Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
aki ebben a cégben hitt és nem fideszes az hülye és buta és nem való neki a tőzsde. Aki hitt benne az meg tuti 4ig bróker volt és csak tolta a szar feldumát.
Elég lenne megpiszkálni, mibű volt jászai gecinek pénze a 4ig részesedésre, mert legjobb infók alapján az ötöde volt a vagyona, mint amennyit beletett. Bilincs bilincs Börtön börtön minden mocskos fideszes árulónak. Rice te is meg leszel fingatva, a neved az nvvh asztalára került.
Nos, igen. Valójában az nem volt indokolt, hogy 800-ról felment 4000 fölé. Egy erös speka felhúzás volt, mert azt hitték, hogy a SAFE pémzek lecsapódnka a részvényesi szinten is. Az a helyzet, hogy a cég részvényesi szinten jelenleg durván veszteseges, mert a profit a kisebbségi tulajdonosokhoz megy, a részvényesekre pedig marad a veszteség. Egyelöre. Hogy ez változzon, átstrukturálásra van szükség a leányvállalatoknál. Addi kb. azt a 800-at éri. Sorry.
Mikor átírják az alkotmányt bármire, nehéz alkotmányellenesnek kihozni. A kérdés alapvetően az, hogy ha mondjuk ezt Orbán csinálja valamelyik szocik által megszavazott köztársasági elnökkel, akkor is ennyire jogállaminak gondoltad volna? Orbánék ellen szavaztam, bár erről az emberről akkor is látszott, hogy pszichiátriai eset, de amit a Fidesz művelt, az gyomorforgató volt.
Ebben igazad van, viszont az már érzelmi kérdés, hogy ilyen nagy felhatalmazással bíró kormányváltás után, még valaki bízik ebben a papírban, amit már a megvásárlásukkor tudtunk, hogy NER-es cégek lesznek. Belemagyarázni mindent is lehet, de a tulajdonosok Orbán hatalma nélkül senkik. Mindent az állam finanszíroz, mindenre ő vállal kezességet, az állam már nem Orbán . Ezért más a másik topik az tényleg szekta hívő tagozat. A pénz nem játék, teljesen mindegy mennyire hisz valaki valamiben, eki meg szerencse játékot játszik vele, annak tök felesleges bármit bele magyarázni.
A 4IG 50% feletti tulajdonosa JG és a magántőke alapja. A tulajdon nagy részét az államtól vette az állam által adott kölcsönből, és ezt most utólag ízekre fogják szedni.. Szerinted ebből mi lehet? Megtarthatja, részben megtarthatja, példát statuálnak és lenullázzák őt? Tegyél mellé valószínűségeket. Ha nagy a pakk, lehet több felé osztani, egy részét eladni azonnal, többivel kivárni, előre meghatározni, hogy mikor száll ki, akármerre is megy majd. Kell kilépési terv. Emberek vesznek részvényt, aztán úgy tartják, mintha kötelező lenne, ez nem házasság, bármikor lehet dobni.
Az, hogy az ellopott adófizetői pénzeket visszavesszük, az nem szimpátia kérdése. Jogállamiság? Még nem lett az AB fidesztelenítve, mégis elkaszálta a fidesz faszságát...
Szerintem 5-6 féle részvénye van, plusz állampapírok, nemesfémek, pontosan én sem tudom, mert részben avat csak be a dolgaiba. Csak a többin nem volt ilyen nyeresége, mint a 4iG-n.
Tehát azt mondom ha egy cég kap az államtól többb milliárdot majd azon a pénzen leértékelve megveszi az államtól a céget (nyilván pénzmosás gyanúja erősen jelen van) akkor egy rendszerváltás után ez a cég biztos hogy sikeres lesz? :) Sztem menj át a templomba ott beszélgessetek egymással hátha feltudjátok imadkozni az árfoylamot :)
Akkor most 2x annyit ér a pénze, mint amikor vette, és gazdagabb lett egy életre szóló tapasztalattal. Számomra nagyon meglepő, hogy valaki a teljes vagyonát egy-két egyedi részvényben tartja, bizonyos szemmel látható összeg felett. A diverzifikáció nem úri huncutság, hanem muszáj.
Szerintem sok újdonság már nem lesz. Majdnem minden mutyiról lehet tudni. Itt az a kérdés, hogy mit és hogyan akarnak visszaszedni. Mivel az állam is tulajdonos a cégben, nem hiszem, hogy nagy kárt akarnak benne okozni. Inkább valahogy a NER-es vonalat akarják megszüntetni benne. Talán ezért is első körben a 4iG-nak estek neki és nem az Opus-MBH-nak...
Jó meglátás, bár írhattál volna Tisza birkát is. Az
ember benéz, mert szeretne segíteni a barátnőjének, és azt látja, hogy
erre a részvényre politikai szimpátia alapján mondanak A-t, vagy B-t. A
fő kérdés, hogy a miniszterelnök bosszúvágya meddig tart. Azt láttuk, hogy a jogállamiság már nem akadály.
Isten őrizz ebbe most belevenni!!! A héten még két nap kereskedés , aztán négy nap szünet , kedden- szerdán dobják még jobban mint a forró krumplit, hosszú hétvégére senki nem meri ezt a szart tartani ,hisz a tánc még csak most kezdődik!! Még jó hogy elmentem sörözni haverral délután, így nem láttam MP facebook nyilatkozatát, meg az árfolyam őrült leverését sem. Nemrég bújtam haza, láttam mi folyik itt. Ez várható volt hogy ki fogja csinálni jászait, mármint a nyilatkozatból úgy tűnik!! És ez csak a kezdet, szóval nemhogy 2000 jó ha idén az 1000 megtartja!!!
5000 Ft közelében a vagyon jelentős része ebben volt. 800 körülről nem volt rossz menet. Aki nem égette még meg magát, nem tudja, hogy minél magasabbra fújnak egy lufit, annál nagyobbat durran(hat).
Megnéztem a videót .. Én nem tudom ebből az idiótáknak mi a pozitív . Gyakorlatilag vége a 4 IG / nek a sztorinak ha betartja amit a kommentelői elvárnak . A Rábát is adnám aki nem adta még annak a helyében..
Szerintem ha a vagyon pindurka része, vagy nem jelentős összeg van benne, akkor mindegy. Ha nem megy csődbe, akkor olyan nagy baj nem lehet belőle. De aki szemmel is látható vagyon felét-harmadát ebben tartotta, arra mit lehet mondani?
Mindkét fórum tökéletes tükörképe a mai magyar társadalomnak!😪 Fidesz birka... Tiszaros... Emberek! Ez nem a facebook, elméletileg itt értelmes emberek beszélgetnek, információt cserélnek egy részvényről, ami olyan amilyen! Ébresztő!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...