3 gorges dam kinaban a bolygo tengelyet is kimozgatta 2 centivel, 6 szazad mikroszekundummal rovidebbek letek emiatt a nappalok. csillagaszati ertelemben ebbü baj lesz more. hiteles forrast nem talaltam, de elvileg nasa confirmed
Egyelőre ez a posztod tegnapelőttet nézve akkor elég jól öregedett. :)))) De ha megnézitek a BTC csak 20%-t kapott, össze nem lehet fiszem - faszom altokkal hasonlítani. Megint bejött: - csak BTC -csak long - nincs tőkeáttét! János szemöldök mozgását megnézném mikor olvassa ezeket a BTC-s posztjainkat :))))))))))))))))))))))))))))
Tudom idegbaszó, de egy hét lemaradással régebbieket olvasok szokás szerint. Kérdésem akkor hozzád. Tehát te betetted vagyont akkor már 100%-t BTC-be gondolom...? :)))
Good morning, world! Renewables overtook coal as the globe’s biggest source of electricity in the first half of the year. One reason is that China added more solar and wind capacity than the rest of the world combined. Today, my colleague Keith Bradsher explains how it’s done. - NY Times hirlevel igy kezdodik ma reggelrol.
Nagy tiszteletem azoknak akik elemeznek és rajzolnak . De lássuk be! Ma semmi értelme nincs sajnos. A nagypolitika mond valamit és az az irányadó! Kaszinó lett az egész, piros vagy fekete a valószínűség mindenre…..
Szerintem a pénteket az elemzésből érdemes kivenni. Külső körülmény volt (indult volna felfelé, mikor jött a hír). Persze kétségtelen, h új helyzetet teremtett (volt azért egy közepes forgalom). Meglátjuk, h beszállónak használjàk-e, megtörte-e a koherens képet/chartot.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.