Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 hétfő, 12:46
Előzmény: #156514  krida
Ez is bizonyítja, hogy Kádár rendszer van nálunk. Munkanélküliség nincs (vagy kicsi), de a bérek, az életszínvonal alacsony. A románok hogy elrontották: nagyobb a munkanélküliség, de a kanyarban úgy leleőztek bennünket, hogy csak a távolodó hátukat nézzük. Ők a kapitalizmust építik, mi visszatértünk a szocializmusba.
badsector1
badsector1 hétfő, 12:36
"Szerinte „semmi más nem történt, csak a miniszterelnök kivette a szabadságát”, a felvetésre pedig, hogy „van, aki azt állítja, hogy egészségügyi okokból, gyógykezelés miatt utazott Indiába”, azt reagálta:„Makkegészséges vagyok. Ne reménykedjenek!”A kérdésre, hogy miért Krishna Kumarral, egy Magyarországon hagyományos indiai gyógyászattal foglalkozó intézet vezetőjével utazott Indiába, azt válaszolta, ő az egyetlen indiai akit ismer és tud magyarul. „Őt kértem meg, hogy azokat a helyeket, amiket kulturális szempontból érdemes meglátogatni, mutassa meg nekem.” c

Végre egy jó hír, rubel viktor makk egészséges, ami annyira lehet igaz mint, hogy mogyoróországban kisebb a munlanélküliség mint Ausztriában
csendben hétfő, 12:28
Előzmény: #156515  sityaki
Úgy is fogalmazhattál volna,hogy: mi húzzuk le az EU. átlagot..
badsector1
badsector1 hétfő, 12:28
Hamis a magyar statisztika.
csendben hétfő, 12:27
Eltévesztetted a topikot:ez nem a "Hit gyülekezete". Ettől függetlenül, tarts minnél hosszabb szünetet és foházkodj az Úrhoz (magadban!)....
sityaki hétfő, 12:24
"2010 óta a magyar jólét csak 8 százalékponttal került közelebb az uniós átlaghoz, miközben a román több mint 30 százalékponttal, de még a bolgár is 25-tel."
Miket kitalál ez a cúna Prüsszel!
krida
krida hétfő, 12:17
Javaslom, hogy tartsunk most egy kis szünetet, és köszönjük meg közösen Magyarország miniszterelnökének, hogy annyi céget behozott, így a magyar munkanélküliség jelenleg 4,6 % körül van, szemben az osztrák 8,3 %-al. Bárki más vezetné az országot, biztos menne a magyarázkodás, miért olyan nagy a munkanélküliség, s menne a hivatkozás Ausztriára, hogy ott is megnőtt (persze, nálunk jóval nagyobb lenne).
csendben hétfő, 12:09
Előzmény: #156510  Peterbond
Nem is értem,miért nem vágja ki a modi ezt a "szentéletűt" ? 
Mást se csinál,mit szétoffolja a topikot..... Te pedig eteted.....
maxwax
maxwax hétfő, 11:55

Orbánéknak menniük kell!
"A háztartások anyagi jóléte Luxemburgban 36 százalékkal az uniós átlag feletti volt, Magyarországon és Bulgáriában pedig 30 százalékkal az uniós átlag alatt maradt. Így az Európai Unió alsó határán Lettország, Észtország, Horvátország és Szlovákia található Bulgária és Magyarország előtt. Az anyagi jólét tekintetében az uniós országok közül Luxemburg vezeti a listát, Magyarország és Bulgária pedig a legutolsó helyeken osztozik – hívta fel erre a figyelmet az Euronews Business, amit az Economx összegzett."
https://index.hu/gazdasag/2025/01/06/anyagi-gondok-novekedes-kormany-europai-unio-fogyasztas/
Ingarian
Ingarian hétfő, 11:13
Előzmény: #156509  Peterbond
Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom.
Peterbond hétfő, 11:07
Előzmény: #156507  krida
" az én szerepem ebben kicsi. Én is elfogadtam igazságul azt a tényt, hogy aki kiugrik a 10. emeletről, meghal, ezért nem ugrok ki. Ez nem ijesztgetés, ez tény"
.
A te szoveged itt masbol se all mint a regi mantrabol. Aki nem ter meg az orok eletre elveszik mert az Ur a vegitelet napjan majd az orok sotetsegbe taszitja. Ezert terjetek meg az egy igaz utra.
.
Ez egy regi felreertelmezese az alap uzenetnek. Ahogy mar emlitettem is Szent Pal nal is mar az alap uzenet az volt hogy isten szeret. Mindenkit szeret es ugy hiv a kozossegebe. Ezzel akartak embereket megnyerni nem a karhozattal fenyegetessel.
Peterbond hétfő, 11:04
Előzmény: #156506  krida
"Egyszer olvasd el az Újszövetséget, nyitott szívvel."
.
1 szer :). Kicsit tobbszor olvastam el. Engem nem lepsz meg olyasmivel hogy idezek belole vagy hogy melyik a kedvenc reszem.
.
Pontosan tudom hogy pl Jezusnal a fo uzenet a HIT. Hitetek kell legyen. Lasd meg a mustarmag pelda. Mikozben Szent Pal mar nagyon is a Szeretetrol beszel. Az a legfontosabb uzenet. O mondja a korintusiaknak irt levelben is. Nem lesz pontos elnezest:
.
"Legyen bar akkora hitem hogy megmozditsam a hegyeket ha szeretet nincs bennem mit sem hasznal nekem"
.
Gyermeki es fiatal felnott kent is nyitott szivvel olvastam nem csak az ujszovetseget de az oszovetseget es az apostolok cselekedeteit is. Tudom szamodra vannak az igaz hivok es mindenki mas liberalis ateista de a vilag nem ilyen egyszeru fekete feher es egyben biztos lehetsz. Nem nalad vagy nalam van az egyetlen igazsag az egyetlen igaz ut.
Peterbond hétfő, 10:57
Előzmény: #156507  krida
""Amit mondasz pont ugyanigy elmondhatja az 1000 masik vallas is."- de nem mondja.
.
A legtobb dehogynem. A vallasok java azt mondja ove az egyetlen igaz isten es a tobbi hamis balvany. Mindnek van teremtes tortenete es mitologiaja. Egyikben sem szerepelnek mas vallasok istenei ( leszamitva persze azokat a vallasokat ahol mas vallasokbol ok emeltek at isteneket es atneveztek ).
.
Ha pedig a tanitasokra gondolsz akkor azert javaslom nez utana hogy a keresztenysegben is mennyi budhizmus vivodott at es mennyi vallasban szerepelnek hasonlo ertekek amikre az emberek rajottek egysegesen ( pl gyilkossag, lopas tiltasa. Idosek segitese tisztelete )
krida
krida hétfő, 10:53
Előzmény: #156505  Peterbond
"Amit mondasz pont ugyanigy elmondhatja az 1000 masik vallas is."- de nem mondja.
"ilyesztgetessel akarsz csak meggyozni embereket"
- az én szerepem ebben kicsi. Én is elfogadtam igazságul azt a tényt, hogy aki kiugrik a 10. emeletről, meghal, ezért nem ugrok ki. Ez nem ijesztgetés, ez tény. (=hasonlóképpen aki ma elutasítja az Urat, Ő is elutasítja azt azon a napon, és része a kárhozat, ez egy szellemi törvény. Lehet lázadni ellene, ez akkor is igaz)
"Az isten aki nem hagyna embereket veszni"
- pontosan. Épp ezért jött Jézus hogy megmentsen minket. Aki Őt befogadja, annak örök élete van.
krida
krida hétfő, 10:47
Előzmény: #156504  Peterbond
Egyszer olvasd el az Újszövetséget, nyitott szívvel. Mindannyian bűnösök vagyunk. Jézushoz a bűnösök mentek oda. Az igazak (azaz magukat igaznak tartók) keresztre feszítették.
A lator Jézus mellett a kereszten azt mondta, méltán szenved, bűnös életet élt. Mégis meg tudott térni, ott a kereszten, s kapott örök életet.
Peterbond hétfő, 10:41
Előzmény: #156487  krida
Amit mondasz pont ugyanigy elmondhatja az 1000 masik vallas is. Amikor majd Odin elott kell szamot adnod nem fog beengedni a Walhallaba. Vagy amikor Anubisz megmeri a szivedet akkor hiaba josz majd hogy 1000 vallas volt honnan tudhattam volna hogy melyik az igazi?
.
Magad is osszesen 3 vallast ( igazabol 1 et ami tobb daraba valt szet es 3 reszhalmazat a tucatnyibol ) neztel csak meg es eldontotted hogy melyik az igazi pedig a tobbibol egyet se neztel at. Ugyanigy emberek millio jartak igy a sajat vallasukkal. Legyen bar muszlim hindu shinto vagy budhista.
.
A te kijelenteseden kivul semmivel se tamasztottad ala miert a TE vallasod az igazi. Es meg te magad is a sajat vallasod tanait is kiforgatva hasznalod es ilyesztgetessel akarsz csak meggyozni embereket mikozben a kereszteny hot alapja mar reg nem a "bosszuallo" hanem a "szereto" isten. Az isten aki nem hagyna embereket veszni csak azart mert nem azt a dogmasztikus elveket valja amiket te.
Peterbond hétfő, 10:29
Előzmény: #156345  krida
"Néha elgondolkodom, hogy vajon miért van az, hogy minimális szinten sem értettek egy hozzászólást, és semmilyen összefüggést nem láttok át. "
.
Mondod te aki Trump eseteben ismerve az eloeletet csont nelkul elhiszed hogy nem szinpadi eloadas amit csinal hanem valos hitt a felsorenduben. De nagy mellenyel adod elo itt a felsobrendu embert aki mindent atlat es mindenki mas agymosott :).

Bocs de remenytelen vagy. Ha Trump valoban hinne istenben el se kovette volna elvileg azokat a bunoket amiket elkovetett nem hogy folytatta volna tovabb.
.
A kommented tobbi reszeben meg magadnak mondasz ellent hogy Trump egyszerre vad bunos aki nem vallasos de "meghajlik a nala nagyobb hatalom elott". Vagy o vigan keszul a pokolra akkor orok eletere?
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 10:21
Előzmény: #156502  ronaldinyo
ez az ember mindenkinek benyal?
bigyula hétfő, 10:19
Előzmény: #156487  krida
"Annak idején 3 vallás alapítóját hasonlítottam össze..."
.
Komoly hívő vagy, ha "megtendreztetted" ezt is. :)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek