Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"A választási eredmény birtokában is vették 2500on mint a cukrot a múlt héten. Ahhoz képest a 2300 csalódás most." -> "A szakértők úgy vélik, a választást követő piaci eufória és a megelőlegezett befektetői bizalom csak akkor marad tartós, ha az új kormány hiteles és bátor költségvetési programot hirdet. " A választás utáni eufória és speka itt is jelentkezett....addig itt fogunk dekkolni, amíg konkrét megállapodások és bejelentések nem lesznek a cég jövőjével kapcsolatban MP-től és JG-től, aki követi a cég történetét az pontosan tudja, hogy mik lehetnek a kockázatok.
Rendben, mindannyian elmondtuk a várakozásainkat, innentől átmenetileg csak reszelgetjük a fingot. Majd értekezünk, ha lesz érdemi infó(emelkedés vagy esés). Addig is jó rettegést!
"Az hogy eddig a 2000 ről visszapattant annak köszönhető hogy reménykedtek benne hogy a fidesz nyer" A választás után 1980ról pattant fel 2568ig. A választási eredmény birtokában is vették 2500on mint a cukrot a múlt héten. Ahhoz képest a 2300 csalódás most.
A gond az ha negatív hangvételű lesz a kapcsolat annak addig lesz hatása a részvényre míg pozitív vagy semleges jelek nem érkeznek a kommunikációban.Előfordulhat simán hogy most egy pánik elviszi 1600-1800 rá és utána meg a kivárás miatt marad ott mert nem igazán fognak bele venni .Az hogy eddig a 2000 ről visszapattant annak köszönhető hogy reménykedtek benne hogy a fidesz nyer .Ez már új helyzet egy másik .Itt abban reménykedhet aki benne van hogy MP pozitívan vagy semlegesen áll hozzá a 4 ig hez akkor lehet hogy az üzleti rész kap szerepet az árfolyamban mert feltételezik hogy nem b... ki vele.Amig hallgatás van bizonytalanság van
"Ha esik is egy 10-20%-ot, akkor is csak annyi történik, hogy a lemaradók
kapnak még egy esélyt, mert utána jön a lehiggadás és megy fel." Na ez az amiben nem vagyok biztos. Már most is rengeteg kisbüfi csődöt vár a 4ignél is.
Te nem érted! A cég tartalma nem változik egy MP megszólalástól. Ha esik is egy 10-20%-ot, akkor is csak annyi történik, hogy a lemaradók kapnak még egy esélyt, mert utána jön a lehiggadás és megy fel. Ezerszer fel lett sorolva mi mindennel rendelkezik a 4ig, kapcsolatok, cégek, szerződések... Ez nem válik semmissé! Oké, holnap nem lesz 2500, de a MÁP is egy évre ad 7%-ot! Most valaki vesz 2300ért, egy év múlva mennyiért adhatná el(nem lenne jó döntés, de tegyük fel): szaros 2740ért mondjuk? Kb 20%, az nem jó? De biztos vagyok benne, hogy több lesz. 3 év múlva 4000ért(az arab se szívjon): 70%+. Elég jó. Nekem. Ha neked nem, siránkozz tovább.
figyi, a németekkel nem fogja összerúgni a port egy cég miatt, amiben az állam egy nagy tulaj, no meg egy nagy német cég, ezt lemerem bármiben fogadni. Azt gondolom tudjátok a németek igen csak nagy befolyással vannak Brüsszelben, és nagyon, de nagyon kellenek a unios pénzek., egy piti cég miatt ( már bocsánat, unios mértékkel) nem fogja megkockáztatni a pénzek utalását, a Vargát sem rúgják ki, ( feltehetően a Kapitány kérte) ,mert több a haszon mint a kár ami jött volna utána. Gondolkozz, már egy picit. a németek támogatása, most mindennél többet ér.elég lesz a Matolcsykat vegzálni, őket fogják berántani előszőr, hogy a vérmes bosszúért kiálltó támogatókat lecsendesítsék, ez már kemény politika. Jegyezzétek meg, amit írtam.
Az aztán meg inkább felejtős . Szerintem az Opus ra még a 4 ig hoz képest is rosszabb lenne egy negatív hangvételű nyilatkozat és az esély is sokkal nagyobb rá mint itt.
'" a jegybank korábbi elnöke, Matolcsy György is. A közzétett közleményében azt állítja: az alapítványi vagyon nem tűnt el" Mint az úszódi gyerek, amint mennek át a Dunán ladikkal: ugye édesapám, amit tudunk, hogy hol van, az nem veszett el. Úgy van fiam, de miért kérdezed. Csak azért, mert az imént esett be a fejsze a Dunába.
Még mindig nem érted. Most kivárás van, arra várnak hogy MP nyilatkozzon. Elég egyetlen rossz mondat JGről vagy 4igről és zuhanni fog mint a kő. Lehet itt még pánik. Egyetlen ember szeszélyétől függ minden. Korábban JG nyilatkozott, közzétették hogy mekkora üzletek vannak kötés alatt stb. Mégse tudták a pánikot megállítani.
Elég volt egyetlen 10k öntés hogy megálljon a kereskedés. Nem mernek belevenni mert bármikor jöhet egy ilyen öntés. Nagyok nem veszik, kicsik játszanak vele. Írhat barba-papa, rice, sonos, bárki bármi pozitívat , nem hat a piacra , mindenki fél. április 30.-án közgyűlés , az ottani reakciókra kíváncsi leszek. Tervek nagyok, alaptőke emelés stb. ez hat e az árfolyamra az a kérdés. Egyetlen MP nyilatkozat jobban számít mint bármekkora nyereség vagy üzlet.
Miközben az ügyészség külön nyomozócsoporttal vizsgálja a Magyar Nemzeti Bankot és alapítványait érintő, mintegy 500 milliárd forintosra becsült vagyonvesztés ügyét, megszólalt a jegybank korábbi elnöke, Matolcsy György is. A közzétett közleményében azt állítja: az alapítványi vagyon nem tűnt el, a vita valójában az értékelési módszerek körül zajlik.
Nem gondolom, hogy gyengének nevezhetsz. 2008-ban lenullázta a számlámat a válság, de itt vagyok, imádom a tőzsdét, tanulok, figyelek, olvasok, elemzek, adok, veszek....keresek! 😉
Eső trendben van, semmi sem utal arra, hogy ez a trend fordulna. Lehet belevenni, lehet gyűjteni, de ilyenkor jó egy kis TA, egy kis csártelemezgetés, egy kis türelem mert ezzel be lehet ragadni nem kicsit. Én most nem látok a neres részvényekben potenciált. Miért? Mert a nernek vége. Ez tény! De kurva fontos tény!
Nem kell mindig poziban lenni! Iszonyat zaj van, szerintem okos aki kessben ül, vár, figyel, és ez a neres részvényekre négyzetesen igaz. Vagyis nem kell vetíteni a jövőre vonatkozólag, szimplán meg kell várni, hogy tudjuk, hogy mi lesz.
Persze, nincs más választásunk, minthogy döntéseket hozunk, és gyakorlatilag a saját pénzünkkel vállaljuk a felelősséget. Az nagyon jó, ha vállalod a saját felelősséged, egyébként nincs is más választásod. Engem az zavar egy kicsit ebben a fórumban, hogy nem arról beszéltek, hogy mi van, hanem arról, hogy mi lesz, és aki azt mondja, hogy baj van, az maga a sátán. Nekem a fórum lényege az információ szerzés. Igen, sarkosan úgy gondolom, hogy a 4IG nagy bajban van a választások után.
ez igaz, nem sokat vettem, viszont előbb utóbb megáll, mondjuk nem egyszerű eltalálni, de alig van papír az opusban a közkézben, legfeljebb még néhány neres családtagnál, egy kis játék belefér
Hát azért ez az történt amig 700-800 ròl felugrott 4000 ig 🤣.Hozzavagtak a Vodafone-t utána az N 7 -et utàna ,utána 6000 milliárdos safe igéret ,jött az amerikai út bár az már 4000 felett volt
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...