Megtettem és tényleg nem meghívó van a szöglete zárójeles file-nál. Most már csak azt nem tudom, hogy ez szándékos vagy véletlen? Egy biztos valami bűzlik................. Remélem lesz még kereskedés és tudni fogom mit kell tennem.:)
Megnyitod a közzétételt, megpróbálod letölteni a 17-i szögletes zárójeles file-t, aztán megpróbálod a 22-i zárójel nélkülit letölteni, és eldöntöd mennyire komoly.
Azért mert 4 nappal korábban lett megválasztva, és szerencsére ennyi idő alatt nem készült el a jelentés. Miért nem lett hamarabb megválasztva? Mert a korábbi rendkívüli közgyűlési meghívó érvénytelen karaktert (szögletes zárójel) tartalmazott a file nevében, így nem tudott megjelenni sem a BÉT sem az MNB oldalán. Az előírás szerinti bejelentés hiányában pedig nem lehetett azt megtartani.
Talán egy értelmes kérdés: Ha már ott volt a Kgy-en az új könyvvizsgáló miért nem lépett munkába előbb, hogy a várható felfüggesztés elkerülhető legyen??
Mentsegemre legyen mondva munkaido utan irtam 😂😂 . Megigerem jo leszek es csak szabadidomben irok 🙈🙈🙈. Most is a reggeli kaveszunetben irok termeszetesen . PS eddig ha ertelmes kerdes erkezett es valaszolhattam valaszoltam es ezutan is igy lesz.
Ultragáz, ha valóban egy tőzsdei cég ügyvezetője itt fórumozgat munkaidőben , miközben cégének részvényeit azért függesztik fel, mert nincs határidőben közzétett beszámolója. Volt már néhány cég, aminek vezetői itt fórumozgattak, de már a nevükre sem emlékszem - még a cégeknek sem. Talán az utolsó ilyen cég a szépreményű RFV volt, de annak is legalább nem a reg nevükből lehetett tudni, hogy kik azok. De több ilyen cég volt, anno 2000-es évek elején, akiknek részvényei csődbe mentek és azok is itt fórumozgattak meg hülyítették a kisbefektetőket.
Amit még hiányolok: - az újonnan megválasztott vezető tisztségviselők által birtokolt NAP Nyrt részvények mennyiségének közzététele (akkor is, ha az nulla) - a hó végi szavazati jogokról szóló hirdetmény közzétételét (ennek ma van a határideje, ne ennek elmulasztásával kezdje már az új igazgatóság a munkáját)
Továbbá az ott1 ellehetetlenülésében a vezetői szerint szerepet játszott a cég presztizsvesztése. Itt ez nem valószínű. mert a naperőművek az országos energetikai hálózatba termelnek nagyrészt a kötelző átvételi rendszer szerint szerződve. Nem fogják az ügyfelek azt mondani, hogy nem kérünk abból, amit ti nyújtanátok.
Az ott1-nál a könyvvizsgáló mondott fel, mert csalást gyanított. Nem
emkékszem rá, hogy ezt annak idején egyből megtudtuk-e, vagy csak azt
hogy felmondott. Itt elvileg azért nem készült el a könyvvizsgálat, mert
az auditbizottság megbizatása véleltlenül pont úgy járt le, hogy az új
megbízottaknak nem volt ideje elvégezni a könyvvizsgálatot. Aztán hogy
nem lehetett volna-e ezt valahogyan megelőzni, az megint egy érdekes
kérdés.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf