 2 evig tartas eseten sem. . https://imgur.com/a/zKZCMMi
A minisztériumi közlemény szerint Kína felelős nagyhatalomként jogszabályok alapján alkalmaz exportellenőrzést bizonyos termékekre.Az ellenőrzések nem jelentenek exporttilalmat, és a megfelelő kérelmek esetén az engedélyezés továbbra is biztosított lesz- áll a közleményben.
Köszönöm, még nyitva hagyom azt a lehetőséget is, hogy most az első emelkedő szakaszban a 3-4. pont korrekcióját futjuk és utána még lesz egy 5. pont. Ha 6,5 USD alá esünk, akkor ezt a verziót dobom és maradok az a-b-c korrekciónál, majd utána megy fel 15-20 USD körüli szintekre.
Az olaj emelkedeshez mire lenne szükség? Infláció? Az van Haborus helyzet? Sajnos az is van a vilagban Fogyasztás? Amennyi muanyag xart hasznalunk es az autok nagy szazaleka meg mindig a teherszallitas csak belsoegesu tengeri szallitas szintén... De tudom az olaj ar manipulacioval lehet alacsonyabban tartani az inflációt... Ezt a befektetest(is) elcsesztem...
LAC A szept.29 weekly chartom szerintem most is ervenyes: 18-20$ savba mehet kozeptavon LAC fundasan is, es technikailag is leginkabb varni. A rovidtavu elso target-et, ami 8$ volt, boven elerte a 9.4$ csuccsal. Megvan az elso top. , Es most az elso rallyt korrigalja. Az eddigi 2 support 6.8 es 5.3 szinten van, es varhatoan ez a ketto fogja megallitani a korrekciot. . https://imgur.com/a/PDGutTe
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.