Azt tippelném, hogy szűkebb az akvizíciós mozgástér, illetve a KÁT indexálás befagyasztás és az árampiaci folyamatok miatt már nem várható olyan jó megtérülés, így hamarabb elkezdik az osztalékfizetést. De a közgyűlésen biztos meg lehet tudni többet erről.
Megértem! Tudom azt is, hogy beosztásodnál fogva olyan információk birtokában vagy, melyek közzétele egy ilyen fórumon nem, ill. csak szabályok megszegésével lenne lehetséges és nyilván ehhez tartod magad. És persze nem vagy azonos fajsúlyú velünk. Ennek ellenére jó, hogy eszmét tudunk cserélni. Akik ide írnak, azok abban érdekeltek, hogy sikeres legyen a cég, a részvény ára emelkedjen. Ez szerintem a Ti célotok is. Viszont nem mindíg úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretnénk. Ezekre az esetekre magyarázatot próbálunk találni. És kézenfekvő, hogy ha már - ugyan szokatlan - de itt vagy, akkor Tőled próbálunk megtudni dolgokat.
Ha problémád van velem, kommentemnel, írd be mit tévesztettem el, mit írtam a valóságnak nem megfelelően. Földvári urat tisztelem, de ő itt ugyanolyan kommentelő, mint Te vagy én. Ő vállalta ezt, ennek minden előnyével és hátrányával. Hogy Te csodálod, az egy vélemény. Én annyira nem csodálom, de korrekt embernek tartom, annak ellenére, hogy a letelepedési kötvények japcsán sokaknak nem jó véleménnye van róla. Itt a NAP fórumban mindíg, mindenkinek válaszolt és jelenleg is válaszol a céggel kapcsolatosan felmerült anomáliáira. Hogy nem vagyok elégedett, mint Te, az nem jelenti azt, hogy tiszteletlen vagyok!
A múltról már hiába vitázunk. Történt, ami történt, változtatni nem tudunk rajta. Csak azért hoztam fel, mert egyik fórumozó nagyon elégedett volt a NAP részvény és cég teljesítményével. Nem akartam senkit megbántani vagy vádolni. Csupán a tényeket írtam le, hogy annyi is volt az ár, tehát adtak és vettek azon az áron. Most is adnak és vesznek, láthatjuk mennyiért. Ha valaki nagyon elégedett, annak gratulálok! Biztos az is kurvára jó, hogy a Matolcsy klán az ellopott pénzünk egy kis részéből NAP részvényt vett. De miért nincs akkor mégsem feljebb az árfolyam? Ha már az állampolgároktól ellopott alapítványi pénzeket is ebbe tolták és ennek ellenére névérték körül vergődik, akkor mi van itt? Mi kéne még, hogy tisztességes áron egy likvid részvény legyen?
Nem kerhetek felfuggesztest es te mit mondtal volna ha vasarolsz es utana kiadunk egy kozlemenyt hogy hat szerintunk hulyeseg az ar te uboltenel a legjobban hogy letortuk azarat es teged emiatt kar ert . Olvasd mar vissza az akkori forumot ott volt jozan hang es rengereg moho
Dehogy nézi hülyének, melyik IG tag mer kikommentelni egy fórumra. Talán a Közgyűlésen ha meghallgatnak! Nekem nincs 1 db NAP rv-m se. Földvári Úr nem egy buta ember, nem először vett részvényt és nem is utoljára. :) Aki vesz részvényt az viselje a kockázatát nem kötelező venni rv-t.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf