Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Matthew112 ma, 00:19
Előzmény: #91562  Phylaxa
Nyrt miota magan? Csak kerdezem minden rossz szo nelkul. Kicsit sarkosan de ki is a legnagyobb tulaj az nyrtben? A hitelek utan van kamat fizetve? A kezessegert van fizetve a kezessegert jaro dij? Ha igen akkor ez az allamnak beveteli forras? 
Phylaxa péntek, 23:24
Előzmény: #91554  Zoli4444
 Végső konklúzióA helyzetelemzése teljesen hibátlan: az átvilágítás elindítása nem pusztán egy politikai leszámolás, hanem a kényszer szülte gazdasági lépés. A magyar államháztartás jelenlegi állapota mellett a jövőben fenntarthatatlan az a modell, ahol az adófizetők pénzéből garantálnak fix profitot és nyújtanak hitelfedezetet egyetlen magánvállalat gigantikus növekedéséhez. A kormány kénytelen kihúzni a dugót a rendszerből, még akkor is, ha ez a 4iG látványos megrendülésével vagy kényszerű feldarabolásával jár.

Ez ebben a formában nem fog menni. Nem is értem, hogy ezt hogy képzelték el. Energiaválság van. Mi pedig importra szorulunk. Paks II. mikorra készül el? Miből fogjuk finanszírozni azt, ami valóban létfontosságú a lakosságnak?
user625
user625 péntek, 22:33
Előzmény: #91554  Zoli4444
Ha jól értem már a vizsgálat lezárulta előtt vitán felül áll hogy a magyar állampolgárok ezen szerződések kárvallottjai, csupán az a kérdés hogy érvényteleníteni tudják-e a jogállamiság keretein belül.
bumm péntek, 22:32
Előzmény: #91557  Toka
Tanulj egy picit itt kezdődik a szabad ország!
bumm péntek, 22:26
Előzmény: #91557  Toka
Béna és Nyomi szerintem elfogadható. Hallanád Trumpit miket mond másra és rá is miket mondanak például a tévében. Tudod amcsi egy szabad ország, nálunk még úgy  tűnik ez nem megy!  
Toka péntek, 22:13
Előzmény: #91556  bumm
Normálisan beszéljen a Miniszterelnök Úrról!Ne jtt örjöngjön!Gondolatait próbálja finomabban megfogalmazni.
bumm péntek, 21:58
Előzmény: #91555  Zoli4444
Most olvasom a mandinert eddig finanszírozták  beszarás, mit csinált ez a Nyomi fickó a neres tagokat fizette eddig. És ez a béna tag kötegszik a a 4Ig vel. Érdekes lesz a harc a cégért. 
Zoli4444 péntek, 20:45
Ugye 2000 ig nem ment fel de lemegy 1435 re.Siman benne van ehhez most még lehet hogy rossz hír se kell lecsorog oda magatòl.
Zoli4444 péntek, 20:42
4iG: 2,3 milliárd eurónyi hosszú távú szerződést vizsgálnakA 4iG átvilágítása kapcsán a minisztérium látókörében három nagy szerződés van, amelyekegyüttes értékét 2,3 milliárd euróra tették, és amelyek 2040-ig jelentenek kötelezettséget az állam számára.Tanács Zoltán ezekről azt mondta, hogy "rendkívül előnytelen szerződésekről" van szó,mintha olyanok írták volna ezt a szerződést, akiknek az lett volna az érdeke, hogy nehogy véletlen a magyar állampolgárok érdeke ezekben a szerződésekben képviselve legyen.Emellett körülbelül 200 milliárd forint értékű jelenleg is élő informatikai szerződést azonosítottak a 4iG-csoporttal. A szerződések átvilágítása jelenleg is zajlik.
Schmidt
Schmidt péntek, 20:34
Előzmény: #91551  Zoli4444
https://imgur.com/a/PXznVzs
Megketestem.Jo hat majdnem...
Zoli4444 péntek, 20:31
Előzmény: #91549  Schmidt
Nem láttam de most lehet erdekes lehetne.Egy rossz hír le tudná vinni 1250-1300 ig siman majd onnan vissza 1500 ig .Most ez realis forgatokonyv lehet 
Zoli4444 péntek, 20:12
Előzmény: #91548  keeper
Hat finoman szòlva is almodozòk .A kulcsszò : NEVER 🤣
Schmidt
Schmidt péntek, 20:07
Ugy emlekszem Janos csartjan volt egy emelkedes 1800ig, utana viszont 1200ig le. Elo kene keresni
keeper péntek, 20:04
Előzmény: #91547  Zoli4444
XD Jajj Istenem ~9.5%-ot esett, a maradék aki a tegnapi növekedésből még tartja biztos Elon hívei. :D
Zoli4444 péntek, 19:48
Előzmény: #91544  sprint53
Persze de ezt nekünk el kell talalni hogy mikor johet fordulat .Hacsak nem napizik vagy spekazik vki.Ha longra mész akkor azért érzelem mentesebbnek kell lenni mint a happy topicban mert akarhogy ott a tobbség tavaly november òta vakon van .Azért az sok idő ám a szar iranyba menni.Nyilvan lehet majd fordulat de mostmar illene azért latni hogy ez nem fog menni a kormany nélkül.Hacsak normalis szerzodés megrendelés nem jon kinntről.Meg se szolalt ma Mp csak egy varatlan rossz hír és rotty mad max kör azt csikorgò kerékkel irány vissza.Képzeld hétvégén még egy posztot is rátolna .Igy se lesz ròzsas a hétfő szerintem de most ha egy ilyen fordulatra ráerősítenek az megint bontò kalapacs lesz hogy 1500 at masszívan átüsse úgy hogy annak is lehet majd integetni mint az 1800 nak.Itt hiaba mondják hogy nyomott a részvény ár sajnos még mindig van lejjebb.
Toka péntek, 19:04
Toka péntek, 18:58
Nem erdemes packázni...Miniszterelnök Úr pár perce☝
A Bosnyák téri 300 milliárdos irodabiznisz kapcsán üzenem Tiborcz Istvánék üzleti körének, azon belül is a Bayer Constract-nak és Balázs Attilának: vége van a közpénzek zabrálásának. 
Miután a kormány elállt az Orbánék által kötött százmilliárdos szerződésektől, a Bayer Construct Zrt. és a bosnyák téri gigaberuházásra létrehozott projektcég, a ZVK Development Kft. egymást követő napon csődvédelmet kért. 
Szeretném bejelenteni, hogy a kormány válaszul stratégiailag kiemelt jelentőségűvé minősítette a Bayer Construct Zrt. és a ZVK Development Kft. csődeljárását. A kormány döntése nyomán a két csődeljárásban a bíróság a kizárólagos állami tulajdonban álló Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft.-t rendeli ki vagyonfelügyelőként. Az állami vagyonfelügyelő transzparensen áttekintheti a cégek teljes vagyoni helyzetét, betekinthet a könyveikbe, megvizsgálhatja a szerződéseiket és a pénzforgalmi számláikat, valamint ellenőrizheti az új kötelezettségvállalásaikat.
A vagyonfelügyelő jóváhagyása nélkül a cégek új vagyoni kötelezettséget nem vállalhatnak, az engedélye nélkül kötött ügyleteket pedig megtámadhatja, és a csődvédelem szabályaiba ütköző kifizetések visszakövetelését kezdeményezheti. Ha pedig korábbi vagyonkimentés gyanúját észleli, azt köteles a bíróságnak és az illetékes hatóságoknak bejelenteni. Feladata lesz a hitelezői követelések nyilvántartása és a hitelezőkkel kötendő egyezség előkészítésének ellenőrzése is.
A célunk világos: minden rendelkezésünkre álló törvényes eszközzel megakadályozzuk, hogy a tulajdonosok, vagy a mögöttük álló személyek vagyont menekítsenek ki a cégekből, miközben a veszteséget az államra, a hitelezőkre, a dolgozókra és az alvállalkozókra hagyja.
Szeretném innen is emlékeztetni Tiborcz István üzlettársát, a Bayer Constract tulajdonosát: a fizetésképtelenséggel fenyegető helyzetben lévő gazdálkodó szervezet vagyonának elvonása, színlelt ügyletek megkötése csődbűncselekmény. 
Nem fogjuk hagyni, hogy következmények nélkül maradjon, ha megkárosítják a magyar államot és az adófizetőket.
sprint53 péntek, 18:40
Előzmény: #91542  Zoli4444
Oké, egyszer mindennek van vége, semmi nem tart örökké. Se a jó, se a rossz... !
Matthew112 péntek, 17:31
Előzmény: #91513  signal2
A vodafone hitelnel a vodafone eszkozallomanyaira a hitelezo bankok elvileg zalogjogot jegyeztek be, csak azt nem tudni milyen tetelek vannak benne, tehat van fedezet, ha az allamnak ki kene fizetni a hitelt akkor az adofizetok nem vesztenenek semmit, maximum az allam "kenyszerbol" venne egy mobil szolgaltatot. Szvsz, rosszul latom ??? 
Zoli4444 péntek, 17:23
Előzmény: #91538  sprint53
Azt nehezebb megmondani mikor rantjak meg felfelé .De a mostani hangulat szerintem nem kerdéses.Lehet persze masnak mas a véleménye de meg lehet nézni én mit írtam tegnap meg odaát mi lett írva többnyire .A visszafordulò intenzitasa az tény hogy engem is meglepett de nem csodalkoznék ha ez mar csak rosszabb lenne hogy abszolut ne lehessen le reagálni.
signal2
signal2 péntek, 17:22
Előzmény: #91533  FTZS
Egyetérünk. Azért írtam úgy, hogy HA ez történt. De ismerve a fideszt, ennek elég nagy valószínüséget adok egyébként. A teljes politikájuknak ez votl az alfája és omegája: hogy lehet MINDEN intézkedésbe beépíteni a lopást.

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek