bigyula

Regisztráció: 2003-06-16 11:30:38

Hozzászólások száma: 13 380

Utolsó hozzászólás: 2024-06-20 19:27


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-01-18 14:31-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #15916 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
troll
Moderáció:
Felfüggesztés a "Magyarország jobban teljesít" topikban - 2019-03-03 11:17-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Magyarország jobban teljesít" topik #59 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
pihenj egy picit, jót fog tenni!
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-03-05 12:55-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #17672 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
OFF
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-03-27 07:27-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #19750 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL-kodás!
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-06-16 11:41-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #25217 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Személyeskedés.

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:27
Már bocsi, de elárulnád, hogy a 2010-óta ellenzékben levő politikusok hogyan blokkolták a 2/3-ot?
.
Az viszont tény, hogy a NATO-ban már erősen titkolóznak a magyarok előtt, és ez nem most kezdődött, hanem évek óta tart.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:15
Balog csak azt mondta, hogy Ő kezdeményezte. De nem Ő adta! Vagy Balognak kellene indokolni, hogy Novák miért adott kegyelmet K. Endrének?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:09
Most az OKFŐ azt állítja, hogy eddig pazaroltak, most meg hatékonyak? Ha így van, akkor ki a felelős az eddigi pazarlásért?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:08
Látod, megint mellébeszélsz/terelsz. Arról írtam, hogy Novák keresztje, hogy élete végéig azt fogják tőle kérdezni, hogy mégis miért adott kegyelmet, Te meg idekevered MP-t, a hangfelvételt, aminek semmi köze ehhez.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 15:25
"Félmilliárd forintot akar költeni egy év alatt a köztévé sminkre, fodrászra és stylistra"
.
https://telex.hu/belfold/2024/06/20/mtva-sminkes-fodrasz-stylist-felmilliard-forint
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 15:22
Amit majd egy következő kormány/országgyűlés módósíthat.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:32

Olvasom, hogy a jóságos kúrmány rendezte a kórházak adósságának egy részét (kb. 75%-át). Még véletlenül sem az egészet (hogy a beszállítók azért érezzék, ki az úr), és még véletlenül sem látják be, hogy alulfinanszírozottak a kórházak. Inkább kirúgják az országos kórházi főigazgatót (akit ők neveztek ki), mintha ezzel meg lenne oldva a probléma.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:28
Egyébként a kegyelem egy dolog, de a jogkövetkezmények alól is felmentést kapott K. Endre. Magyarul: büntetlen előéletűnek lett nyilvánítva, akár másnaptól újra gyermekekkel foglalkozhatott volna.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:20
"...hogy tudják a Fidesznek a család és gyermekvédelem a legfontosabb..."
.
Neked még midig nem esett le, hogy ezek csak szlogenek, PR duma?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 12:46
"Az elnöki kegyelemre vonatkozó jogszabályi rendelkezés értelmében a köztársasági elnöknek nem kell megindokolni, hogy miért ad valakinek végrehajtási, és annak hátrányos következményei alóli mentesítésre vonatkozó kegyelmet."
.
Így van. De ha nem indokol, élete végéig ezt fogják tőle kérdezgetni. Szerinted megéri? :)
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 12:29
"A bíróság soknak tartotta az 5 milliós büntetést a Schadl-ügy vádlottjának, most 73 millió forintos osztalékot vett ki végrehajtói irodájából
.
A büntetést azt követően mérsékelte 2,5 millió forintra a Fővárosi Ítélőtábla februárban, hogy a vádlott azt állította, hogy vagyoni helyzete nem tér el jelentősen az átlagostól."
.
https://hvg.hu/gazdasag/20240620_schadl-ugy-m-e-vegrehajtoi-iroda-osztalek-penzbuntetes
.
Sehmet! Ez is hazugság, ugye? :)
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 12:06
Tehát szerinted se Alexandra, se Dávid, se Gergő. Egy kérdés: mi lenne, ha az országot is az AI irányítaná? Se Orbán, se fityesz, se ellenzék... Tetszene?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 12:04
Kapaszkodj meg, megnéztem! A #138605-re reagáltál, ami a #138602 folytatása... :) És  nekem nincs diplomám...
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 11:46
"Mindig örülök, ha valaki saját magának címzett hozzászólásokkal önmagának bizonyítja..."
.
Ugyan nem nekem írtad, de veled soha nem fordult még elő, hogy egy hozzászólásodat egy későbbiben folytattad? Mert a jelen esetben ez történt. Ez a "Napnál is világosabb". 
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 10:28
"Szóval te csak a Fidesz-tagokra gondoltál..."
.
NEM! Azt kifogásoltad, hogy MP mégis beül az EU képviselők közé, mert nem tud lemondani a havi kb. 7 millió forintról. Erre írtam, hogy ha a felét jótékony célra ajánlja fel, akkor melyik fidesznyik teszi meg ezt utána? Természetesen a fityesz EU képviselői közül, akik ugye - tudtommal - párttagok.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 17:11
Megint terelsz! Az EU-s képviselőkre gondoltam. :) pl. tompika
.
Nincs tudomásom arról, hogy Mészáros fityesz tag lenne. Ő csak egy stróman.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 14:06
Jó duma a nagy fizetéssel lejáratás, de ha tényleg jótékony célra ajánlja/fordítja a felét, akkor ezt melyik fidesznyik csinálja utána?
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 11:08
Felesleges a számolgatásod. Eddig nem volt két egymást követő választás, ahol azonos szabályok szerint történt volna a szavazás. Ha a fityesz azt érzi, hogy az 50% se lesz meg a képviselők számában, akkor biztos, hogy megváltoztatja a rendszert nem sokkal a választások előtt. Pont ezért nem demokratikus erő a fityesz.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:26

Egyre érdekesebb:
."Egy kaptafára készült nyilatkozatok alapján döntött Vitézyék javára az NVB
.
Az Átlátszó birtokába került dokumentumok szerint gyakran egy formanyomtatvány kitöltésével, többnyire szó szerint megegyező szöveggel nyilatkozott úgy több mint kétszáz szavazatszámláló bizottsági tag a fővárosban, hogy a szavazókörükben érvénytelennek nyilvánították a Vitézy Dávidra és (a szavazólapokról kihúzott) Szentkirályi Alexandrára leadott kettős szavazatokat.
.
A Vitézyék  indítványának mellékletében szereplő űrlapokról néhol a tanúk is lemaradtak, az sem derül ki mindegyikről, hogy melyik párt delegáltja volt a nyilatkozattévő, de ahol igen, ott a Fideszt nevezik meg. A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) mégis mindenféle ellenőrzés nélkül bizonyítékként fogadta el az egy kaptafára készült bejelentéseket, és ezekre alapozta az újraszámolásról szóló döntését – írta az Átlátszó."
.
https://24.hu/belfold/2024/06/14/nvb-vitezy-david-szentkiralyi-fopolgarmester-valasztas/
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 07:23
"Magyarországon a dolgozók több mint kétharmada az átlagbér alatti összeget visz haza – derült ki a KSH adataiból, amelyet a Portfolio kérésére közölt a hivatal. Az exkluzív adatok azt mutatják, hogy népesség legjobban és a legrosszabbul kereső 10%-ának bére között nyolc-kilencszeres a különbség"
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240614/nem-hitted-volna-hogy-mekkora-a-berszakadek-magyarorszagon-691633
.
Ez a "hivatalos" adat arról, hogy milyen jól élünk... Illetve arröl, hogy milyen jól él a felső réteg.

friss hírek További hírek