Bár én pénzpiacos cégekben mozgok, néztem az egy részvényre jutó termelékenységet nagyon szép itt :) Meg számomra megnyugtatóbb, hogy nem egy számlagyáros Indotekes vezér van benne. Meg itt nem alapult projektcég?
Az app-osok mindig az árazásunkat kritizálják a kapitalizációs különbség miatt, de csak nem akarunk beesni vagy ők a mi szintünkre felemelkedni (bár az utóbbi időben szépet jöttek fel). Korábban leírtam 5 okot a két rv közti különbségről, ha érdekel, keresd vissza. SZIT vagyunk, mégis 1-1 évben elmarad az osztalék, így volt ez tavaly is. Idén személy szerint én számítok jelentősebb osztalékra, 7-8% a jelenlegi árszinten.
Jó lenne egy kis kárpótlás.Tavaly szépen felhúzta valaki a részvényt osztalékra számítva , aztán csalódottan lelépett eladásaival lenyomva az árfolyamot.
Tavaly csalódtunk, de ez nem azt jelenti, hogy idén sem lesz osztalék. A múlt hét kereskedése mintha azt mutatná, hogy valaki(k) számít(anak) idén osztalékra.
Idézet 2024 április: " Van, ahol emelkedett, van, ahol csökkent az osztalék a többi részvénynél, de mivel nagyot emelkedtek a részvényárfolyamok, ezért jobbára az osztalékhozamok csökkentek. „Egy BIF hozhat meglepetést, amely Szabályozott Ingatlanbefektési Társaságként nagy osztalékhozammal lepheti meg a részvényeseit” – részletezte meglátásait Miró József ."
Én már azon meglepődtem, hogy Don belevett 440-en, azt hittem csak App-ot vesz, hiszen a BIF túl van hozzá képest értékelve:) Na de most már tudjuk, merről fúj a szél:)
Grat a nyerőhöz! Világos volt, hogy technikai eladások voltak csak, logikus volt megjátszani. Támogatom a szerencsevadászokat, növeljék csak a forgalmat.
BIF tulajdonosok topikja