677 mFt eredmeny auditalas elott (462mFt volt tavaly) Ecs olyan 300 millio korul szokott lenni, ado is 150 mFt korul- akkor olyan 1100 korul lehet az ebidta? 580as arfolyammal szamolva 10.5 mrd a kapitalizacio Akkor kb 10 p/e vel forog Bar ebben az evben voltak uzletag eladas miatti egyszeri hatasok... azt ki kellene szűrni? jol szamolok, mit gondoltok az eredmenyrol?
Na beszeltem veluk A regi netbrokerben tenyleg nem megy Az erste market pro-ban helyre raktak - az most tenyleg mukodik A netbroker pro regibe is elvileg
En mar haromszor hivtam oket- tudnak rola hogy rossz az info panel, mindig mondjak hogy szolnak az informatikusoknak...de honapok ota semmi... nagyon haragszom rajuk...csak nincs kedvem koltozkodni
Bár nem tudom, hogy a korábbi évek meghívóiban milyen megfogalmazásokkal éltek, de ha dönteni kell az "osztalék mértékéről és kifizetésének szabályairól" is, az az én nyelvezetemben előre vetíti kiindulópontként hogy van osztalék :D
Ha egyszeri hatasok nelkul tudna olyan 1 mrd eredmenyt elerni es latszodna benne a novekedesi potencial akkor egy 15-20as p/e -n foroghatna - akkor realis lehetne egy 1000 Ft plusszos arfolyam...en nem hiszem, hogy nagyon tervben lenne osztalek fizetes- 2024ben meg szoba kerult, hogy esetleg 2026os ev utan mar lesz 2027ben- de azota nem nagyon...
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re