Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Kérem szépen a DELTA LUFI topik felülvizsgálatát! Nincsen gazdája csak személyeskedés és trollkodás megy abban a topikban!
Törölt felhasználó2024. 05. 27. 09:18
A sportot űznek "nem tetszik nekik" jelentőkkel is csináljanak valamit, aki összeszedi a friss híreket azt kimoderálja "örökre" felnyomás után a portfólió. Ez egyoldalú megközelítés, a pf. szegénységi bizonyítványa. Nálam elérték aki friss híreket akar, az + keresi magának.
Azt ki kéne vizsgálni, h hogyan tud valaki 66 like-ot adni FÉL percen belül. Azt hirdeti annyit nyom pár mp. alatt amennyit akar, ez az ember F kezdőbetűs. Itt erősen hekkelik a portfóliót.
Esetleg nem lenne-e átgondolandó a like-dislike -ok adásának mostani rendszere, mert nagyon elharapóztak a nem kicsit gyanús "like-dislike harcok"? Lásd például az "OROSZ-UKRÁN háború" topik mostanában. Régebben sokáig max. 15-25 like-ok voltak, aztán egyszer csak hirtelen megjelentek a 40 körüliek, pár napra rá a 80 körüliek. Most meg ugyancsak pár nappal később már a 150 felettiek is. És ez pár nap alatt alakult ki. A másik dolog, hogy ezek rövid idő alatt keletkeznek (~max. pár óra), ami már önmagában is felettébb gyanús. A mostani legkirívóbb példa a #58850-es hozzászólás a
193-121 -es like-dislike aránnyal, ami 314 szavazásnak felel meg max. pár óra alatt. Ha ez, egy az említett topikot nem követőnek nem is lenne feltűnő, de aki ismeri az ottani forgalmat, az érzi, hogy itt "valami van a háttérben". Ennek valamilyen szintű felderítésére csak a rendszert üzemeltetők képesek, mert a like-ok felhasználókhoz kötését ők látják, és esetleg azt is kideríthetik, hogy ezek a felhasználók milyen időtávon belül regisztráltak egymáshoz képest stb. . https://forum.portfolio.hu/topics/orosz-ukran-haboru/39006?oldal=2943#9022404
Én is megtaláltam a megoldást, írtam is, hogy a "friss hírek" mellett, (ami beragadt), ott van a "további hírek"- én arra kattintva olvastam az aktualitásokat. :-)
Magyar Állampapír topicba se ártana egy normális moderátor már, mert a jelenlegi lassan ész nélkül töröl mindent, ami nem tetszik neki és nem az ő meglátása szerinti véleményt tartalmazza.
Sziasztok! Segítene valaki, hogy nagyon régi 2007-es regisztrációmat, hogyan tudom visszaállítani? Sok évig nem használtam, és amikor újból kezdtem a fórumot olvasni, már nem tudtam bejelentkezni. Újként regisztráltam, aminek már ismét 6 éve, de ha van rá lehetőség megköszönöm ha segítettek.
Hali, valakinek át kellene adni a moderációt, mert BétGyuri nélkül nagyon eldurvultak a dolgok a "
NEW OPUS GLOBAL" topikban. Lényegében az összes új reges troll ott virágzik és osztja az észt. Lényegében már csak a személyeskedés megy, lényegi hozzászólás nélkül!
Igen, valamelyik hópihe rám kattant, és van ehhez moderátor, aki bevégzi. Nembaj, majd amikor lemondom a pf előfizetésem, indoklás a fórum moderáció lesz:)
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. 2023. május 31. 09:24 374 forint felett a dollár A forint már közel 0,7 százalékkal gyengült a dollárhoz képest. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Értem, hogy sietni kell, de nem mindegy, hogy idd ki, vagy vidd ki. Jó lesz az a 374 huf/dollár 347-nek is!!!
Törölt felhasználó2023. 05. 23. 14:05
Érdeklődnék a moderátoroktól a legutóbbi tiltásom okáról, mi volt személyeskedés?
Az szuper, ha olyan moderál, aki már nincs itt. Egy idióta ámokfutó propagandista miatt teljesen szét lett cseszve az egész topic. Nem értem, hogy miért nem lehet 2023-ban egy normális fórumot összedobni és kivágni a trollokat?!
1 A cikk címe: Kiderült a K-vitamin titok: kevesen tudják, milyen veszélyes lehet az ilyen étrend 2 Probléma 1: a cikk magát meg nem nevező írója hallgat arról, hogy a Covid-19 hegképződése (a tüdőben) csak akkor indul be, ha nincs véralvadás, ezért a) a K-vitamin étrendkiegészítő létfontosságú, b) a véralvadás-gátlókat be kell tiltani. (Talán ez a cikk egy fedett gyógyszeripari hirdetés) 3 Probléma 2: topikot akartam nyitni a cikk címével, de nem találom a "Topik nyitása" opciót. :( 4 Kérelem: SOS, köszi előre.
Üdv. Régebben regisztráltam, de eddig csak olvastam bejelentkezés nélkül és most kezdtem volna hozzászólogatni. 1, Hogyan lehet megváltoztatni a nicknevet? Mivel már vagyok regisztrálva, ezért nem enged ugyanazzal az email-el regisztrálni (helyesen) új nick-et. 2, Ezt megkerülendő, a profilomban átírtam volna az email címet másra, de nem küldi el a megerősítő emailt, se a régire, se az újra. Gondoltam, ezután tudok majd a régivel új nicket regisztrálni 3, Ha foglalt az email cím, akkor csak jelszóemlékeztető kérésére van lehetőség, de hogyan lehet kitalálni a nicknevet? Nagy szerencsére eszembejutott, (ez, ami nem tetszik), de ha más ugyanígy nem tudja a sajátját és már regisztrált az email címével, akkor nem tud se belépni, de újat regisztrálni, emiatt meg nem szerencsés új email címet csinálni. Köszönöm a segítséget.
Hi, Firefox 106-os verzióban nem jelennek meg grafikonok. Sem deviza, sem tőzsde.... sehol. Van valami külön beállítás a böngészőben, ami ezek megjelenítéséhez kellene? Thx!
Üdv. Valami akad a bejelentkezésnél nálam. Kitöltöm a bejelentkezést és belép, hozzászólást írnék és kiléptet. Választ akarok írni kiléptet. Alig tudok írni másfél napja..olvastam másnál is van gond. Jó lenne ránéznének, mert így kevesebb kattintás lesz, hozzászólás, ha többen kihagyják a bejegyzés írást. Köszi
Csatlakozom, Helló Sigi! Ugyanezt akartam írni, ha a személyeskedés elleni szankció, frappáns, de élvezhetetlen. Inkább elviseljük gyengébb társaink kitöréseit, csak legyen követhető a cucc.
SziasztoK! Szándékos módosítás, vagy csak technikai hiba, hogy nem látszik, hogy melyik hozzászólásora válaszolunk? Ez így értelmetlen, mert követhetetlen a szövegfolyam, és az lesz a vége, hogy kihal a fórum.
Na mi az Isten van? 20.22 órakor is még a 15.37-es adatokat kell nézni? Ma nem is sikerült a záróárat beállítani? Holnap reggel folytatódik ez a szarság, amit ma 15.37 után produkáltak????!!!
itt pl. az OTP fórumon van aki most is lát valós idejű adatot, ami Önöknél már 70 perce áll. El kellene gondolkozni azon, hogy talán más, megbízhatóbb forrásból szerezzék be, mert ez így EGY TRÁGYA! A megboldogult Random Capitalnál ilyen SZARSÁG SOSEM FORDULT ELŐ!!!
Csodálatos, hogy 15.08 óra óta működésképtelen a valós idejű árfolyam szolgáltatás, kezdetben 12 perc késés, mostanra 15.37 órakor teljesen lefagyott!!!!
sziasztok. használhatatlan a portfolio.hu website, mert hiába fogadsz el minden cookie-t, minden kv alkalommal, akkor is minden kattintásnál feldobja az elfogadásos ablakot, a hátam borsódzik, mikor idetévedek, lehetne javítani? maybe? amúgy kuka az egész (mobil chrome) 2022, lassan 2023 van, talán össze lehetne hozni egy működőképes site-ot, ha más nem adjátok ki a bölcsiseknek, már kb ők is jobbat összedobnak
Törölt felhasználó2022. 08. 30. 14:40
Szevasztok! Az mitől függ, hogy időnként elnyeli a hsz karaktereit a gép? Bezongorazok háromszáz karaktert, elküldöm, és egy nagy, üres hsz jelenik meg.
Portfolio Terminal megint halott, indikatív árak, 5-ös könyv nem töltődik. 03.23-án ugyanez volt!
Törölt felhasználó2022. 03. 28. 19:45
Tisztelettel szeretném kérdezni, megoldható-e valahogy, hogy egy adott fórumtársnak a hozzászólásait ne lássam (és esetleg ő sem az enyémeket)? Kvázi -részemről- letiltanám az illetőt. Előre is hálásan köszönöm, ha segít valaki.
Kedves Portfolio! Csináljatok valamit légy szíves a szervereitekkel, mert állandóan összeomlik a 9 órás BÉT nyitás után az oldalatok. Azért ez nagyon gáz az ország legnagyobb gazdasági portáljától!!!
Speciel Placával kapcsolatba nekem is Pusztaputyin jutott eszembe,ő volt aki előszeretettel"követte" az írásaim ,de nem nekem hanem azoknak írt rólam, pejoratívan ,akikkel beszélgettem. Ez kimondottan ,Pusztaputyin szokása volt.Egyébként gondolom a klónokat nem bejelentés alapján hanem IP azonosság alapján szűrik ki.
Betegesen viselkedett. Késeket ábrázoló képeket küldözgetett a fórumtársainak, egyértelműen nem baráti gesztusból. Ez már önmagában is kitiltást érdemel, de ráadásként nagyon hasonlított a stílusa pusztaputyinéhoz.
Kedves Moderátorok! A Placa nick nevù fórumtársamtól pénteken kaptam egy sms-t. Miszerint "kitiltás a teljes fórumból." Indoklás: Klón . Nem tudom ki mószerolta, de biztos hogy nem klón. Személyesen ismerem, csak a politikai topikokba ír már jó néhány éve. . Tudnék jónéhány érvet felsorolni h biztos nem klón, de ezt itt most nem teszem. Ha van lehetőség felülvizsgálni a döntést, hálás lennék. Ha nem, azt is tudomásul veszem. Köszönettel: Sz. Á.
ez a Joe Biden-es cikk nagyon fontos lehet, hogy vagy 50-szer jelenik meg
Törölt felhasználó2021. 12. 03. 21:57
A like/dislike gombokat vagy meg kellene szüntetni, vagy láthatóvá tenni, hogy ki mit nyomott (ahogy a Facebookon is)Nevetséges, hogy arctalanul nyomkodhat egy (véletlenül) üres hsz-re 7 dislike-ot. Ez nem vélemény nyilvánítás, hanem trollkodás. https://forum.portfolio.hu/prev/5224/7940992
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!