Bizony állt, kedves Kata😃 Ma reggel el is adtam a szokásos 26000-es pakkom amit múlt héten vettem alig 50 felett. A komolyabb pakk az maradt. Épp ma beszéltem haverral, aki szintén rendelkezik nagyobb pakkal, és ugyanúgy kereskedik a játszóssal mint én. Szóval agyaltunk, hogy pont fordítva kellene basszus, a több százezres tételt eladni, a 25-30 ezrest tartani, akkor bizony egy szavunk sem lenne 😃😃 Azért ha minden nap nem is papsajt, de 1-2 heti szinten a játtszóssal összejön pár százezer haszon. De amúgy tényleg idegőrlő amit művelnek az állandó egy-két napos meghúzással ,aztán vissza a kiinduló pontra!! Erre is írtam ,mikor lesz ez 100 ft, szerintem soha. A 80 elérhető talán, ott dobom is a francba azt az egész szart. Ja, aztán visszaveszem 50 körűl újra😃 Azért sok sikert mindenkinek ,és mégtöbb türelmet!! Azért a Goodwill vígasztal, na az ha bejön akkor be is fejezem ezt a mutyi, tetves tőzsdét!!
Úgy látszik megint és mindig a szokásos 1-2 napi felhúzás néhányszor egy évben, aztán esik vissza a kiínduló pontra!! Persze ha megindul mindenki reménykedik hogy na most lesz 100 ,de szerintem ez a büdös életben nem lesz 100, nemhogy 210!!
Ezek is csak találgatások, hogy a k részvénnyel mit csinálnak. Egy valami ami biztos, ez a reszveny nem er meg mindig tobbet annal ahol most az arfolyam van. Lehet mutogatni berkire, csontosra, bodzasira, es jaszaira, covidra meg haborura, ez nem er tobbet ennyi, soha nem is ert. Egy valamit viszont nagyon lehet nekik dorzsolni, az pedig az erkezesukkel beharangozott 28 mrd ami utana csak 7 lett. Na ott szana szet cibaltak a befektetoket. A varakozasa amit tobbszor irtam 90-100 ft , kizarolag spekara ertem, nem fundasan. Fundasan ide tobbet kell pakloni mint 2 garazs ceg meg a 100 forinthoz is, kozel 400 m papirnal. Ez van , sajnos, ha tetszik ha nem az igazsag egyeseknek. 2028-29 evekrol beszeltek mar 2-3 evvel ezelott is vezetok ami arfolyam ugyben lathato erezneto lehet. Nem sok csak 8-10 ev miota betettek a labukat , es negyede az arfolyam! Jo esetben 8-10 ev utan erhet annyit amennyit 2018 ban, az szep mutatvany 4-5* inflacio mellett ami azota van volt es lesz.
Követem régóta. Vágom a sorminta szerint merre megyünk. Csak nem értem, a fő befektetőnek ,mi êrdeke lefele menjen. Mindig. Minek kellett a cikk? Jött volna a soron kov akvi 1 max 2 nap letudjuk, kevesen keresnek rajta inkább beragadnak. Azt varjuk a köv, talân nem lentebbröl Eddig jaszai vitt mindent, ugy nehez volt.
Nem tudom , majd a holnap megmutatja hogy mi volt, de jo esellyel kaptal izelitott belole penteken🙂 Tul sok az egybeeses ami mindig akkor tortenik amikor megpiszkaljak a pappet 20-50% -al. Na es Te szerinted az egy nappal korabbi Bodzasi gyerek cikkje mi volt?! Beszelnek orrba szajba , balra - jobbra , mintha tenyleg ket kulon papirrol beszelnenk. ( jol irta valaki ezt a templomotokba) Ha jol emlekszem max 1-2 eve jelentel meg a pappeba, kiveve ha elotte nem volt mas reged. En 7 eve kovetem a papirt, 7 eve pontosan tudom melyik kollegad a bolondokhazaba mit kepvisel es mi az erdeke. Maradjunk annyiban hogy a dilihazba maximum annyi real ember van amit megtudsz szamolni a kezeden, eztel elmondtam mindent. Szand ra az idot ha tenyleg 1-2 eve vagy a papirba , es lapozz vissza 2019 ig, sok mindent latni es erteni fogsz, regekrol es magarol a dilihazrol. Udv
Ember 180 ota eses van vizionalva megis ezeregy befekteto tartja mert valahol hisz abban “hogy na majd most”, de a realitast eloreterbe helyezve pontosan tudtak ,hogy sajnos nagyobb esely van a lemenetre mint a felre.. de nem piszkaltak a pappejukat , ellenben veled, amivel nincs gond , csak ne oszd mar az eszt pont te 😉
A kultura megint kijott beloled . Nem adtam El, mert 90 fole varnam, na ott biztosan eladom. Elkezd emelkedni hova legyen hurra hangulat, 1-2 nap emelkedesre majd szokasosan vissza amit eljatszanak evek ota, erre kellett volna “nem eltunnom?!? Te tobbet kereskedtel azzal a papirral mint a spekak ocskosom , kozben osztod az eszt😂😂 Oriasi fazon vagy 😂 Kerdesemre tovabbra sem valasztal. Evek ota azt fujod hogy kik vannak a konyvben, jobban elvezkedsz ra mint egy poresz magazinra.
De jóindulatú vagy😂 Emelkedésben hol voltàl?🌻Eddig a Ner itt a cég vérét szívta.Nem zavar,hogy az összes Ner rv felezett az elmúlt 2 hónapban,ez meg magasabban van?Ömlik belőled a szar és nem látod a fától laz erdőt. Jó vergődést!Gondolom magasabban eladtad és lebeszéled,hogy olcsóbban visszavehesd. Lehet ezt szépen csendben is csinálni😉
Neres alapok , magánszemélyek, hamarosan innen is menekülnek, vagy már menekülnek ? Tudjátok akikkel megvoltatok áldva a templomba , akik a részvénykönyvet “viszik” db számokba!! Ember legyen a talpán aki alá fog állni ha megindul a pénz mentése innen is, gondolom többit nem kell ecsetelni…
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.