Dugig? Bocs, de ez legfeljebb egy fél Budapesti panel lakás ára. A tőzsdén ne vicceljünk már azzal, hogy ez tétel, ugye nem!? A legnagyobb gond itt az, hogy teljes érdektelenség van ami egy ilyen jó cégnél több, mint meglepő. De hát ez a BÉT, min csodálkozunk.
De szerintem egy buta eladóval van dolgunk, Néha egy kicsit ha feljebb engedni az árfolyamot sokkal többért tudná adni… Vagy lehet nem is az a célja hogy drágábban adja el.. Valamit nem kerek
Ez a csoportos birka pszichológia… Majd egy ember elkezdi venni és utána Csorda is…. Sok ember sajnos birka szellemben kereskedik… Én maradok annál hogy megveszem olcsóbban várok még ha nehezebb is és eladom
Tudod az ALTEO se vették 3400-on.. Most 4200 sokkal jobban megéri nekik venni milyen furák az emberek😂😂☺️ Ha nem kell 1235-ért Majd 1470-en megveszi az idióta!!!! Ha nem kell olcsón majd jó lesz drágám
A Alteó is a szakadék szélén volt… Na én ezért nem adom el, Mert jön a semmiből két olyan nap mint az Aleónál, És baxhatom az egészet..: Inkább kivárom… Igaz fogytán a türelmem, De nem akarok lemaradni egy nagy emelkedésből
Ha a 2024-es és a 2025-ös csúcsot összekötöm egy trendvonallal, azt annál később fogja elérni, minél többet vacakol ezeken a szinteken, ezek szerint vagy most emelkedik kevesebbet, vagy később majd többet
DUNAHOUSE részvény