Nem Irán akar háborúzni, hanem Izrael. Most októberben is csak a THAAD rakéták átadásával birták őket arra rá, hogy ne támadják meg Iránt. Mostmár Netanyahu csak Trumpra vár, aki teljes mellszélességgel áll Izrael mellett. Nem tudom, hogy lesz ez a háború, de minimum durva szankciók elkerülhető. A Trump féle vámokkal meg várjunk még egy darabig, egyelőre a Mexikói határra sem tudott falat épiteni, pedig az aztán nem egy nagy cucc egy globális tarifához képest.
Kereskedés szempontjából rövidebb lesz a mostani hét a Hálaadás miatt. Alacsonyabb forgalomra érdemes számítani, ezáltal kevesebb a relevanciája mit hova tesznek árfolyam szempontból a héten.
Nekem már csak RCAT-em van, látom azt is felhúzták PRE-ben, egyre nehezebb tartanom a maradékot. Mondjuk amiket visszavennék, mind az egekben, szkanderorik most bennem a FOMO és a józan ész.
Sziaszok! GME figyelős, Roaring Kittys őrület lehet decemberben, amint 30 fölé húzzák Gamestoppot... ... és ha GME megy, akkor az összes MEME, megy, HOLO-ban talán eljön a pillanat... NIO is törte a falling wedge-t, decemberben strong buy. Rray
pdyn 5.14 pre, bealltam 3 kornyekere visszavenni. ha emelkedik, akkor ez mar nelkulem megy tovabb. egyebkent sanszos, hogy zaras utan kibocsatast jelentenek be, en emiatt nem szeretnek beragadni
Végül mit vettél? :-) Én nem csodálkozom, hogy feladták: az európai autógyártók lemüanyagosították az autókat, amíg a kínaiak megtanultak ugyanolyan csillogó műanyagot csinálni, csak olcsóbban, nem nehéz kitalálni, hogy a vevő mire fog szavazni, ha egyébként is szorítja a budget. Tulajdonképpen a logón kívül semmit nem tud már mellé tenni. A Bugatti pl ezért esküszik arra, hogy az autó belsejében semmilyen műanyag nem lehet, kivéve a biztonsági öv foglalata, mert az standard előírás szerinti. Ez az, amit Kína nem fog megcsinálni, mert az már nekik is drága.
AVAV - nagy hatotavolsagu dron nyertes UMAC - dron alaktresz, made in usa (sokat ment az rcat farfizen, rcat ceo itt is a board tagja) ONDS - dronos szolgaltatasok, dronok elleni vedelem, sokat higitanak, compliance problema van 1 dollar alatt, ezt is elegge pumpaljak stocktwitsen.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.