3hét alatt ment 10%-ot és még csak most indul. összevetve várható hozam arányban az OTP-vel (ami az egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem!!!) 2:1ben leveri ( véleményem szerint, az elkövetkező max fél évre előre tekintve)
https://invst.ly/18t7hu Most akkor már TUTI hivatalos a dolog , nem csak a lebeszélt felszúrás miatt (az is hivatalos, de ..) A Pingi megint nyert! 30K a következő lélektani, addig még rajzolok verebeket is, ha másért nem idegesítés céljából! :) Na hajrá PTO!!!
Szeva báttya! Az egyik Rikteres amikor én, akkori aljon 21,450, ide beírva vettem, egy Rikteres 18,000-res célárat mondott és 21,500!!! vett szintén, 22,200, totál elhamarkodottan, már sokadszorra sem tanulva hülyeségéből eladott, tetézve a nyomorúságát triplacsúcs alakzatozta az én tartott OTP-met, ezt is sokadszorra elkövetve, már bocsi, az ilyenekkel nem egy kávéház és nincs kesztyüskéz sem, na yo8-:)XD
látom mindenki hü**e, aki RICSI-t vesz, meg persze loser és bohóc - de nagy szerencsénkre vannak olyanok is - köztük Te is - akik mindig tévedhetetlenek, mindig sok pénzt keresnek és sosem nyúlnak mellé - ők itt a zsenik, az igazi májerek, akik mindig tudják a tutit
"na róluk kell példát vennünk" - persze nem feltétlenül emberségből meg segítő szándékból, meg persze nem is kárörvendésből - mert ugye azok közül valamiben nagyon gyengék, valamivel meg egyáltalán nem rendelkeznek
viszont az is lehet, hogy a loserek és bohócok társasága is tud sikereket elérni a tőzsdén, vagy az élet más területén - lehet, hogy ez számodra hihetetlenül hangzik, de lehet benne igazság is, hagyjuk meg ennek a dolognak is a lehetőségét - plusz én mindig többre értékeltem azokat az embereket, akik nem szeretnének másokat bántani, még akkor is, ha néha viszont tévednek bizonyos dolgokban
ettől függetlenül szívesen olvasom a hozzászólásaidat, mert sokszor nagyon jó és komoly meglátásaid vannak - de mindenki számára vannak dolgok, amikben érdemes javulnia
jó spekit Neked és persze továbbra is szívesen olvasom a beírásaidat - csak lehetne benne néha több emberi, illetve pozitív emberi
OTP Szakmai topic