Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vali vasárnap, 16:43
eulernek kérdéseim
- A DK előrehozott választásokat követel. Mi a várható eredmény?
- Ha MP mondott már dolgokat, ami másképp lett, viszont Fidesz-kreálmány, miért akarna a DK együttműködni a Tiszával?
- Ha választásokon nem lehet legyőzni a Fideszt, minek azt előrehozni?
- Ha MP fidesz-kreálmány, miért tőle kövelik, hogy vigye utcára az embereket és tartsa is ott?
-
geza77
geza77 vasárnap, 16:42
Előzmény: #156435  SeldonKuper
Az ami van az minden csak nem normalitást az csak egy kleprokrata Öreg PEderaszták SZövettségének a kreálmánya, amivel mindenkit megkönnyítenek , hogy ne nyomja a jövőjén gondolkodás terhe a vállukat. Felesleges agyalni, ha nem lesz jövője!! Pont annyit kell hagyni, hogy a nép éppen ne haljon éhen!
SeldonKuper vasárnap, 16:40
Előzmény: #156430  Istvan78
Semmit nem változott! És nem is fog változni, mert ebbe kell belebuknia, amit most végezhet a propagandájával, ami a tiédre is hajaz. Bukás, előre megírva. Nem ismeri a makrogazdaság buktatóit, csakafideszt!
geza77
geza77 vasárnap, 16:37
"A papok sosem házasodnak meg és elmagyarázzák nekünk a házasságot,mint a politikusok, akik soha nem dolgoztak, ès elmagyarázzák nekünk a munkát.Ezeknek az utóbbiaknak be kellene, hogy bekerüljenek egy valóságshow-ba.Adni nekik 400 000 Ft-os fizetést havonta,2 gyerek, a lakáshitel és gépkocsi részletfizetése.Aztán növeljük a benzint,villany- és gázszámlát, az autópálya díjat,közlekedési jegyeket és 70 évesen elküldjük őket nyugdíjba.A valóságshow címe lehetne "Te próbáld ki""
SeldonKuper vasárnap, 16:34
Előzmény: #156434  Vali
MP egy kipukkadt fideszes!
 Akinek van fogalma a fideszről az messze kerüli az ilyen tanulatlan diktátornak valót.
SeldonKuper vasárnap, 16:29
Előzmény: #156331  geza77
Látod ezért vagy ott ahol vagy és a normalitást ostromlod! Ez a te sz@hegyed, amit neked tálaltak.
Kutyaütő linkjeid vannak, rád jellemzőek. Normális ember kerüli az ilyen megnyilvánulást.
Vali vasárnap, 16:27
"MP fidesz kreálmány" :
Média leuralva, szavazók fele putyin-barát békepárti, ellenzéki népszerűségi korlátos nagyhal megeszi a kishalat, a pedofil-botrány után sem pártoltak el tömegesen = fidesz 2/3 forever. ????? Minek ide kreálmány?
Amikor ezt már - áttételekkel - a fideszesek terjesztik, a dk-soknak fel kellene kapniuk a fejüket, de nem teszik, mert tessék, itt a bizonyíték:
"MP szétverte az ellenzéket" 
Sokadjára: a közvetlen köztársasági elnök választásért (mint a politikai ostobaság=bűn csimborasszójára) rendezett tüntetésre ötezren mentek el. Látványos önlábonlövés lenne, ha előtte minden megmozdulás nem kérte volna, hogy ellenzéki pártok ne segítsenek (Kutyák logisztikával támogathattak, meg is tették).
maxwax
maxwax vasárnap, 16:06
Előzmény: #156426  krida
Jártál már ott, hogy ennyire biztos vagy benne? Szerintem velem ezen ne vitakozz, mert akkor jövök azzal, hogy milyen isten engedi meg azt a rengeteg szenvedést, amit egyes emberek átélnek?
Ezt a témát lezárom.
(Nem mondtam, mert nem fontos, de van fizikusi diplomám is, nagyon másként gondolkodom.)
badsector1
badsector1 vasárnap, 16:05
Előzmény: #156428  Ivanhoe
Lehet, hogy ő az iSTEN. :))
Istvan78 vasárnap, 16:03
Ez nem vallási topik, abba kellene hagynod a hittérítést, a szektás kommentelést. Nyiss magadnak egy topikot és ott működj!
Istvan78 vasárnap, 16:01
Előzmény: #156425  Ivanhoe
A Tisza oldalán lévők többsége nem MP hívő, hanem annak híve, hogy meg kell buktatni ezt a rendszert. Nem keverendő a két dolog.
Egyébként szerintem is sokat változott MP, tisztult a nézetrendszere, az utóbbi időben nemigen akadnak meggondolatlan megnyilvánulásai. Dicsérendő a kitartása, az energiája. Korábban volt rá esély, hogy abbahagyja ezt a politikusi aktivitást, de most úgy néz ki, komolyan gondolja és lesz energiája, kedve végigcsinálni azt, amivel a legnagyobb hasznnot hajthatja Magyarországnak. Ennek örülni kellene és nem gáncsolni őt.
geza77
geza77 vasárnap, 16:00
Előzmény: #156428  Ivanhoe
megaFO$ nevében, ahun a Moszkva viktor irodáját felszentelő bse atya is tanult és végezte el a propahantaterjesztésképzőt!
Ivanhoe vasárnap, 15:58
Mégis ki vagy Te, hogy Isten nevében oktatsz?
badsector1
badsector1 vasárnap, 15:55
ez csak a te tévedésed, hidd el, el fog múlni.
krida
krida vasárnap, 15:51
Előzmény: #156421  maxwax
Ettől függetlenül te is és mindenki megáll majd Őelőtte.
Ivanhoe vasárnap, 15:37
Előzmény: #156416  euler
Nézd, én aztán a kezdetektől fogva nem vagyok MP hívő (a Momentumra szavaznék egy normális demokráciában), de egyszerűen nem lesz más választásunk, ha azt szeretnénk, hogy legyen valami más, és végre megbukjon az Orbán-rendszer. Meg tudnék barátkozni egy olyan helyzettel, amikor jön valaki, aki megszünteti a "fanatizált oldalakat". Az sem bánt, ha egy ember személyesíti ezt meg, a rendszerváltáskor sem volt ez másképp - olyan emberek jöttek, akiket nem is ismertünk - szerintem MP egyébként rengeteget változott február óta. Van egy családi öröksége is - tudom ez sem sokat jelent - mindenesetre én látok változást. Az első lépés, hogy megbuktatjuk ezt a korrupt, fasiszta hatalmat. Rengeteg olyan embert is megmozgatott, akik nem szoktak elmenni szavazni. Orbán kétpólusúvá tette az országot, az egyik oldalon uralkodik, a másikat megosztja, sajnos csak így lehet megbuktatni.
geza77
geza77 vasárnap, 15:33
Előzmény: #156420  krida
Arra figyeljetek, hogy a rothadó nyugati ausztriában vasárnap zárva vannak a boltok!! MINDEN, mert ők keresztények és az az Úr napja!!  Holnap valami vízkereszt miatt szünnap lesz Ausztriában!!
Nálunk 1000éves ómAGYAR mélykERESZtények vannak jobboldali konzervatívok. Vasárnap nem kell pihenni, lehet dolgozni, hiszen nem állhat meg az élet holmi Úr napja miatt. A gdp fontosabb!!
A vízkeresztről ne is beszéljünk, ilyet a rothadó muszlimbarát országban ünnepelnek csak meg! 
https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzkereszt
badsector1
badsector1 vasárnap, 15:05
"Lázár János szerint a MÁV ki is rúghatta volna az MKKP aszfaltra festő aktivistáját, de az ő határozott kérésére ezt nem tették"
Hát ilyen jó ember volt lézer jani bácsi.

"A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket..."
badsector1
badsector1 vasárnap, 14:47
"Valami hasonló lesz amikor az Úr előtt megáll azon a napon mindenki. Ott már nem lesz kérdés, van akinél döbbenet és rettegés, s van akinél öröm és békesség lesz az arcon."

Hát te ezt honnan a bánatból tudod ennyire biztosan?
:))
maxwax
maxwax vasárnap, 14:27
Ez most off lesz:
Én biztos nem fogok senki előtt állni, mert nem hiszek egyetlen istenben sem.  Elalszom és nem ébredek fel, kb így gondolom. Az én felfogásom, hogy jöttem a semmiből és megyek a nagy büdös semmibe. Ennyi.
Amúgy az édesanyám a karjaimban halt meg, van véleményem a halálról, de ez nem ennek a topiknak a témája.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek