Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 13:48
Előzmény: #156537  ronaldinyo
Jézus sem vallást-sem egyházat nem alapitott de ezek az ő nevében gyilkoltak loptak-stb-na ezért is a sátán egyházai
Peterbond hétfő, 13:48
Előzmény: #156533  Peterbond
Ja te csak a decemberit nezed. Ha kinyitnad az 5 eves grafikont azon szepen latszik a decemberi magas csucsok azaz egy szezonalis hatast latsz a decemberi emelkedesben.
csendben hétfő, 13:47
Előzmény: #156531  Peterbond
"2. Viszont kicsit viccess hogy az en 8 hszem az elmult 2 het alatt" :-) csak a mai napot olvasd vissza. Hogy szalad az idő! :-)
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 13:47
Előzmény: #156534  totoro
jol látja a keresztény vallás az ördögtöl valo lásd orbánékat
SeldonKuper hétfő, 13:46
Előzmény: #156503  ronaldinyo
A Kumar-ra gondoltál, ahogy ismerjük a gondolkodásod! Ne tagadd, van igazság benne.
csendben hétfő, 13:43
Előzmény: #156532  SeldonKuper
Már megint túllőted magad! Hol láttál tőlem "pedofidesz" szót? :-)
totoro
totoro hétfő, 13:40
Előzmény: #156528  krida
Az eresztény vallásról nekem csak ez jut eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=aQB8x4JumFI
Peterbond hétfő, 13:40
Előzmény: #156514  krida
https://www.destatis.de/Europa/EN/Topic/Population-Labour-Social-Issues/Labour-market/EULabourMarketCrisis.html#:~:text=In%20the%20EU%20%2D27%20a,%25)%20and%20Greece%20(9.8%25).
.
Itt meg 5.6% a magyar bar alacsony de teljesen regios trendbe illeszkedik. Az EU atlaga is 5.9% ugy hogy a panyol es gorog munkanelkuliseg tenyleg magas es gondot jelent.
.
A magyarnal azert tegyuk hozza gyakorlatilag akit lehetet kb kisoroltunk a munkanelkuliek kozul. 3 honapos juttatas, minimalis osszeg. Szemben jopar orszag sokkal hosszabb es magasabb jutatasaival szemben.
.
Es tovabbra is 120.000 magyar dolgozik ausztriaban es nem forditva.
SeldonKuper hétfő, 13:36
Előzmény: #156496  csendben
Pedofilok lesztek, gondolatban! Ahogy most is pedofiloztok!
Peterbond hétfő, 13:34
Előzmény: #156513  csendben
"Mást se csinál,mit szétoffolja a topikot..... Te pedig eteted....."
.
1. Befejezem nem kell felni. Ok nem idevalo tema.
2. Viszont kicsit viccess hogy az en 8 hszem az elmult 2 het alatt a temaban a nagy problema mikozben nem egy trollt "etetnek" itt ettol nagyobb mennyisegben napi szinten evek ota. Ha valami kiveri a biztositekot nalam reagalok parat. Nem hiszem hogy tulzasba vittem volna.
Ivanhoe hétfő, 13:33
Te tényleg azt gondolod, azzal fogadod be Jézust, hogy ájtatos szövegeket írsz? Úgy gondolod, a cselekedetek nem számítanak? Nem, kedves Krida, nem a liberálisnak bejutni nehéz az Isten országába, hanem a gazdag embernek. A haverjaidnak, a hatvanpusztai Putyin bábnak és közvetve Neked. Én ismerem a bűnömet, mert nem lenne szabad kritizálnom, bírálnom, mert nincs jogom ítéletet mondani felettük, feletted, de az igazságérzetemtől nem tudok szabadulni. Aljasság, hogy mivé tettétek, teszitek ezt az országot, és ennek te is részese vagy. A leggusztustalanabb, hogy a vallást használjátok erre. Egy miniszterelnök, aki csak azóta lett ilyen "mélyen vallásos", hogy érdeke fűződik hozzá. Így végre befejezhetnéd a hazudozást és magadba szállhatnál, legalább kereshetnéd az "igazságot".
Peterbond hétfő, 13:23
Kereszteny nevelesben vettem reszt. Megkereszteltek voltam elsoaldozo ministraltam bermalkoztam jartam ifjusagi osszejovetelekre. Reszemrol errol ennyit.
.
A tobbi liberalizmus elleni kereszteshaborudra nem tudok mit irni. Alap felreerteseken, gyuloleten es ellenseggyartason alapszik tele rosszhiszemuseggel. Kb fogalmad sincs a korulvevo vilagrol azon kivul amit kivetitesz ra es igy tenyleg keptelenseg meggyozni barmirol vagy ervelni mellette.
.
Azt az ervelest meg hogy ez az igazsag mert Jezus ezt mondta magarol egyszeruen nem lehet komolyan venni. A koranban is biztos szerepel hogy allah az egyetlen es mohamed az o profetaja. Nincs mas ut csak ez es minden mas a karhozatba vezet. Ahogy a vikingek szerint is nincs mas csak a Walhalla es mas nem juthat be oda csak aki erdemes ra. A Budhizmus szerint lenyegtelen hogy volte egyaltalan teremto vagy isten. Az elet egy korforgas es a cel a szellem tokeletesedese. Es sorolhatnank naphosszat.
.
Attol hogy a Biblia a Koran a Vedak vagy mas szent konyv ( amit ugye minden esetben gyarlo emberek irtak 1500-2000 vagy meg tobb evnyi tavlatbol es akkori tudas alapjan ) azt mondja az az egyeduli ut attol meg nem lesz az.
krida
krida hétfő, 13:06
Előzmény: #156508  Peterbond

"A vallasok java azt mondja ove az egyetlen igaz isten es a tobbi hamis balvany"
- nem.
"budhizmus" - Buddha azt mondta: "Keresem az igazságot" Jézus ezt mondta: "Én vagyok az igazság". Mindketten őszinték voltak.
"Gyermeki es fiatal felnott kent is nyitott szivvel olvastam nem csak az ujszovetseget de az oszovetseget es az apostolok cselekedeteit is."
- ideje lenne ismét elővenned, sőt napi szellemi táplálékul venned. Ha tényleg nyitott szívvel olvastad, akkor minden bizonnyal tudod Jézus szavait: "aki hallja tőlem e beszédeket, és MEGCSELEKSZI azokat". 
Néhány kérdés feléd (mivel az ige azt mondja: térjetek meg, keresztelkedjetek meg, és veszitek a Szent Szellem ajándékát"): megtértél? megkeresztelkedtél? (itt nem valami szép hagyományról van szó, hanem a megtérés keresztségéről, a bemerítkezésről) vetted a Szent Szellem ajándékát? (szólsz nyelveken? prófétálsz?) Ha tényleg nyitott szívvel olvasod, kutatod ezeket az igazságokat, és vágysz ezek megvalósítására. Liberalizmus: könnyebb a tevének bemenni a tűfokán, mint egy mai liberálisnak bejutni a mennyek országába. Miért mondom ezt? Mert ahogy már többször kihangsúlyoztam a mai liberalizmus az égvilágon mindent tolerál, egyedül az igazságot nem. Azaz: a hamisságokat, hazugságokat szívesen tolerálja (sőt azt üzeni, ne merj ellene beszélni), az igazságot meg azért nem tolerálja, mert kellemetlen és kényelmetlen, hisz kiderülhet: a hamisságokat pártolja. Amíg az ember ebből a hozzáállásból nem jön ki, addig nem fogja keresni az Urat. Magad sem tudod elfogadni az Ige igazságát. Pedig Jézus üzenet egyértelmű (Ő mondja: "Én vagyok az út, az igazság és az élet" - nincs más út, csakis Ő, lehet azt hazudni hogy van más út, meg ezer út van, de nincs). És Ő mondja: "Menjetek be a szoros kapun! Mert tágas az a kapu, és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak." - ezt lehet tagadni, ettől függetlenül ez az igazság! Nincs más út, csakis a keskeny út. Pontosabban minden más út a kárhozatba vezet.
csendben hétfő, 13:05
Előzmény: #156525  sityaki
Nem értelek! Milyen "lemaradás"-ra gondolsz? :-) 
sityaki hétfő, 13:04
Tkp. mivel magyarázzák a seldonkridafélék a 10 éve fokozódó lemaradást?
csendben hétfő, 13:02
Előzmény: #156520  Istvan78
"Kádár rendszer van nálunk":sántít í hasonlat... Kádár idejében nem voltak ilyen jó gázszerelők (sem!).....
krida
krida hétfő, 12:56
Előzmény: #156520  Istvan78
Bírom a hozzáállásotokat: ha van sapka a fején az a baj, ha nincs az a baj. Lol
badsector1
badsector1 hétfő, 12:52
"Bayer Zsolt arra kérte Fábry Sándort, hogy „ezentúl kíméljen meg bennünket az egyre kellemetlenebb társaságától Kötcsén is és mindenhol máshol. Leginkább vonuljon szépen nyugdíjba, és várja a jó szerencsét, amikor majd valaki mások, majd »azok« Kossuth-díjat is adnak önnek. Igaz, ahhoz még sokszor kell ilyen aljas szarembernek lennie, de biztos lehet benne, a hála nem fog elmaradni”"

Van idegesség a maffiában mp népszerűsége miatt. :))
euler hétfő, 12:46
"Ahogy ön is tudja, az előrehozott választás nem csak az ország, hanem a Fidesz érdeke is. Ha most áprilisban megtörténik a választás, akkor van esélye rá, hogy a politikai közössége egyben marad és ellenzékként legalább ellenőrző funkciót gyakorolhat." - MP, 25 perce

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek