Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Figyelő TOP200 szakmai zsűrije idén is a 4iG Nyrt.-t választotta az Év Vállalatának. Ez az elismerés nemcsak a pénzügyi eredményeinket, hanem a stratégiai fejlődésünket, innovációs képességünket és társadalmi felelősségvállalásunkat is visszaigazolja.Külön büszkeség számunkra, hogy a 4iG a rangsorban már Magyarország 23. legnagyobb vállalataként szerepel.– ez a mérföldkő jól mutatja a cégcsoport dinamikus növekedését és meghatározó szerepét a hazai gazdaságban.Az elmúlt években a 4iG cégcsoport meghatározó szereplővé vált a távközlés, az informatikai megoldások és az űripar területén, miközben folyamatosan arra törekszünk, hogy digitális és technológiai kompetenciáinkkal értéket teremtsünk ügyfeleinknek és partnereinknek.Ez a díj minden kollégánk közös sikere – azoké, akik nap mint nap elkötelezetten dolgoznak azon, hogy a 4iG nemzetközi szinten is versenyképes, jövőformáló vállalat legyen.Köszönjük a bizalmat, az együttműködést és a támogatást minden partnerünknek és ügyfelünknek!"
Az Opust anno csak Mészáros Lőrinc neve vitte fel az egekbe. Itt most azért más a történet, komoly érték van/lesz a cégben. Távközlés, informatika, hadipar, űripar mind olyan profilok, amelyek nagy növekedésnek néznek elébe.
Ne zavarjon, hogy eddig is gond nélkül fizette a kamatokat. Neked is mondom, hogy az operatív cash flow (amiből futja kamatra) nem egyenlő a megtermelt profittal. Működik náluk megfelelő cash flow managament.
Szar erzes lesz kormanyvaltas utan nezni a zuhanast.Minden hitelbol van.Utanna illendo lesz profitot termelni,mert ketyeg a kamat rendesen.Minel nagyobb lesz a lufi annal nagyobb lesz a bukta.
Szettepik a semmire.Mikozben ezek mar be vannak arazva elore 10evre kb.Eloszor profitot kellene termelni.Mondjuk egy nyereseges Q3-al.Eddig a mendemondakra emelkedik.Viszont meg 1 ft profitot nem termelt a hadipar es az uripar,de legalabb sokba van.
Sokan nem emlékeznek arra amikor az Opus kitört és vissza is korrigált . Na akkor ki is volt a vezető? Azért írom, mert rengeteg konyha pénz is benne lehet... Sok szerencsét mindenkinek.
Csak óvatosan, az öreg nem meglepő módon lefelé várja 😂😂😂😂. pomperj szerda, 18:44Előzmény: #6748 pomperj4IG napos chart A riziko naprol napra no azoknak, akik pozicioban maradtak, a napos charton a support 2400-2700 savban van.
Megmondom őszintén ekkora emelkedésre nem számítottam.Sajnos a papírjaim felét kicsavarták a kezemből 3800as szintén.Azok is bőven nyereségesek voltak,de akkor is na....a maradékkal utazom tovább.Ügyesen csinálták.Gratulálok azoknak akik nem dőltek be a cselnek,és nem adták el a papírjaikat.
Szerinted ma miért nem szólalt még meg, amikor meg esik, van 10-12 hozzászólása egy nap. Tudom, mert olyan kurvára hiteles és csak tudósít.... Persze ma biztos el van foglalva, azért nem szólalt még meg... Hagyjuk már...
"realmadrid
csütörtök, 16:45
Előzmény:
Atak
Lehet. Most felhúzták 3750ig de onnan megint vissza. A 3800at már nem tudja átvinni. Marad a 3500-3800 sávban." Szóval akkor szerinted ez csupán puszta tudósítás... Mert hogy ettől van már mindenkinek ki a fasza... Ne akarj meggyőzni, engem sem fogsz tudni :)
nekem egyértelmű, hogy nem lebeszél, hanem tudósít, és az is, hogy hosszútávon tévedett, de joga van hozzá, ahogy neked is. Hadd írja meg már mindenki mit vár, és hadd ne fikázza, gúnyolja ezért senki. Vagy te csak azt hallod meg, ami neked tetszik?
Azr furcsállom, hogy ha olvastad őt a múlt héten, amikor visszatért riporteri minőségébe, akkor miből vezetted le a hitelességét? De igazából nem érdekel, nem tudnál meggyőzni...
sértés nélkül: de régebb óta mint téged, meg előtte a stayert. kb 2019 óta, te mióta? lehet még amikor freesoft topic volt, akkor is olvashattam tőlde de arra már nem emlékszem.
ha számít, én olvasom ezt a topicot is, és értem amit írsz. Nincs bajom vele, és nekem nem vagy hiteltelen. A fikázás, káröröm pedig visszataszító, hitvány és rendszerint viszonylag hamar jön érte a bünti..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...