Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Tisztelt Gépház! Tessenek már kiütni a nem latin betűkkel írt közleményeket,mert igen zavaró,tekintetttel a keleti írásmódot ismerő "tömegek"nagyságára.Se füle,se farka.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a régi jól működő fórummotort miért kellett erre az új sz@rra lecserélni. Mennyivel jobb ez mint a régi? A sok troll ebben is ugyan úgy szétb@ssza az egész fórumot mint a régiben (hacsak nem te vagy a moderátor, de ennyi erővel 123 set v ott1 fórum is lehetne). Ellenben semmit nem lehet normálisan bemásolni mert szétcseszi a sortöréseket és a tabulációkat. Nem tudom, hogy a pf-en kívül létezik-e még egy olyan cég (a telekomon kívül) amelyik ilyen fércmunkát elfogad és még fizetést is ad a fejlesztőknek (a moderátorokról ne is beszéljünk...). Egyszóval kicsit össze kéne kapnia a brigádnak magát mert ez egy kicsit kevés és színvonaltalan. Ja és nem szégyen ha nem megy valami. Szerintem sokan szívesen segítenének, hogy mit kéne csinálni. Vannak jó kis fórumok is ahol a kérdésekre tudnak válaszolni...
Tisztelt Gépház! . Egy rövid ideig úgy tűnt, hogy a sortördeléssel kapcsolatos régi hiba némiképp javult. Jelentleg pont ugyanolyan szar, mint másfél éve folyamatosan. Ezzel kapcsolatban két dolgot nem értek: . 1. Hogyan lehetséges az, hogy az új fórum indulásakor nem volt ilyen gond, majd 1-2 hónapra rá előjön ez a probléma, amit másfél év alatt nem lehet megoldani? . 2. Hogyan lehetséges az, hogy egy magára valamit is adó gazdasági lap számára nem kellemetlen, hogy a legfosabb weblap fórumrendszerének szintjét is alulmúlja a rendszerük és mindehhez még úgy is viselkednek, mint akiket teljesen hidegen hagy bármilyen jobbító szándékú fogyasztói észrevétel? . Röviden megfogalmazva: kurva ciki egy ilyen hiba 2019-ben és kurva ciki az észrevételek totális ignorálása is - főképpen másfél éven át...
Kedves Óvóbácsik! Azt szeretném kérni, hogy Gyurika ne jöhessen be a homokozóba, mert mindig egy kétfarkú kutyával ijesztget, Ferike meg böszmeségeket beszél. Bernike folyton mínuszolni akar, bár azt nem tudom, hogy mit jelent, de megmondtam Apukámnak is.
Tisztelt Portfolió! Szeretnék érdeklődni,hogy mikor szeretnék már megszüntetni a fórumon lévő plusz-mínusz funkciót? ..mert ennek így névtelenül semmi értelme sincsen! Csak az embert idegesíti az,hogy normálisan ír és arra jönnek a mínuszok egymás után.. Valamit kellene tenni. Köszönöm. Üdv:Bodorkós László(hali)
Vagy tömegesen akar témákat nyitni, vagy látogatott témákban értelmetlen hozzászólásokat generálni. Egyelőre teszteli az új módszerét.
Javaslom korlátozni - az egy IP-ről érkező bejegyzéseket (témanyitás, hozzászólás), - az egy felhasználótól érkező bejegyzéseket (témanyitás, hozzászólás). Mondjuk óránként max 1db új téma nyitása, és óránként max 15db hozzászólás. IP-nként, felhasználónként. Normális fórumhasználat esetén ez nem hiszem, hogy bárkinek határt szabna. Aki ezen túllép, annak meg feldobni a "Nem vagyok robot" dobozt, azaz lehet többet hozzászólni, csak akkor ne legyél robot.
Illetve ha egy 100 hozzászólás alatti felhasználó nyit új témát, akkor az csak moderátori jóváhagyás után jelenjen meg az oldalon.
Mindezt addig, amíg nincs jobb ötletük az ilyenek elkerülésére.
Javaslom az új téma nyitását átmenetileg moderátori engedélyhez kötni, valamint a tegnap 10 után nyitott összes téma egy kattintással való törlését az adatbázisból.
De, tudnának tenni, pl. előzetes moderátori engedélyhez kötni új téma nyitását. Átmeneti megoldás, mert valószínűleg utána ugyanezt folytatná, csak hozzászólásokkal.
Ez egy szellemileg sérült egyén, aki valamiért megzakkant a portfólióra, gondolom kitiltották a fórumról. Nem koreai spammer, magyar lesz az.
nem akarok itt lenni ünnepek alatt,csak okor bekukkantok ,hogy van e valami új,hát még ennyit sem lehet,!!! A modik csinálják??? Máskor egy viccért tiltanak!!! hagyjuk ,,B.U.É.K.!!!!!!!!!
robot csinálja,nem tudnak ellene tenni egyenlőre,,nekem semmi más forum nem jőn be,,nem elég hogy idén mi tőrtént a papirokkal,most még itt van egy agyatlan hogy kik lehetnek?? mesterséges dolog?? még egy kis copo!!!
ma, 08:05#1△ 강서오피 卍⒲⒲⒲∇ggmoa2.com卍 ▷지지모아◁ 강서op┳강서건마∂강서안마♠강서유흥㎒강서립카페 Illene lekapcsolni a fórumot, vagy lezárni a regisztrációt. Most már náci szimbólum is megjelent, mégha az eredeti környezetben más is a jelentése.
Korábban írtátok, hogy a fórum kezdetleges hibákkal van tele, és a fejlesztők részéről semmi igény nem volt ezek kijavítására. Ebben az esetben nem is olyan rossz, hogy pár hónapnyi hackelés után (mondjuk 2019. májusára) lesz majd itt egy korszerű fórummotor.
Ez durva. Feltörték a portfolio rendszerét. Máskor percek alatt, meg akár éjjel is tilt a modi, most meg semmi. Szerintem kitiltották őket, és most nem férnek hozzá semmihez. Sürgősen le kéne állítani az oldalt, és január 2-re kitakarítani a kínai hackereket.
ezzel meg az a baj , hogy például a választásokat is valami hasonló IQ teszthez akarták kötni a Jobbikosok! Aztàn elmeszelték gyorssan , mert rájöttek , hogy akkor tényleg nem nyerne a Fidesz !
esetleg javaslom a regisztrációt 2db listából válaszható egyszerű matematikai kérdés kisbetűs ékezetnélküli helyes válaszának megadásához kötni. Ezt már a régi fórummotorok is tudták. Pl. 8+7? válasz: tizenot. (3*2)+13? válasz: tizenkilenc. Ezekkel általában nem tudnak mit kezdeni az ilyen vackok. csak tanács volt, nekem bejött egyszer, és azóta is működik amikor a mi egyik fórumunkat támadták meg.
lehet hogy szüneteltetni kellene új felhasználók létrehozását vagy akár mobiltelefonszámos regisztrációhoz lehetne kötni azt, ez így nagyon gáz most, amit ezzel a szétcseszéssel csinál valaki, csinálnak valakik..
Tisztelt Gépház! Nem lehetne bevezetni ip-cím alapú regisztrációt? Most is a Fi. Fo. topikban írogat a szokásos gyalázkodó szövegével egy gy.kér. Szinte minden nap találkozhatunk ilyennel. Üdv: CT
Tisztelt Gépház! Meglehetne oldani, hogy egy bemásolt cikk vagy szöveg ne töredezzen atomjaira a szövegdobozba? Ha már egy meglévő szerkesztett tartalom mellé szeretnék bemásolni vagy egy hivatkozást vagy egy idézetet, akkor úgy szétvágja az egészet a "rendszer", hogy mindent lehet előről kezdeni. Jelentse azt, hogy sortörés, stb... Nagy könnyebbség lenne. Esetleg még, ha megoldnató lenne, akkor a már megírt és elküldött tartalom legalább egyszeri utólagos szerkeszthetősége, mondjuk 15 mp-ben belül. Néha olyan jó volna legalább a helyesírási hibákat, elgépeléseket kijavítani. Köszönöm, ha foglalkoznak kérésemmel
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!