Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A mai nap margójára, azért tiszteletteljesen sok sikert és kitartást kívánhatunk így kollektíve a pénzügyminiszter nertárs-főispánkisdobosnak és csapatának, hogy sikerüljön újragondolni a 2023-as költségvetést a majdnem +60 Fo$rintos euró felár (kb +16%) mellett.
Eurhuf long Eurusd short Az eurot 407 rol, de mindig feljebb alltam. Volt mar 417,421,431, most mar felalltam 451 re. De remelem modositajom kell lefele, mert ez mar senkinek nem jo
De ezen komolyan felcseszem magam. Ott ülnek laptoppal, bármire rátudnak nézni miközben kamuzik gulyás. Ha már nem nyomtatnak ki előre 5 chartot. Lofaszjóskák gyülekezete ezek a szuper felkészült újságírók is, kb ahogy az ellenzék is.
Akkor jó, megnyugodtam. Vagy ha mégis egy valaki rákérdez, Gulyás hazudik valamit Gyurcsányról, dollárról, szankciókról és ezt a szintén megnyugtató választ elfogadják, nem kérdeznek vissza. Ahogy eddig is történt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)