kjanek

Regisztráció: 2020-03-12 11:43:35

Hozzászólások száma: 2 291

Utolsó hozzászólás: 2023-09-29 10:37


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF péntek, 10:37
Részletes, minden igényt kielégítő "elemzéseinek" köszönhetően várom még mindig a 350-es EUR vételi lehetőséget, nem tudjátok véletlen mikor érünk oda, vagy szerintetek át lettem verve? :D
Interactive Brokers csütörtök, 20:13
Úgy tűnik sajnos nem, 20k van a leírásban.
Interactive Brokers csütörtök, 14:16
Lehet hogy a nyakukba akartak sózni valami jó kis adót, aztán inkább elhúztak.
Interactive Brokers csütörtök, 11:19
Szóval akkor a BEVA egy hatalmas parasztvakítás és kizárólag azzal a céllal jött létre hogy hamis biztonságérzetet adjon a befektetőknek. Értem én hogy probléma esetén nem lesz elég a kártalanításra, de akkor egyáltalán minek van?
Interactive Brokers csütörtök, 10:09
100000 EUR helyett a 20000 EUR BEVA elég karcsú.
EUR/HUF szerda, 19:37
Még szerencse hogy tartja a 13%... ja mégsem. 
Szánalom a köbön, "de legalább kormányozni tudnak".
EUR/HUF kedd, 17:06
Amúgy a nem létező Németországban éhenfagytak már az emberek? :D
"Élesen" látó Schmidt Mária és "kiváló" képességű elvtársai szerint olyan kevés volt hátra a Németeknek hogy szinte már nem is léteztek. :D A kommunizmusban szinte senki nem járt templomba, rendszerváltás után hirtelen megteltek a templomok kommunistákkal, rögtön mindenki őskeresztény lett. :) Eljön majd az idő amikor a mostani fanatikus Fideszesek, először függetlenek lesznek, aztán meg majd próbálnak az éppen hatalmon lévő párthoz csapódni, és nem lesz benne semmi meglepő. :) 
EUR/HUF kedd, 09:29
Vajon 10% körüli vagy alatti alapkamatnál mennyi lesz egy EUR, 420-430 vagy több?
Nincs új a nap alatt, MNB-nek valahogy nyereséget kell termelni, ugyanaz a játék megy majd a forinttal ami a múltban is éveken keresztül. Aztán ha egyszer valamikor keletkezik egy kis nyereség a szokásos módon  kimentik az alapítványokon keresztül ami ott rögtön elveszíti közpénz jellegét. :) Gondolom Marcika jön majd Matolcsy helyett, az ő családjának is szüksége lesz töménytelen mennyiségű közpénzre, nem szeretne lemaradni a Matolcsy család mögött.
EUR/HUF 2023. 09. 21. 17:56
"HA MINDENKI EURÓBAN TRANZAKTÁL ÉS EURÓBAN VAN MINDEN, AKKOR HIÁBA MOZGATJÁK A FORINT KAMATÁT VAGY A FORINT ÁRFOLYAMÁT, AZ KEVÉSBÉ FOG HATNI A GAZDASÁGI FOLYAMATOKRA"
"Az elemzői az euroizáció okai között említette, hogy a magyar gazdaságpolitika visszaélt az eszközeivel, például amikor folyamatosan gyengítette a forintot."
Bravo, óriási siker, előre megyünk nem hátra, éljen a párt! :D
Mocskos, aljas, rohadékok, dobálják egymásra a szart, és mindegyik mutogat a másikra hogy ő cseszte el jobban.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 09. 19. 18:46
:D
ERSTE NetBroker 2023. 09. 13. 13:14
Most érkezett róla a mail.
ERSTE NetBroker 2023. 09. 13. 13:13
"Kedves Ügyfelünk!
Eltörlésre került az osztalékfizetés ügyintézési díja, így a 2023. szeptember 1-je után jóváírt osztalékok után nem terhelődik a jóváírás költsége.
Bevezetésre került a kedvezményes real-time adatszolgáltatás a BÉT, XETRA-Frankfurt és USA piacokon, így akár a havidíj megfizetése nélkül férhetsz hozzá az amerikai és európai tőzsdék valós idejű árfolyamadataihoz. 
Hogyan veheted igénybe a kedvezményes real-time szolgáltatást?
Kapcsold be a legjobb ársávot mutató real-time csomagokat NetBrokerben.Kereskedj online, teljesüljön legalább 1db megbízásod havonta minden tőzsdén, ahol aktív előfizetésed van.A megbízások teljesülése esetén a szolgáltatás havidíját automatikusan elengedjük a vizsgált hónapban.
Fontos!
A kedvezményes előfizetés 2023. szeptember 1-jétől és csak az egy ársávra vonatkozó csomagokra érvényes.A real-time adatokat NetBroker, NetBroker PRO, és NetBroker GO felületeinken is követheted!Több piacra történő előfizetés esetén a feltételek vizsgálata piaconként történik.A havidíj terhelésre kerül arra a piacra vonatkozóan, amelyiken a feltétel nem teljesül."
Magyar Állampapír tulajok 2023. 09. 09. 11:01
Senki nem tudja mit hoz a jövő, fogalmunk sincs az állampapírokkal kapcsolatban mit fog kitalálni dicső kormányunk. Azért vigyázniuk kell az okoskodással mert egyszer játszák el a bizalmat és onnantól a kutya sem fog többé állampapírt venni. Pont ezért felesleges ezen előre aggódni. Majd ha konkrétumok lesznek újratervezünk. Szerintem az ide írogatók nagyrésze ugyanúgy diverzifikál ahogy Te is, ez a maximum amit tehetünk.
Magyar Állampapír tulajok 2023. 09. 09. 10:14
Annyira "megható" amikor az állampapír nélküliek folyamatosan agódnak az állampapír tulajokért. :D 
Lássuk csak miről van szó: nem fogják visszaváltani, lejáratig tartani kell, 1%-ról emelik a visszaváltási büntit minimum 2, 3, 5 vagy akár 70, 80 , 90 százalékra, elviszi az infla, békekölcsön, államcsőd, átbaszás. Jelezzétek ha esetleg kihagytam valamit. :) Ez a fránya Infla kimondottan érdekes, olyan mintha kizárólag a forintos állampapír tulajokat érintené, a forintban egyéb helyre befektetőket békén hagyja, a forintos befektetési alapokban megtakarítókat meg aztán pláne elkerüli. :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 09. 08. 10:39
Ki a bánat hisz el ezeknek hogy az LMP nem egy Fidesz által kitartott párt? Merne bármiben is ellentmondani Ungár Petike a "kedves" Mária mamának, kapna tőle olyan pofont hogy a fal adná a másikat. :) Amúgy Ungár Petike és Orbán Gáspárka járnak? :D Vajon Viktorka már réges-régen kitagadta Gáspárkát a családból? :D
EUR/HUF 2023. 09. 06. 09:30
Hamarosan 390, még szerencse hogy a kamat tartja. :)
Szánalom a köbön , hűen tükrözi a "kormányozni" tudó Fidesz okosok, és a gazdaságunk dicső teljesítményét.
EUR/HUF 2023. 09. 05. 11:36
Kizárólag a Fidesz miatt nem lesz EU pénz, de majd a nép kisegíti a felcsúti trógert, ha rá szavazott, ha nem. Van egy diszkrét bája amikor fanatikus fideszes szavazók saját bevallásuk szerint azért nem vesznek forintos állampapírt, mert hát ezek ellopják. :D Nem érdekes, de majd az infla 400 feletti EUR-nál biztosan 10% alatt lesz. :D Főleg úgy hogy januártól drasztikusan emelik az üzemanyagok árát és a fuvarozók díjait, ezek a tételek véletlenül sem fognak beépülni mindennek az árába. :) Nagy segítség lesz ez a Magyar családoknak.
EUR/HUF 2023. 09. 01. 09:12
Újabb "csodálatos" teljesítmény! :)
Biztos a Moody's-nak is tetszeni fog.
Hogy is van a fideszes mondás, "de legalább kormányozni tudnak", így igaz ez bizony még a Neptunuszról is látszik. :D
Magyar Állampapír tulajok 2023. 08. 29. 11:27
Tegnapi PMÁP vásárlásnál ugyanez a hiba fogadott, oldalt újratöltve tovább ment és teljesült a vétel.

friss hírek További hírek