Miért is? Kiszámoltad,hogy hány százalékot lehet egy -két hét alatt keresni vele? (Én is szerettem volna jegyezni,de szerdán szembesültem vele,hogy kedd délben lezárták a lakossági jegyzést.A lakossági jegyzés maximális ára 3864 Ft környékén lesz,de lehet,hogy kevesebb és 19-én kicsi az esélye annak,hogy 5000 alá essen az MBH Bank árfolyama.)
Annyira,amennyire te! Magyarul nem én voltam. Ennyi. És kurvára nem vicces,mert nincs/nincsenek vevő/vevők! Senki nem akar venni még lejjebb sem? (Több 10 k-s tételekre gondoltam.Feltételezem,hogy 200-nál,meg még alatta sem tolonganak ennyikkel.)
222 F@sz@ Még meddig csorgatják le? Addig, amíg a múltkor 235-re betett 135 K el nem fogy 200 alatt? 😤 Vevők a környéken sincsenek... Lehet,ha betenné piacin eladni a pakkját,akkor 0 közelében megmaradna még több,mint a fele? 🤨🤔
Virág egy nagyon okos ember, reméljük, hogy célja az is, hogy újra 4-6-700+ legyen az árfolyam, ráadásul ha tőzsdére hozna ide egy nagyobb céget,úgy , hogy jelentősen nem higulna a papír, akkor az óriási lenne. Nem lehet tudni, hogy mi a cél, de hosszú távon per pillanat nem drága a papír. Bár örökké minden évben nem lehet nagyot nyerni tőzsdén, jó lenne pár olyan tevékenység, ami nem tozsdehez kapcsoló. Tőzsdei cég= mindig lehetőség valami jó sztori építésére
ENEFI - THE BEST