Csakegyolvaso

Regisztráció: 2020-07-31 23:51:39

Hozzászólások száma: 2 004

Utolsó hozzászólás: 2021-10-16 01:59


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-04-13 13:26-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-07-06 17:04-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

EHEP várakozások ma, 01:59
es azt oszd le 4-5 fele tehat fejenekent 15 milla xDViccesek a fiuk ha ennyiert csinaljak.
EHEP várakozások péntek, 19:37
es a masik verzio 1 eve mondod hogy 500 lesz, azota tavolodunk tole akar hogy nezem nem 1000 kozelebe vagyunk hanem 2k kozelebe.Amugy meg ha az lenen a cel hogy itt akarnak adni a papirokat mar reg kijott volna a hir hogy uj IG van stb.menen a hype de kuss van kerulik a feltunest.Sunyiba csinaljak a dolgokat.
Delta Szekta péntek, 11:09
En mara pont ne mvarok rallyt miert is lenne ez majd hirtelen csendbe fog megindulni nem egybol egy ilyen hirre.Majd lehet a KGY heten elindul vagy a KGY utani heten.
Delta Szekta péntek, 10:48
amugy meg mind1 mert mar eltelt 2 ev es vegre megjonnek ez  lenyeg a tobbi mar mult es szopokura volt.
Delta Szekta péntek, 10:48
De miert akartak egybe amikro a 2 reszveny kozott fel ev elteres volt ... xD Ezt furcsalottam vegig.Egyik szeptemberbe lett megkeletkeztetve a masik meg kovetkezo ev februarjaba.
Delta Szekta péntek, 10:41
Azt megmondanad hogy  hiteelezoi reszvenyeknel mit is kellett a DELTA-nak megmagyarazania? Mer ta DELTA apporto reszvenyeket megertem de ezeket mar 2 eve kellett volna bevezetniuk mikor meg lettek keletkeztetve.
Delta Szekta péntek, 10:40
En nem is varom magasabbra nekem a 200 huf ertek eleg nagynak tunik 400 milla reszvennyel tehat vagy elotte huzhatjak oda fel mielott jonnek a DELTA rezvenyek vagy nem fogjak egyaltalan ezt a ket opciot latom.
Delta Szekta péntek, 08:48
Vegre mar csak elhuztak KGY-ig xD
EHEP várakozások csütörtök, 01:22
Vagy Valakinek fontos volt 1 db-al felkotni? Inkabb igy nezem a dolgot.
Delta Szekta szerda, 15:13
Nincsen.
Delta Szekta szerda, 13:52
PLUSSZ az MNB keruli a kerdesemet nagyon ugy tunik ez hoyg a LOCK-upot megvaltoztattak nem volt legalis ennek jobban utana fogok jarni ha az mnb-tol jovohet pentekig nem kapok valaszt sajnos ebbe jobban bele kell merulnom.
Delta Szekta szerda, 13:48
En is igy gondolom, plussz itt nincs forgalom es olyan ertelembe nincs forgalom hogy aprankent se lehe tadagolni mert evekbe telne mire megvennek ezert kozbe kell lepniuk es kell valami rallyt imitalni amivel vevot tudnak ide csalni es az hogy ennyire huzzak az idot erre ad kovetkeztetest megint NEM HISZEM el hogy eddig tart a BET-re bevezetni a reszvenyeket ugy hogy mar folyamatba van.
EHEP várakozások szerda, 09:25
Nekik ne merdekuk hogy manak penzt adjanak, vagy jol logikazol vagyb eszopod sajnos ez a ke tesely van a BET-en.
EHEP várakozások szerda, 09:23
Meglatjuk mi lesz Februar Marciusba kiderul mire kell nekik ez a sok reszveny de ugye nekem az a furcsa hogy az OPM soha nem vitte el egy KG-re se a szavazatat legalabbis amiota en figyelem  reszvenyt ergo ok telibe szarjak az egeszet vagy alapbol KF ismerosei.En az utobbira tippelnek mert az OPM nagyon sokszor megjelenhetett volna a szavazataival e egyszer se tette pedig van nekik 50k.De mindenestre en is orulok ennek hogy nem lesz B orozatu reszveny mert szerintem ez egybizalom legalabbis en igy latom igy egy KGY-n egyenlo eselyel indul mindenki.Azt hogy negyszemkozt mint mondanak ezek az emberek ezeket en rohadtul nem tudom elfogadni foleg ha penzrol van szo azt mond amit hallani szeretne a befekteto.Soha nem az igazsagot ha arro lvan szo akkor kussolnak mindig.
EHEP várakozások kedd, 23:21
nem hinnem a tobbi elsobsegi reszvenytulajdonso vehet belole es az lesz a tobbletreszveny.Ezert mondom lehet opm ne mfog annyi tvenni esa reszet KF-ek veszik meg ami sztem jo jel lenne.
EHEP várakozások kedd, 19:27
Marciusba jonnek a papirok ha megszavazzak.Az emg odebb van boven barmi tortenhet addig.
EHEP várakozások kedd, 18:48
az a vicc csak ezt a hetet kell kibirni  utana meglesz nekik az atlagar de valahogy ezen a heten mindenki is elokerul vilagvegevel.
EHEP várakozások kedd, 18:47
Kockafej? xD
Delta Szekta kedd, 18:17
Persze , nem mind a 30-40 millat fogjak a piacra tenni de egy reszet biztosan ertekesiteni szeretnek.
Delta Szekta kedd, 17:37
Setara gondoltam.

friss hírek További hírek