Nagyon szép, én sajnos majréztam attól, hogy osztalék hírre ezúttal eladás lesz (mert aligha tartható az elmúlt két év mértéke), sokat eladtam 1160-1165 környékén Legjobb 5 vételi ajánlat
Szerintem stabilabb oszti fizető a Duna, mint a zűrös Appeninn :) Papir nélkül írom ezt. Mondom megnézem már a többi ingatlanos céget , ha annyira utalnak rá az Appeninn topikban mennyire nem oké a többi :) Bár én inkább OTP-zek, meg Cigezek… a pénzpiac közelebb áll hozzám
A fenti részvények közül az Appeninn tűnik a legolcsóbbnak, az árfolyam a sajáttőke érték 76 százalékát tükrözi. A BÉT ingatlancégeinél így fest jelenleg az árfolyam / sajáttőke arány:
ez meg azért megy fel, mert az összes fostalicska budapesti ingatlan árát felbaszták 15-20%-kal és emiatt az ingatlanos jutalék is magasabb lesz. 2025 H1 eredményben majd látható lesz. ennyi a magic.
Azért van a bét-en egy rakat papír ami még egy forint osztalékot sem fizet, vagy van ami 3-4% és mégis megy fel az árfolyam. Sztem nagyon rákattantál erre a 10% osztalék hozam alatt verni kell a papírokat. Minek menne fel akkor az otp?
Ne haragudj, de neked van dh papírod? Minden második hozzászólás a tiéd! Egyfolytában nyomnád lefelé! Egy hónappal ugyanez ment akkor ugyanezeket olvastam tőled! Azóta ment még vagy 150-nel feljebb! 😁 Nyugi osztira meglesz 1.400 körül!
DUNAHOUSE részvény