Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szvsz rapid gyorsasággal kellene a felálló új kormánynak a SAFE hitelt hazahozni, de sem a kormányzásban sem a közigazgatásban tapasztalattal nem rendelkező új vezetők nem lesznek erre képesek. Az idő sürget, viszont jön a nyár és mint tudjuk, itthon és brüsszelben sem nő a fű olyan gyorsan ilyenkor. Mivel ezeket a hiteleket kötvény-kibocsátásokból fedezik annak is plusz idő az átfutása. Jelen pillanatban ezt az árfolyam hűen tükrözi. Várnám az ellenvéleményeket és én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam!
Oké hogy hosszú távon jó lesz, de aki mínuszban ül az már óvatosabb. A szomszéd 2350-en vett és már engem kérdez, hogy mit gondolok... pedig ott nincs bukó. Sajnos az ember a korábbi árfolyamból indul ki és a nagy zuhanásra is emlékszik. Kivárás van, ez lehet akár 1 hónap is. A sejtetéssel lesz gond, ha jön valami információ...
Úgy néz ki a 300as opus jobb vétel mint a 2300as 4ig. Itt reggel gyorsan meg volt a 2350 , azóta csak kínlódás. Nem rég 1k eladás meg levitte 2300ra és onnan nem bír felállni.
Párszáz darab eladásával le lehet rontani egész napos emelkedést. Ki az aki ezek után 2300 felett bele mer venni? Sonos nagyon jókat ír a másik topicban de tudomásul kell venni hogy a kis büfik határozzák meg az árfolyamot. Ők kereskednek, a nagyok nem veszik, ülnek a részvények 90%-án és nekik úgy látszik az árfolyam nem számít. A nagyok alaptőkét emelnek, kiváncsi vagyok mennyi pénzt tesznek a cégbe úgy hogy nem tudnak semmit MP terveiről.
Hmmm várd meg míg Mp odaver egy nyilatkozattal .Meglátod a 2200 as beszállòdat milyen jò lesz .Csak nem izzadsz már kissé ?Gondolom vartad a felpattot azt jött helyette a Tisza 2/3 ad 🤣
A 2000 azért erős ellenállás.Az hogy visszapattant 500 ig meg full speka mozgás úgy lehetett nekik kiszállni ha elhitetik vkivel hogy felpattan.Most ők is arra várnak mi lesz
"A választási eredmény birtokában is vették 2500on mint a cukrot a múlt héten. Ahhoz képest a 2300 csalódás most." -> "A szakértők úgy vélik, a választást követő piaci eufória és a megelőlegezett befektetői bizalom csak akkor marad tartós, ha az új kormány hiteles és bátor költségvetési programot hirdet. " A választás utáni eufória és speka itt is jelentkezett....addig itt fogunk dekkolni, amíg konkrét megállapodások és bejelentések nem lesznek a cég jövőjével kapcsolatban MP-től és JG-től, aki követi a cég történetét az pontosan tudja, hogy mik lehetnek a kockázatok.
Rendben, mindannyian elmondtuk a várakozásainkat, innentől átmenetileg csak reszelgetjük a fingot. Majd értekezünk, ha lesz érdemi infó(emelkedés vagy esés). Addig is jó rettegést!
"Az hogy eddig a 2000 ről visszapattant annak köszönhető hogy reménykedtek benne hogy a fidesz nyer" A választás után 1980ról pattant fel 2568ig. A választási eredmény birtokában is vették 2500on mint a cukrot a múlt héten. Ahhoz képest a 2300 csalódás most.
A gond az ha negatív hangvételű lesz a kapcsolat annak addig lesz hatása a részvényre míg pozitív vagy semleges jelek nem érkeznek a kommunikációban.Előfordulhat simán hogy most egy pánik elviszi 1600-1800 rá és utána meg a kivárás miatt marad ott mert nem igazán fognak bele venni .Az hogy eddig a 2000 ről visszapattant annak köszönhető hogy reménykedtek benne hogy a fidesz nyer .Ez már új helyzet egy másik .Itt abban reménykedhet aki benne van hogy MP pozitívan vagy semlegesen áll hozzá a 4 ig hez akkor lehet hogy az üzleti rész kap szerepet az árfolyamban mert feltételezik hogy nem b... ki vele.Amig hallgatás van bizonytalanság van
"Ha esik is egy 10-20%-ot, akkor is csak annyi történik, hogy a lemaradók
kapnak még egy esélyt, mert utána jön a lehiggadás és megy fel." Na ez az amiben nem vagyok biztos. Már most is rengeteg kisbüfi csődöt vár a 4ignél is.
Te nem érted! A cég tartalma nem változik egy MP megszólalástól. Ha esik is egy 10-20%-ot, akkor is csak annyi történik, hogy a lemaradók kapnak még egy esélyt, mert utána jön a lehiggadás és megy fel. Ezerszer fel lett sorolva mi mindennel rendelkezik a 4ig, kapcsolatok, cégek, szerződések... Ez nem válik semmissé! Oké, holnap nem lesz 2500, de a MÁP is egy évre ad 7%-ot! Most valaki vesz 2300ért, egy év múlva mennyiért adhatná el(nem lenne jó döntés, de tegyük fel): szaros 2740ért mondjuk? Kb 20%, az nem jó? De biztos vagyok benne, hogy több lesz. 3 év múlva 4000ért(az arab se szívjon): 70%+. Elég jó. Nekem. Ha neked nem, siránkozz tovább.
figyi, a németekkel nem fogja összerúgni a port egy cég miatt, amiben az állam egy nagy tulaj, no meg egy nagy német cég, ezt lemerem bármiben fogadni. Azt gondolom tudjátok a németek igen csak nagy befolyással vannak Brüsszelben, és nagyon, de nagyon kellenek a unios pénzek., egy piti cég miatt ( már bocsánat, unios mértékkel) nem fogja megkockáztatni a pénzek utalását, a Vargát sem rúgják ki, ( feltehetően a Kapitány kérte) ,mert több a haszon mint a kár ami jött volna utána. Gondolkozz, már egy picit. a németek támogatása, most mindennél többet ér.elég lesz a Matolcsykat vegzálni, őket fogják berántani előszőr, hogy a vérmes bosszúért kiálltó támogatókat lecsendesítsék, ez már kemény politika. Jegyezzétek meg, amit írtam.
Az aztán meg inkább felejtős . Szerintem az Opus ra még a 4 ig hoz képest is rosszabb lenne egy negatív hangvételű nyilatkozat és az esély is sokkal nagyobb rá mint itt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...