Most jó lesz-e ez a kérdés! Hogy majd egyszer mi lesz, az a mese kategória! Ha most, amikor a tavalyi évben a Pensum számára minden a legkedvezőbben alakult (de eddig még idén is), viszont ennek ellenére a részvény tőzsdei kereskedésében puttyadás, árában stagnálás van, akkor másutt lehet pénzt keresni de itt nem!
"A bíró előtt- Kovács János, ön a koronatanú. Igaz, amit a leány állít, hogy a vádlottak leteperték, és közösültek vele ott az erdőben?János bácsi hosszan tűnődik, majd megszólal:- Azt bizony nem tudom én, tisztelt bíró úr, hogy közösültek-e. Én csak azt láttam, hogy basztak." 🤣🤣🤣
A miniszterelnök testvére azzal került a hírekbe ősszel, hogy egy kiszivárgott hangfelvételen Héjj Dávid miniszterelnöki biztosnak nehezményezi, hogy a magyar hatóságok gátolják vietnámiak vízumkérelmét.
Sajnos nincsen miért dícsérjem. Mióta kamuznak már az akvizíciókról? Féléves jó jelentést alig vártam.Etr mit csinált? Esett. Hát tényleg mazochistáknak való. Kínombann vennék, mert egyszerűen nem lehet vele mit csinálni. Sem eladni, sem venni nem lehet. Úgy szar ahogy van! Ezt mindenki látja, tudja csak van aki ki meri mondani és van aki álltatja magát.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf