"milyen isten engedi meg azt a rengeteg szenvedést, amit egyes emberek átélnek?" - az, Aki maga is szenvedett. És ott van velünk a szenvedéseinkben is. A szenvedés velejárója az életnek, a bűnnel jött be, azaz az ember hozta be, az ember a felelős érte. A fő kérdés viszont az, hogy az ember elutasítja-e Őt (mert akkor azon a napon Ő is el fogja utasítani), vagy elfogadja.
Feri meg soha nem is akarta legyőzni a fideszt, de a híveinek ezt nem reklámozzal, most sem a fidesz legyőzésén dolgozik. Amúgy szerintem gyurcsány a börtön elkerülése miatt politizál a fidesz érdekében, ha orbánnak már csak gyurcsány lesittelése hoz politikai hasznot, akkor feri megy a böribe.
Hogy kerülne ide lng :) Alkalmas a rendszer arra?? Nem az volt, hogy nagyon drága lenne az átállás;) jaj a kamu mindig, terelés, hazudozás... tiszta patrióta jellemző! honnén is származnak a patrióták ? ja megvan az oroszoknál vannak
Ha te mondod! Nem tudom, hogy nézel ki! Láthattalak már az életben, csak nem tudhatom, hogy te vagy az! Akkor hasonlítasz te is a mini szterelnö kúrra?
A kérdéseim a DK álláspontra vonatkoztak. Ezt onnan tudjuk, hogy odaírtam. És azért címeztem eulernek, mert következetesen a DK érdeke szerint nyilvánul meg, ahogy te is. Úgyhogy ha tudod a válaszokat az eredeti kérdéseimre, tőled is üdvözlöm, merthogy érdekel.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!