Szerintem ez a mánia dolog is irányított. A kryptopiac a tőzsdén olyan mint a fütési rendszerben a tágulási tartály. Ha nagy a nyomás a rendszerben (piacok túlpörögnek) akkor a mánia növeléssel átirányítják a fölösleges nyomást a puffertartályba (kryptok). Ha pedig alacsony a nyomás (piacok panganak) akkor a mánia csökkentésével visszaengedik a nyomás egy részét a pufferból. Ha ez tényleg így van akkor nem fogják kinyírni a kryptopiacot mert egy kitűnő szabályozó eszköz.
Lehetni minden lehet. Van egy csomó elmélet mindkét irányba. December 10-én ez is egyértelműbb lesz: microsoft elméletileg ekkor fog dönteni arról, hogy létrehozzanak-e egy BTC tartalékot. Szerintem dotcom 2.0 lesz ebből. Kérdés a mániából még mennyi van vissza. A valós értékek túlélik majd. Úgy gondolom eszerint érdemes finomhangolni, és kezelni az esetleges pozikat.
“Azt mindenképpen érdemes szerintem látni, hogy a kriptó és a hagyományos piacok között egyre komolyabb az összefonódás” És mi van akkor ha ez az összefonódás azért lett létrehozca, hogy ezen keresztül szükség esetén a rengeteg plusz pénzt leereszthessék anélkül, hogy cégek mennének csődbe. Séma: hagyományos piacokról felesleges pénz át kryptoba majd ott szükséges időben és mértékben leeresztve a semmibe. Eredmény: túltolt pénznyomtatás káros hatása megszüntetve, valós vállalatok nem sérülnek.
NG daytrade Ma egy lelkes wave(iii) rally egeszen 3.56-ra vitte, es onnan egy visszaeses a-b-c=wave(iv) volt a musor az oras, 60min charton. A visszaesesnek eddigi vege eleg kellemetlenul melyen van, kozel de nem fedte at az (i)=3.02 csucsot, de azert innen ujra felfele kellene indulnia. Ha megis letornee, akkor is bullos, csak kevesbe az. . https://imgur.com/a/lHR56DO
Engem pszichológiailag jobban megvisel az amerikai piacon való kereskedés, mint a magyaron, mert óriásiak a hullámok és pillanatokon belül juthat el az ember az eufóriától a "miért nem tettem be rendes stoppot" kétségbeesésig, mindezt ráadásul este, otthon, családi körben is átélheti, amikor már nem kellene stresszelnie magát. Épp ezért tudatosan próbálom visszafogni mind a befektetett tőkét, mind időt az USA piacokon, csak sajnos a mostani mániás időszakban nagyon nehéz megállni.
Köszi! Az a rossz ezekben a small cap puntokban, hogy azért nem mer az ember nagy pénzt berakni a nagy volatilitás miatt, de legalább nyugodtan alszom :)
DELL szerintem DELL profitja gyorsan emelkedik. Tavaly Q1-->Q4 sorozat 1.31 1.74 1.88 2.20 volt, iden eddig 1.27 1.89 $/sh, es a hatralevo varakozas 2.10 es 2.70, szoval EPS= 7.13 --->8.00. ES 2025ben mar a DELL profit 10$ folott lesz, es a bevetel 105-110Mrd$. . Ehhez kepest a mostani 143 arfolyamnal PE=17,, nade az SMCI (aminek helyet jo esellyel atveszi az AI datacenterekben) , nos, annak nemregiben PE=30 folott volt. A chart egyertelmuen bullos, nekem az a gyanum, hogy egyre gyrosuloan lepcsozik felfele. . https://imgur.com/a/NK0VOqE
János! 100 óta tartok DELL-t, és úgy emlékszem említetted mint jó célpont. Tudnál róla egy chartot felrakni? Én az emelkedő csatin és 180-as csúcson kívül mást nem látok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.