blackmirror

Regisztráció: 2021-06-28 11:04:39

Hozzászólások száma: 269

Utolsó hozzászólás: 2022-06-04 11:31

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topikból

A moderálás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topik #235 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Trollkodj máshol. Viszlát.
Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása:
kérésre

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF 2022. 06. 04. 11:31
Segítsetek, mert nagy bajban vagyok. A múlt héten itt azt ígérték, hogy a forint 400 felett lesz az euróval szemben és ennek megfelelően be is nyitottam egy giga long pozíciót 398 környékéről. Már éreztem is a hatalmas pénzköteget a zsembemben és vártam a meglódulást, de nemhogy nem vitte át a 400-as szintet, most lement 392 alá és óriási bukóban vagyok de nem merem lezárni. Fsociety azt ígérte, hogy a fosrint már a hét elején áttöri a 400-as szintet, egy linket is berakott, alátámasztva az elképzeléseit. Fsociety, Hami kérlek segítsetek. Ha tudnátok tanácsot adni, ilyenkor mit kell csinálni, nagyon hálás lennék, esetleg ha megosztanátok némi infót arról, hogyan érdemes a forinttal kereskedni. Szerintetek ha tartom a pozit átfordulhat még nyerőbe a következő napokban?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 04. 08:36
Orbán a hibás, a 444 és a nyugatifény is megírta.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 06. 03. 23:11
Uhh hami, azok nem orosz, hanem szovjet tankok voltak de ezt most hagyjuk. Végülis Hitler is ezt csinálta, a végén a lakosságot küldte a vágóhídra Berlin ostrománál, az utolsó emberig. Gyáva népnek nincs hazája, ugye?
Most ezt mondjátok, de amikor a ruszki visszalő és az ukrán fegyveres 'civilt' gépkarabéllyal vagy gránáttal a kezében lelövik, akkor üveghangon pörög a hisztigép részetekről, hogy már megint civileket gyilkolnak az orosz katonák. Ezt ti úgy képzelitek el, hogy fegyvert minden ukrán kezébe, a ruszki meg ne lőjön vissza vagy mi jár ilyenkor a fejetekben? Mert a világ kurvára nem így működik ám. Newton III. törvénye itt is meg fog mutatkozni, hatás-ellenhatás, a ruszki vissza fog lőni és ahogy megyünk előre az időben egyre több áldozat lesz. De ahogy látom nektek ez tetszik, erre élveztek...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 03. 13:49
Ha Ausztriában minden ennyire jó, Mo meg ilyen szar és élhetetlen, akkor nem nyavalyogni kell, hanem szedni a sátorfát és odaköltözni. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy röghöz kösse magát. Tipikus túltolt napi libsi hiszti ez a bezzegausztria szöveg. Megoldás: kommmtelés és rinyálás helyett, emeld fel a hátsódat, költözz el és nyiss cukrászdát Bécsben, minden problémád megoldódik :)
A Fidesz 30 százalékkal növelné az oktatás támogatását 2022. 06. 02. 23:32
Minek mentek oda...?
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 06. 02. 21:38
Ez nem így van, a tévében azt mondták és a twitteren is írták, hogy Oroszországot csődbe fogja vinni az embargó, hosszútávon Európa csak nyerhet vele. A facebookon és itt a portfólió fórumon a legtöbbet lájkolt hozzászólások szerint is Oroszország lesz az embargó nagy vesztese, tehát nincs igazad. Ami engem erről végleg meggyőzött az a mozzanat volt, amikor totoro egy a tiedhez hasonló hozzászólás miatt tiltott ki a topikjából egy fórumozót, tehát innentől számomra teljesen egyértelmű, hogy az orosz gazdaság bele fog állni a földbe a korlátozások hatására.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 02. 18:48
Én tudom mennyi, Varjú László azt mondta a napokban a tévében, hogy 20% körül van az infláció. Elhiszem neki, tisztességes, becsületes politikus, soha életében nem hazudott és gazdasági kérdésekben a legnagyobb koponya Magyarországon. Ha 2026-ban nyer az ellenzék, örülnék neki ha ő lenne a gazdasági miniszter vagy a pénzügyminiszter, rögvest visszakorrigálna a forint 250 közelébe. 
Financial Forecasts 2022. 06. 02. 18:11
Volt honnan emelkedni. Ebbe a részvénybe sokan beragadtak, 50 dollárról esett be 3 alá. Arról szólnak a hírek, hogy sok előrendelésük van és a menedzsment is optimista és a nagyobb szállítmányozók már néhány járművet szolgálatba is állítottak. Magas olajárak mellett ennek a technológiának van inkább realitása szerintem, mint a full elektromos hajtásnak. Ha igaz, amit a technológiáról írnak, jó befektetés lesz ez a papír.
CoronaVirus 2022. 06. 02. 17:33
Mondták a tévében, hogy kezd terjedni a majomhimlő Magyarországon és tárgyakkal is elkapható, karantén is lesz. Nagyon félek és kétségbe vagyok esve, nem tudom mitévő legyek, nem merek nyilvános helyeket látogatni. Szeretném megkérdezni a pf fórum virológusait, hogyan lehet védekezni a majomhimlő ellen, kell-e vakcina és ha igen, akkor milyen típusú, hány adag, hol lehet beadatni. Milyen maszk ajánlott, milyen környezetben érdemes viselni, ajánlott-e orvosi kesztyűt felvenni mellé. Strandolás, nyilvános fürdőzés közben terjed? Ha négy covid oltásom van, akkor az véd valamennyit? Segítsetek kérlek mert Müller Cecília is mondta, hogy nagy a baj és nagyok félek, még boltba sem merek elmenni, nehogy elkapjam. Mutattak képeket is és borzasztó látvány volt. Olvastam, hogy Bill Gates is mondta, súlyos járvánnyal nézünk szembe.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 02. 10:34
Minden Orbán miatt van. Ha nem lenne ilyen gyenge a forint, olcsóbb lenne az üzemanyag és a kenyér is. Ha az ellenzék kormányozna a forint sokkal stabilabb lenne. Erre a gyurcsány-korszak a garancia, meg lehet nézni az árakat és a forint árfolyamot mennyi volt 2010 előtt. Ha az itt kommentelő álellenzéki kontár banda nem segítette volna hatalomra négyszer is Orbánt, már rég bevezettük volna az eurót és utolértük volna Németországot is.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 01. 19:07
Ezért is juttattátok hatalomra, hogy putymorgó gazdátok érdekeit szolgálja. Elintéztétek neki a kétharmadot, itt az eredménye :)
Financial Forecasts 2022. 06. 01. 18:58
Még nem vettem de nézegettem már én is, az interactive brokersnél ugyanúgy meg lehet venni, mint a hagyományos törzsrészvényt. Arra kell figyelni, hogy a preferred share kódja más. Pl Goldman Sachs esetében GS.PRA kódot kell beütni. Általában csak a nsgyobb brókercégeknél elérhetőek ezek a részvények. Az elsőbbségi részvények árazása, működése eltér a hagyományos részvényekétől, ezért ha ilyen részvénybe szeretnél fektetni, előtte alaposan körül kell járni a témát mert érhetik meglepetések az embert ha nem ismeri a terméket. Részvények után itt szoktam néha kutakodni: 
https://m.preferredstockchannel.com/screener/
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 01. 15:29
Így néz ki a korrupciómentes Ausztria, de a vágyvezérelt liberális gondolkodás szerint az más, ott nem lopnak ennyit, egyedi esetek, működik az igazságszolgáltatás, pedig lényegében a rendszer mindenhol ugyanígy működik.
https://g7.hu/vilag/20190525/osztrak-lenyulasok-3300-milliard-forint-elsibolt-penz-15-ev-borton/
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 06. 01. 15:00
Nyugaton is ugyanígy megy, megsúgom. Biden fia a Burisma nevű ukrán energiavállalat igazgatótanácsának tagja, ami nagyon nem véletlen. Trump is kinevezte a lányát főtanácsadónak. A brüsszeli adminisztráció ugyanez, politikusok ismerősei, haverjai, családtagjai vannak betolva a legmagasabb pozíciókba. De lehetne említeni Christian Straché (FPÖ) botrányát, aki busás állami megrendeléseket ígért szívességekért cserébe, vagy Kurz korrupciós ügyeit. De ott van a Barroso-bizottság, akiket az azeriek kentek meg. De ezek csak a jéghegy csúcsa, csomó minden nem kerül nyilvánosságra... És ne mondd azt, hogy őket lecsukták, eltávolították, ez csak látványpékség, eltávolították őket mert valakinek sértették az érdekeit. Dán cégekkel ugyanez volt a tapasztalatom, a beszállítók családtagok, rokonok cégei voltak aranyáron.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 06. 01. 11:04
Ez a multik kivonulása szöveg nem más, mint túltolt liberális vágyvezérelt gondolkodás. A multi cégek célja a terjeszkedés, határokon átívelő piacok meghóditása és a szükségletek helyi szintű kielégítése. Ha csak oda mennének, ahol a legnagyobb profitot tudják elérni, akkor a fejlett országokban egyetlen multi sem működne, csak keleten és Afrikában lennének jelen mert a munkaerő drága és az adók is magasabbak a nyugati országokban. A Brexit idején is mindenki azt mondta, hogy a multik tömegével vonulnak ki majd az Egyesült Királyságból és az angolok lehúzhatják a redőnyt, valahogy én ezt nem látom. Oroszországból a McDonalds is úgy vonult ki, hogy új néven fognak működni, a francia vállalatoknak sem nagyon akarózik elhagyni az orosz földet.
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 31. 21:41
Nyugi cápaeledel, mostanában ez a divat. Itt szabályok már nincsenek, a vélemények alapján cenzúráznak újabban a fórumon. Ez még mindig jobb ha csak törölnek egy hozzászólást, mint totoro aki azonnal tiltogat mindenkit, aki nem azt írja, amit hallani szeretne. Egy IP cím alatt 5 nicckel nyomul a trollmentes topikjában de már ez sem számít, neki ezt is lehet. Az a baj, hogy minden agyalágyultnak meg van engedve, hogy topikot nyisson. Ha valaki csak a saját szájízének megfelelő véleményeket akar olvasni, nem értem mi a fenének akar topik gazda lenni, ilyenkor be kell kapcsolni a villogó agymosodát, ki kell választani megfelelő csatornát és hagyni, ahogy a tartalom az elmébe áramlik és tüzeli az agy dopaminsejtjeit.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 05. 31. 18:00
Nem kell itt alakoskodni, Orbán tehet róla, ennyike.
Mivel az eu lóvét euróban kapjuk és az mnb váltja át forintra, ezért a NER lovagoknak elemi érdeke a forint folyamatos gyengülése. Minél gyengébb, annál több pénzt lehet szétosztani a hűbéreseknek. Ha az ellenzék lenne kormányon akkor más lenne a helyzet, mert nekik eszük ágában se lenne lopni és már rég bevezettük volna az eurót, ugyi hamika? :)))
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 31. 14:41
Ha figyelmesen olvasnád a fórumot, nem kérdeznél ilyeneket. Ellenzéki győzelem esetén sokkal alacsonyabbak lennének az árak mert erősebb lenne  a forint. Gyurcsány idejében érte el az eur/huf kurzus a történelmi minimumot, ami 227,57 árfolyamszintet jelentett, Orbánnál történelmi csúcsok dőlnek meg. Gyurcsány idejében minden olcsóbb volt (élelmiszer, üzemanyag, lakás), mint most Orbán alatt, nyugodtan össze lehet hasonlítani az árakat. Ráadásul 2024-ig lehetne eurónk is, ami elhozná a nyugat-európai életszínvonalat és mindenki jobban élne.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 05. 31. 10:46
Ahogy azt az orbánviktor fülbevalós ribanctól várni lehetett, ő is csak egy szervilis bohóc, egy szerencsétlen dróton rángatott báb, aki bármit aláír, amit az orra elé tolnak. Ez a liba még Ádernál is rosszabb, ami már akkor kiderült, amikor tövig benyalt az ukránoknak és a románoknak közvetlenül a beiktatása után. A pedagógus gittegylet is annyira naív, hogy ezeknek a lopitikus gyökereknek könyörög, amikor tudvalevő, hogy a ezeket politikus tetveket saját magukon kívűl semmi más nem érdekli. Szólok, hogy az Alkotmánybíróság és az Európai Bíróság is le fogja szarni őket, hoznak egy olyan határozatot, amivel kitörölhetik.
 
https://index.hu/belfold/2022/05/31/novak-katalin-allamfo-pedagogussztrajk-alkotmanybirosag-torvenymodositas/
EUR/HUF 2022. 05. 30. 22:24
Látom Hamika megint jól elbeszélgetsz magaddal, az IP címre azért figyelhetnél, hogy amikor nicket váltasz, hogy ne ugyanaz legyen mindig mert ez így nagyon égő 🤡. 
Jó nézni, ahogy vergődtök a forint miatt és próbáljátok megmagyarázni az okokat és hogy mikor mennyi lesz, szórakoztató... Igazi guruk vagytok Fsociety klónoddal együtt, tudjátok pontosan mikor mennyi lesz és az okokat is ismeritek. 

friss hírek További hírek