Peterbond

Regisztráció: 2014-07-12 20:03:39

Hozzászólások száma: 11 123

Utolsó hozzászólás: 2022-10-04 01:53


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

3 738
2022. 09. 16. 11:27
15 999
2022. 09. 15. 16:56
91
2020. 11. 12. 01:53
332 590
péntek, 09:21
65 767
péntek, 09:30
43 705
2020. 12. 27. 05:06
136 914
péntek, 09:33
1 208 460
péntek, 09:35
7 050
péntek, 04:00
7
2020. 11. 12. 01:13
167 064
péntek, 09:22
85 942
péntek, 09:29

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "OROSZ-UKRÁN háború" topikból

A moderálás a "OROSZ-UKRÁN háború" topik #30 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
A személyeskedéshez keress egy másik topikot

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-10-20 07:10-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #28903 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
OFF
Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-11-22 14:07-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #5132 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
fejezd be a trollkodást,ha törlök valamit, annak meg van az oka,ne szórakozz azzal,hogy újra csak azért is bemásolod a kitörölt hozzászólást !

utolsó 20 hozzászólás

Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 01:53
"After Russia's invasion of Ukraine in February 2022, Macgregor appeared on three Fox News programs to speak in support of Russia's actions. Russian state television broadcast excerpts of Macgregor's appearances, which included a characterization of Ukrainian president Volodymyr Zelenskyy as a "puppet," that Russian forces had been "too gentle" in the early days of the invasion and that Russian president Vladimir Putin was being "demonized" by the United States and NATO. Macgregor said he believed Russia should be allowed to seize whatever parts of Ukraine it wanted. "
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 01:45
"Milyen borzasztó sokat bukhatnak? "
.
A vilag 2. Gazdasaganak szovetseget? Evtizedekre megkerdojelezodne a megbizhatosaguk. Es nem csak europaban hanem a vilagban.
.
Persze hadat senki se fog nekik uzenni de ettol meg oriasi veszteseg lenne nekik. Vagy legalabbis ezt kockaztatjak 
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 01:43
Voltak meg jobb orosz simogato megnyilvanulasai foleg a Fox news on. Hivta jogos tamadasnak az orosz agressziot. Nem valos allamnak Ukrajnat aminek harmada nem is ukran es a tobbi. Hogy hagyni kellene oroszorszagnak elvenni amit akar ( Ukrajnabol ). Meg olyanokat meg marciusban hogy az orosz sereg az elso napokban csak finomkodott de mostmar 10 napon belul lerendezik az egeszet es hasonlok.
.
Es vegig se mentem a sok Fox newsos interjujan. Jelenleg kb annyit er a csavo m9ndandoja mintha Nogradi az M1 en mondta volna hogy az amcsik voltak.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 21:59
"és ha az oroszok lettek volna, akkor még most is keresgetnék a bizonyítékokat? Igaz, idő kell hozzá, hogy hollywoodban felvegyék, ahogy a vörös október tengeralattjáró  közeledik és tüzel, orosz egyenruhában futkosó, amerikai színészekkel a fedélzetén."
.
Jójó tuddjuk minden hollywood ami az oroszokra rossz fényt vett. Akkor ne is folytassuk. szerinted az amcsik voltak. Pont. Eddig is utáltad őket utálod ez után is. Semmi se fog változni. Neked ezért az orosz propaganda bármit be tudd adni mert azt mondja amit hallani szeretnél.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 21:47
https://www.youtube.com/watch?v=425-jGkoQRQ
.
Egy elemzés a vezetékek robbantásáról ( rövid, jól összefoglalja ).
.
Fel tesz pár érdekesebb verziót is amiről én is beszéltem de jobban kifejti. Pl amit én is mondtam hogy amcsi részről a cost -benefit rész nagyon aránytalan. Keveset nyernének vele és borzasztó sokat bukhatnak.
.
Oroszok részéről pedig ők felvetnek egy olyan lehetőséget is hogy ez is a hibrid hadászat része és igazából fenyegetés arra nézve hogy ha akarják akkor fel tudják robbantani a norvég vagy egyéb vezetékeket is.
.
Abban viszont szerintem tévednek hogy ez pár nap alatt meg lehet majd javítani. attól azért biztos hogy több lesz. Valószinűleg hónapok.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 16:09
"Stróman Lőci hogy lett a leggazdagabb magyar 12 év alatt???"
.
khm....khm... kicsit alá tetszik becsülni a magyar zuckerberg-et. Orbán kedvence 2011-ben 1 milliárdos vagyonnal se rendelkezett. 2015-ben is "aig" 8,4 milliárdja volt ). És akkor jött a G..i-Gate és a szakítás az addigi főstrómannal Simicskával. A Stratpisztoly itt dördült el. 2015-után 2018-ra 300 milliárddal beérte Csányit, de beelőzni csak 2021-ben sikerült ha jól emlékszem. Szóval gyakorlatilag 3!!!! év kellett neki hogy a(z egyik) leggazdagabb magyar legyen.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 08:50
"Másrészt miért nem valami norvég vezetéket robbantottak fel? "
.
1. Lebukas eseten Nato 5. Cikkely azonnal etvenyesul. Itt tobbsegeben orosz tulajdonu veueteket tamadtak nemzetkozi vizeken.
2. Igy is brutal kockazatosnak tartom es a celt is max hetekig erig el vele ha nem napokig. Szoval valaki azt mondja az oroszok felrobbantjak a vezeteket azt mondtam volna minimalis az eselye. De tettek mar az oroszok tucatnyi olyan dolgot ami teljesen logikatlannak tunt es az is lett ( akar hadi akar politikai dontest ).
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 08:45
"Egyrészt akkor mégis csak elég jó a technikájuk, ezt nem valami rozsdás búvárharanggal lehetett megoldani."
.
Tengeralattjarojuk van. De megoldhattak maskepp is. Az hogy tomegevel rozsdas vasakban all a fegyverzetuk meg meg a teli egyenruhat is szetlopjak nem jelenti hogy semmire se kepesek.
.
Pont az amerikaiak hivtak fel a figyelmet arra mennyire vedtelenek ezek a tenger alatti kritikus infrastrukturak. ( gaz vezetekek, internet kabelek stb.. ). Nem biztos hogy csucstehnika kellett hozza.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 08:41
"Amúgy a lengyel védelmi miniszter is egyből megköszönte az USA-nak."
.
Az ex miniszterelnok es kb olyan osszefugges elmelet alapon mint az ideirok java. Neki se valoszinu hogy lenne tobb infoja. Ha lehetne infoja akkor mar a legtobb titkosszolgalat eiropaban tuddna hogy az amcsik voltak es oriasi lenne a botrany. Ez nem sima kemkedes vagy lehalgatas lenne.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 08:38
Mondjuk imadom ezt a folyamatos alap koncepciot hogy az Oroszok csak europa javat akarjak mig a veluk szovetseges amerikaiak csak a vesztuket es romlasukat.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? hétfő, 08:37
"gázár akkor is magas marad, ha nem juttatnak belőle a piacra, mert nem töltik be a vezetékbe."
.
Hat ez az hogy folyamatos esesben volt. 350 rol 170 ig jott el. Kell a folyamatos feszultsrg mert mennyiseget csokkenteni mar nem igen tuddnak hisz a nulla szallitast akarmekkora arral szorozhatod. De minden itt elhangzo dolog spekulacio.
.
A gazvezetek meg nem orokre ment tonkre. Par honap alatt kijavithato az epitesi ar toredekeert.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? vasárnap, 15:53
Erre azért akkor rákérdeznék hogyha ezt mondta ffebruárban és a támadás február 24.-én megtörtént miért várt akkor szeptember 28.-áig?
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? vasárnap, 15:45
"Az oroszoknak elég lett volna annyi, hogy továbbra sem szállítanak rajta, ehhez nem kell felrobbantani a vezetéket, az eredmény ugyanaz."
.
Az oroszok célja nem a gáz "elzárása" lehetet hanem a gázár folyamatosan magasan tartása. Ha ők lettek volna akkor ezt látom mint okot amiért tették.
.
Amcsik részéről se sok értelme van lezárni valamit amit már elzártak és nem terveznek újranyitni az oroszok maguk se ( akkor eddig miért hagyták menni 60 majd 20%-on ? ) különösen úgy hogy gyakorlatilag kockázatatsz vele egy teljes földrész támogatását. Mert ha kiderül hogy amcsik voltak az óriási baj nekik. Ha kiderülne hogy oroszok voltak gyakorlatilag mit is kockáztat vele Putyin? Népszerűséget nem igen tudd veszíteni, a támogatások meg amúgy is mennek. Arra viszont játszhat hogy a helyzet miatt a gáz ára emelkedik pedig gyakorlatilag semmilyen szállítási mennyiség vagy lehetőség nem változott.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 18:47
És még egy másik portálról:
.
https://factcheck.ge/en/story/40631-disinformation-russia-presented-specific-evidence-to-the-un-on-crimes-committed-by-the-ukrainian-authorities-against-their-own-citizens-in-bucha
.
Itt is ugyanarra jutnak mint én.
.
On the same day, Taras Shapravskyi said in his video published on Telegram: “Currently, the town remains under occupation. There is numerous mined equipment, mined houses and even mined corpses. Therefore, we ask people still in town not to approach dangerous objects. The liberation of the town is underway, the Ukrainian armed forces and the territorial defence act to take back every metre of our homeland’s soil."
Therefore, claim that the Russian occupiers left Bucha on 30 March 2022 is unconfirmed.
.
The first “evidence” that Russia presented at the special press conference in the UN is as follows: “The mayor of Bucha looks happy in the video and smiles. He does not say anything about killed people or mass graves. It is hard to imagine that he forgot to mention these atrocities in the video.”It is impossible to accept this statement as “evidence.” It is absurd to blame Ukraine for the tragedy in Bucha because of the mayor’s smiling face and this is not considered as “evidence” by any legal standards
According to the second claim, Ukraine said nothing about the atrocities in Bucha either on 1 April or on 2 April. In addition, footage released by the Ukrainians does not show that there are dead bodies in the streets.This claim is a lie. In fact, photographs/footage of the dead bodies scattered across the streets started to circulate in the Telegram group on the evening of 1 April and at dawn on 2 April (link 1, link 2, link 3 and link 4). More photographs/footage and information started to emerge after the Ukrainian military and international journalists started to gradually enter different parts of the town (link 1, link 2). President Volodymyr Zelenskyy made an official statement about the bigger picture on 3 April 2022."
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 18:42
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 18:41
Mégegyszer ha AKARNÁL te is keresgélhetnél magyarázatot. Nem kéne engem dolgoztatni. De te nem MAGYARÁZATOT keresel hanem valami ürügyet amivel ráfoghatod hogy szynjáték volt az egész.
.
Akkor a polgármesteres hírhez. Abban az egy március 31.-i videóban ami 43 másodperces volt csak arról beszélt hogy örül hogy a falu felszabadult. Nem azért nem beszélt halottakról mert nem voltak. Beszélt már korábban róluk amikor a falu még orosz megszállás alatt volt. Csak ezeket a videókat már nem szeretik belinkelni.
.
"Several of the same accounts sought to discredit claims that Russian troops carried out the killings by pointing to a video of Bucha Mayor Anatoliy Fedoruk, taken March 31, in which he talked about the suburb being freed from Russian occupation.“He confirms that Russian troops have left Bucha. No mentioning of dead bodies in the streets,” top Russian official Mikhail Ulyanov tweeted Monday.But Fedoruk had publicly commented on the violence before the Russian troops left in an interview with Italian news agency Adnkronos on March 28, where he accused them of killings and rapes in Bucha.In an AP interview March 7, Fedoruk talked about dead bodies piling up in Bucha: “We can’t even gather up the bodies because the shelling from heavy weapons doesn’t stop day or night. Dogs are pulling apart the bodies on the city streets. It’s a nightmare.”
.
https://apnews.com/article/russia-ukraine-kyiv-business-media-facebook-21d36ea4370bab98b1cc93baa0815dd8
.
Már március 7.-én is halottakról beszél az utcán:
.
https://apnews.com/article/russia-ukraine-business-europe-new-zealand-global-trade-23327d0cb464c712ee042dfac159f1a2
.
Nem beszélve arról hogy mint mondtam RENGETEG videó és tanuvallomás van az orosz kegyetlenkedésekről. Erre itt nekem most arról kell magyarázkodnom hogy a 43 másodperces videóban a polgármester miért nem halottakról beszélt amikor örült hogy felszabadult a faluja?
.
Vicces hogy nektek ENNYI elég arra hogy ukránok voltak, de a szatelit videók, a twitterre meg egyéb helyekre felrakot április 1.-i videók, a rengeteg tanuvallomások, a tömegsírok kiásása és a többi az nem elég meg mesterségesen fabrikált. Amikor tucatnyi példán át láthattátok hogy az összes ilyen tiusú oroszok által terjesztett vád hogyan valósul kamunak tényleg tudtok ragaszkodni még ilyen szalmaszálakba?
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 13:10
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 13:05
Tényleg utoljára.
.
1. Műholdképeken és videókon fellelhetők az utcán a halottak még az ukrán bevonulás elött. De ezek csak pár tucat halott nem az összes. A többség az épületekben kertekben és a tömegsírban voltak. A jó részét a kivonulás után találták meg amikor végigmentek a falun.
.
2. A Halottakat tartalmazó tömegsírokról is vannak műhold felvételek hogy már ott voltak az ukránok megérkezte elött. Azokat kiásták és akkor találtak rengeteg halottat ( összesen a faluban vagy 300-at ). A halottak jó része nem lehetet a friss bevonuló katonák hullája mert szinte másnap ott volt a sajtó és a helyiek is beszámoltak az esetekről. tanuk tucatjai vannak. Persze lehet hinni hogy egy nagy összeesküvésben mindent eltitkoltak az ukránok és senki se beszélt róla ( se helyiek, se ukrán sajtó, se a nyugati sajtó tucatnyi különböző országból se) de ezt meghagyom az összeesküvés elméleteseknek.
.
3. Aki akar bőven utánajárhat a cáfolatoknak, nem kell engem dolgoztatni ha kérdésetek van. Nem vagyok én Bucsai mészárlás szakértő. Az ilyen miért nem említette a polgármester egy nyilatkozatában a halottakat féle összeesküvéselméletek legjobbja hogy cáfolhatatlan. Mert mivel cáfoljam hogy miért nem úgy nyilatkozott ahogy szeinted kellett volna? Ha egyáltalán tényleg úgy volt a nyilatkozat és akkorról származik ahogy mondják ( lásd még hullazsákos eset alább )
.
4. Aki azt akarja hinni hogy kamu a holdraszállás, meg nincs gravitáció azt nem lehet meggyőzni azzal se hogy a videóban a haj össze vissza tekereg a leegőben ő a vezetékeket fogja keresni meg CGI-t magyarázni. Aki nem hiszi hogy aushvitz megtörtént azt nem fogja érdekelni se az akkori videók se a még élő túlélők beszámolója se. Ezért nem tudom mit tudnék mondani ami bárkit is meggyőzne. Ha ide beregisztrálna egy Bucsia túlélő és elmondaná az élő történetét akkor is lennének akik nem hinnének neki és mondanák hogy nincs is halott, vagy ha vannak az ukránok ölték meg őket.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? szombat, 02:45
Szerintem inkább emberünk lehet ilyen fanatikus Tomcat rajongó de azért jól meglehet engem támadni vele. Nézzétek inkább tovább a Tomcat videókat. Na léptem mert hív az MI-6. Eligazítás lesz.

friss hírek További hírek