Elnézést, ha a kérdést sértőnek találtad; én tényleg csak érdeklődni szerettem volna, hogy mi a jelenlegi ajánlatod. Így egyszerűbb mindenkinek, hogy megjelöltél egy kvázi konkrét összeget.
Ugyan "Nemtom" ki vagy, de csak néhány olyan érdeklődő volt, akivel nem sikerült végül megállapodnunk árban; gondolom, egyikük lehetsz. Ezekben az érdeklődőkben az volt a közös, hogy nagyon optimistán szemlélték a cég jövőjét. Nekem nem célom, hogy bárkit is arra vegyek rá, hogy eladják olyan cég részvényeit, amivel kapcsolatban komoly jövőbeli várakozásaik vannak.
Aki viszont máshol jobb befektetési lehetőségeket lát, vagy egyéb okból szeretné likvidálni a pozícióját, annak 4-5%-kal jobb árat tudok ajánlani annál, mint amit a cég kínál.
Aki komolyan fontolgatja, hogy elfogadja a cég ajánlatát, annak érdemes tudnia, hogy én ennél magasabb árfolyamon szoktam ajánlatot tenni, és most is kész vagyok erre.
1650 forint volt a tőzsdei záróárfolyam a kivezetés napján. A 2051 forint a törvény által meghatározott árfolyam volt, de tavaly augusztus 21 óta (a kivezetésről való közgyűlési napirendi pont meghirdetése óta) annál csak jóval alacsonabb árfolyamon volt kötés.
Akit még érint: ha elfogadja a közgyűlés, 165 Ft lesz az osztalék, illetve saját részvény megszerzésére is indítanak vételi akciót 100-1900 Ft értékben. Utóbbiban (számomra) az a meglepő, hogy 110.000 darabra szól. Azt hittem, ennél kevesebb van már kint...
A nyilvántartott érték tekintetében egy kis érdekesség: az Erste-nél a kivezetéskori áron tartják nyilván a részvényeimet (tehát 1650 Ft-on), míg a Raiffeisen-nél 1 Ft-on (ami - gondolom - a névérték lehet). Az utóbbira azért nem valami jó érzés ránézni, ami azt illeti... :D
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link