Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
N0MAD csütörtök, 12:53
Előzmény: #92189  Fugefalevel
lol.
mint befektetési beszélgetés.
de ne mondd nem válaszolok kurtára nem érdekel annyira mint ami politizálás itt szembemegy vele, sőt mi több azt szeretném ha elvégezné a számomkéréseket és visszaállna egy párttá a több közül és ne lenne többet kétharmad senkinek, de lehet még egypárti többség se.
De úgyis hiába mondom neked, csak válaszoltam ha már ügyesen megfogalmaztál egy kérdést.
N0MAD csütörtök, 12:50
Előzmény: #92181  Kata726
ok, valamiért azt hittem allinközelben vagy, ezért volt csak a kérdés.
Így azért más a kockázati szint, én értettem félre, bocs.
Fugefalevel csütörtök, 12:49
Előzmény: #92188  N0MAD
Jól van. Tisza szigetekben mi újság? Minden rendben?
N0MAD csütörtök, 12:46
Előzmény: #92177  Fugefalevel
"Negative rating pressure could develop if ...
The ratings could also come under pressure if liquidity risk management does not improve, or if the government's review of contracts signed by the previous administration results in a material weakening of 4iG Telecom's business or financial profile."
Barbika csütörtök, 12:38
Barbika vagyok.
Tudok olvasni de értelmezni nem.
Barbika vagyok.
KNZilium csütörtök, 12:26
Előzmény: #92184  Fugefalevel
De az legalább egy peresíthető válasz lenne a menedzsment részéről 😂
Fugefalevel csütörtök, 12:25
Előzmény: #92183  Schmidt
Tudok olvasni köszi 
Fugefalevel csütörtök, 12:25
De lehet mindjárt jön a komment MPtől hogy: "Nem hinném"😂
Schmidt
Schmidt csütörtök, 12:24
Előzmény: #92182  Fugefalevel
nyrt zrt nem mindegy
Fugefalevel csütörtök, 11:59
A 4iG Távközlési Holding Zrt.-re a Moody’s most először adott ki hitelminősítést, így a hitelminősítőnél korábbi besorolása nem volt. Az értékelést kifejezetten az első nemzetközi kötvénykibocsátásuk előkészítéseként kérték és kapták meg. [1, 2]Ha a teljes 4iG Nyrt. anyavállalatot nézzük, annak hitelminősítését egy másik európai szervezet, a Scope Ratings végzi évek óta: [1, 2]
  • A Scope Ratings legutóbbi, 2026. januári felülvizsgálatánál BB- szinten tartotta a vállalatcsoport és kötvényei besorolását, stabil kilátásokkal. [1, 2]
  • 2026 szeptemberében a Scope lehetséges leminősítés céljából felülvizsgálat alá helyezte ezt a BB- besorolást, mivel a magyar kormány bejelentette a 4iG Csoporttal fennálló kapcsolatának áttekintését. [1, 2]
A mostani Moody's által adott Ba1 besorolás – amely kifejezetten a nyereséges távközlési leányvállalatra vonatkozik – nemzetközi szinten magasabb és kedvezőbb megítélést jelent, mint az anyavállalat korábbi BB- minősítései. [1, 2]
Kata726
Kata726 csütörtök, 11:58
Előzmény: #92176  N0MAD
A kérdésed jogos és jó irányú. A Fire célszámom 1500-ig rendben van, alatta már egyre inkább kellemetlen lenne, épp ezért ha elkezd lekonyulni, kiszállok. 3 hónap és szabad lehetek, ezt nem kockáztatom. Mire látok nagyobb esélyt? A 2100/1500 viszonylatában én most 80/20-ra gondolnám. Mivel jelenleg a teljes portfolióm 40%-a áll 4igben(ami azért elég sok és túlzott kockázatvállaló), az all-in ebből a szempontból messze van. A maradék 60% 7%-os kamatozású lakossági és intézményi állampapírban van, valamint már van egy kevés MTEL is. Egyelőre nem aggódok, de figyelek folyamatosan.
Fugefalevel csütörtök, 11:54
Előzmény: #92179  Fugefalevel
Akkor jöhetnek a hírek. Srv, kötvénykibocsátás, amerikai szerződés aláírás, SAFE, űripari megrendelések, kormánnyal való kiegyezés. Külföldi katonai megrendelések 
Fugefalevel csütörtök, 11:52
Összességében a Ba1 osztályzat elég a sikeres kibocsátáshoz, de a menedzsmentnek magasabb kamatköltségekkel kell számolnia a tőkebevonás során.
Fugefalevel csütörtök, 11:37
Előzmény: #92177  Fugefalevel
Rohadt nagy rally jön én mondtam. Xanax MP meg Tanács Meg Toka tábornok végre befejezhetik a picsogást. Gondolom beülnk az ITbe meg a FB be aztán lehet tálalni a szektásoknak hogy most majd ők felügyelik hogy gyarapodjon az állami rész. Abszolút filmszínház volt itt is április óta
N0MAD csütörtök, 11:04
Előzmény: #92174  Kata726
Még egy önkérdés a tegnapi melyik irányra látsz nagyobb esélyt mellé:
Melyik fájna/esne jobban, a 2100as (asszem azt írtad) cél elérése vagy a minusz 500 innen?
Csak fire ügyben kérdezem.
Mert simán lehet te számolsz jól a tőzsdén, de ha elég sokaknak rosszul az fájni fog.
De igyekszem majd nem kérdezni többet, de a ROI nem mindegy.
De lehet jó a matek akkor is ha 30% esélyt látsz egy ötszörésre, persze. De akkor ne legyél a fogadásban allinnel. (ha 90% esélyed van akkor se, de ez más kérdés)
Ahham csütörtök, 07:21
Előzmény: #92170  rice001
Mondjuk tőled is hangos volt a fórum 4.000 felett, h most még olcsó... a hitelességed azért neked is vastagon csorbult az eltelt évben.
Vagy mivel nagyobb érdem felfelé beszélni és nagyon nem eltalálni, mint ugyanezt lefelé?
Kata726
Kata726 szerda, 18:53
Előzmény: #92173  N0MAD
Bux súlyozás hóvégi
N0MAD szerda, 18:31
Előzmény: #92172  Fugefalevel
az utolsó perces meglepinek köszönhetően.
Akkor jutott valakinek eszébe duplázni a napi forgalmat, na, van ilyen.
Fugefalevel szerda, 17:34
9 hónap után zöld a havi gyertya
pomperj
pomperj szerda, 15:20
Előzmény: #92170  rice001
Hat igen tevedtem par napot.
Es te, daragoj tovaris agent kompromat, a  nagykepu tevedhetetlen,  
aki 1 eve folyamatosan tevedesben maradt,  meselj,  mit talaltal el?
Hasonlo ocska Misa figurat kevest latni. 
rice001 szerda, 14:45
Előzmény: #92168  pomperj

Eltaláltad szerinted a csúcsot :D :D :D
10.20-án amikor 4100ft felett volt berajzolod 4400 alá és most azt mondod, hogy jól eltaláltad :D
Egyébként csak jelzem, hogy 4965ft volt a csúcs.
Ja és még az, hogy te 400nnál és 600nál meg 1000nél és 1500nál is csúcsot láttál és mindig lefelé vártad.
A csúcsot előre kéne megjósolni, nem a csődöt várni.
popper szerda, 14:36
Előzmény: #92168  pomperj
Papi, 
olvasd át mégegyszer, vagy +1 dioptria... 
Annyi volt, hogy feel rosszabb, mint te(mondjuk alacsony a léc, az igaz) , a többi nem rólad szól... 
Kitiltás jár??? Jujjj!!! Brühühühü, most telefostam a kanapét.
Kawaszari vajon merre van???  Pezsgőzik, vagy.....? 
pomperj
pomperj szerda, 13:59
Előzmény: #92167  popper
Pajtas, 
nem pimaszkodni kell, plane nem hazudni,
hanem ertelmeseket es hasznalhatokat  irni a kilatasokrol.
A szemelyskedesert egyebkent kitiltas jarna.
.
Amugy csendben: Bear allasponton voltam/vagyok, es kepzeld, meg a csucsot is egesz jol eltalaltam.
Ez egy evvel ezelotti chart.
.
https://imgur.com/a/FORJtTT
popper szerda, 12:13
Feel, és az érzései.... 
Azt már remélem mindenki látja, ha feel azt érzi nincs részvényed, tuti van, ha azt írja fordulni fog, tuti nem, és Vica versa.) Jobb kontraindikátor, mint pompi. Csak az érzéseit, vágyait, gondolatait írja le, mint más, nincs ezzel semmi baj, csak ha más gondolatai nem egyeznek az övével, kipicsáz. Ezzel van baj feel, nem érzed, hogy más nézőpontot is vannak, nem csak a rosszindulat. Persze az is van bőven, nagy szégyen. 
Bemásolhatom én is a darabszámom, mint Bella, nem miért zárja ki egymást, hogy elítélem a fideszt, és van 4ig-em?Talán bízunk benne, hogy nem sunyiztak annyit? Talán nem érdekel a műhold, űr, honvédelmi mutyi? Talán 2500nál dobom? Talán van még minimális, de tényleg egy kicsi erkölcsi tartásom? 
Miért van az, hogy odaát a nagyrészvényesek(több százezer db) köpködik a tiszát, és körmükszakadtáig védik a tolvaj fideszt? Kiderül miből vették? Az NVVH megnézi a részvényesi könyvet? 
--siemens-- szerda, 11:38
Előzmény: #92165  BigProfit
Borzasztó, mint az óvodában. 
--
Ez feel bácsi homokozója, mindenkit elzavar, aki játszik az ő vödröcskéjével, lapátjával és nem épít vele (homok)légvárakat. Csak a kiscsoportos pajtásait engedi be játszani, szigorúan a négyig korosztályt.......
BigProfit
BigProfit szerda, 10:47
BellaVita lassan kipontozódik a másikban:)) fáj ott az igazság sokaknak...
Vicus2000 kedd, 16:31
Előzmény: #92163  hekki
sorcsere!
hekki
hekki kedd, 16:28
Előzmény: #92162  hekki
Garnitúra csere?
bumm kedd, 14:35
Előzmény: #92160  bumm
Aki kussol és meghúzza magát azt eltapossák, már régen perelni kellett volna a kormányt, dobálózza a csúnya  szavakat, bizonyítékok nélkül, nyilvánosan anyázza a céget, hol a bírósági ítélet, hogy ilyeneket mondjon egy működő, ezreket foglalkoztató, adózó cégről, amihez az államnak ráadásul sok köze van, ezt egy demokráciában nem lehet büntetlenül csinálni

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek