Dettó ugyanúgy mint az a szaros delta!! (Bár most talán elkezd emelkedni) Ott is amíg az üres csődös est média volt, többszöröse volt az áfolyam, mint ezekkel a senkiházi, impotens deltás vezetőkkel!!! Ennél a szaros amixánál lassan elesik a 300 forint is!!! Mit művelnek ezek, dolgoznak valamit egyáltalán, hogy ez is egy újabb tolvaj ,lehúzós banda!!??
Maradjunk annyiban h amikor EHEP néven futott üresen, mindenféle terv nélkül, akkor 4x ennyit ért. De hál’ Istennek, azóta lett felelős tulaj, lett benne vízió, lett benne tartalom és elindulhatott végre egyenesen felfelé! Jjja nem….
Azt írtam az hogy adtam el belőle, amit lehetett alacsony áron jegyezni anno, abból ki lehetett szállni. De látom továbbra is terelsz, mert nem az számít, hogy én mit mikor adok el, az az én dolgom. De te nyomod itt a feldumát, beszólsz, mikor emelkedésben szólok, hogy ez vissza fog szakadni. Erre mondj már valamit, hogy miért dumálod fel? Aztán miért állsz bele abba, akinek igaza volt, és lebuktat téged, hogy hazudozol?
Ezt is elmondtam ezerszer, már kicsit unalmas szerintem. Még az EHEP időkből ragadtam benne, jóval magasabb beker áron... De neked nem mindegy amúgy, hogy én honnan vagyok benne, mit kereskedek le? Amit írtam bejött vagy nem? Miért bánt, hogy leírom amit gondolok, pláne ha aztán igaz is lesz? Téged az zavar, hogy rontom az üzletedet, hogy egy kis felrántásban rásózd valakire.
Ismét felteszem a kérdést:ha igy làtod,miért nem adtad el?530-nál is megmondtad.A tények makacs dolgok😉 Én ma vettem 322-324-en.Ezek szerint a rinya jobban fizet,vagy jobban fizetnek érte?🤣 Beszéljenek inkàbb a számok:300-560 Miért nem kereskedted le?
Milyen jó, hogy te mindent előre tudsz. Itt is annyiszor égtél be, ahányszor beírtál bármilyen hülyeséget. 🤣🤡 Most mit írjak arra, ha századszor leírod ugyanazt, hogy "szerepet játszol", "kerüld a tőzsdét", miközben amit írtam, az mind bejött, amit te, abból semmi, a részvény szakad, ahogy vártam is. Akkor ki hazudik? Vagy szerinted emelkedik, ahogy te hazudtad, hogy milyen jó lesz? Szánalmas ez a vergődés, amivel próbálod feldumálni, hogy másokra rá tudd dobni... De a tények makacs dolgok 💩📉🤡
Ma már 330 is volt, hamarosan jönnek az évvégi adó optimalizálók, ott még lesz egy eladói nyomás, sajnos egy nullával többet írtál, mint ami itt várható. De hát ez a részvényesi értékteremtés, nemde? 💩📉🤡
Ákos nem hülye, érti a dolgát, higgadtan áll a dolgokhoz, tehát megéri neki ez a ténykedés valamiért. Az hogy itt tartunk, azt is jól vizionálja. Belső körből jönne, mint lebeszélő? Nem hinném. De várja ő is a csodát, amiben elvileg nem hisz, eladni nem ad el, csak tartja, közben másokat óva int a portékától. Nagy talány vagy, Ákos! Majd ha jó áron eladod, mesélj valamit majd magadról. Mi szél fújt ide...
Bocs, de azok ti vagytok, akik akkor jelentek meg, mikor van egy speka felrántás... És nyomjátok a mantrát, miközben mint utólag bevallod szórod közben kifele. 😅😂 Hát ehhez kell a pofa, de úgy látszik az megvan. Mindegy, írkáljatok amit akartok, nagy tőzsdei guruk, jöhetnek a konteók, a feldumák, de végül úgyis az árfolyam számít, az meg látjuk merre tart. 💩📉🤡
Már bocsánat, hogy közbeszólok. Először is: a „jöttök” szebben hangzik 😅. Másodszor: te nem pénzt keresni vagy a tőzsdén? Ha ennyire tudod a tutit, miért nem állsz tovább? Csak ide írogatsz évek óta, és mindig akkor jelensz meg, amikor mozgás van. Kicsit átlátszó ez a „tevékenységed”.
Piacról?Náluk van szinte az összes részvény.Több mint 200 millió forintért vett a két IT tag otc-n/447 és 632/ft bekerülési áron.Nem gondolom,hogy Mákoska víziója fog bejönni, csak egy lebeszélő troll,vagy csak szimplán hülye :)
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.