Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A dollár avatarú feel írogatja a másikban, hogy támasz...B+ ebben a mostani helyzetben qrvára nem számít semmilyen támasz! NYILATKOZZON már valamit a vezetőség, hogy mégis mi folyik!
En elmondtam a véleményem, a személyes véleményem pedig az mint Ruszin Úré...a HM vallalatokat vissza kell adni a HM-nek.Vannak olyan tevékenységek is amikre kifejezetten CSAK HM en belüli vállalat alkalmas...bizonyos okokból.
Nen érdekli őt annyira a Rába, azokat a melókat amit csinálna az eszközökkel arra a volt HM vállalatok is képesek.Currus, Armcom, Arzenal....ha visszahozza azokat akkor a safe penzeken keletkezo profitot a HM-en belül tartja.Dolgozott a Rába a HM nek amúgy réven is, de másfajta kifejezetten gpj munkákat.Elsősorban a volt HM vállalatok érdeklik.
Nézegettem ezt a Rábát az egy romhalmaz cég abból él, hogy eladja a telkeit. Őrült pénzbe kerülne ott bármit is elkezdeni gyártani. Vigye az ostobi Szendi költsön rá Ő egy csomó pénzt, ha akar, aztán nem fogja érteni miért rúgják majd ki. Kell a halálnak a Rába. Van szerintem sokkal jobb megoldás is a kiszervezésre. Például a Csehek sokkal de sokkal jobb technikával rendelkeznek. Vigyék a picsbe ezt a romhalmazt!!!! Meglátjuk Szendi milyen üzletember lesz! Ha-Ha. Elvetélt ötlet volt ez a céget behozni, lehet Rogán találta ki!!!!! Kivele, de gyorsan!
Nem csak én hiszem, látom ezt, hanem maguk a Tisza szavazók többsége is utálja ezt a szarházit. Csak Orbán minden áron leváltása miatt szavaztak rá. Az meg hogy a cég ellen dolgozol, az árfolyam letörésében, összeomlásában vagy érdekelt és mindezt ekkora lelkesedéssel teszed az meg kibaxott undorító!
Az mindenesetre pozitívum, hogy nem kapnal a leköszönő fideszes miniszterek, államtitkárok végkielégítést. Igaza van, erre a trágya munkára egy fillér sem jár.
Akkor hidd azt, hogy van, ha így jobban érzed magad. Remélem, hogy az utolsó állami forintokat is visszaszedik ebből a Fidesz4IG-ből és a többi NER papírból is.
MP Ópusztaszeren belengette, hogy nagy lelépési pénzre ne számoljanak a bukott fideszesek, mert a végkielégítéshez az ő aláírása is kell és nem fogjja aláírni. Ez alapján is biztos alig várja, hogy adja a sok milliárdot a Fidesz4IG-nak. :)
Senmi nárcisztikus hajlam nincs. Ha te kaptál volna annyi támadást, rólad hazudott volna a fidesz propaganda annyit, mint róla, a te családodat támadtak volna hazug módon éveken át, gondolom, te adnál a fideszes NER4IG-nek sok-sok milliárdot... Renélem, hogy az utolsó állami forintot is visszaszedi a 4IG-tól, aztán éljen meg a fideszcég a piacon állami hátszél nélkül, ha tud. Ha meg nem, akkor Jászai így járt
A tisza rally-nak annyi..... Behalt felfele kitörès : bux, otp, mol. 4ig meg folytatja az eső trendjèt ùgy, hogy a bux mèg csak most kezd esni. Kiröhögtètek pomperjt, de most lehet, bejön neki. A màsik fòrumban most kezdik ìzlelni az egyessel kezdődő àrfolyamot.
Igazából senki nem igazán járna jòl ha bosszúbòl megrugdalná a céget simán lehetne ezt úgy hogy a kecske is jòl lakjon és a káposzta is megmaradjon de a nárcisztikus hajlam az probléma lehet.Gondolj trumpra 🤣🤣
Gondoltam egyébként erre is hogy részvényezik és nem hülye .Tehát nem csodálkoznék ha csinàlna magának egy kis beszállòt előtte.Én tuti úgy csinàlnám hogy megrugdalnám előtte .De ez persze már spekuláció.Siman lehet hogy azért rugdalja majd a céget mert véresen komolyan gondolja.
Én azt nézem, tudva mennyire nárcisztikus, hogy mi az ő érdeke? Sokösszetevős, de az jön ki, hogy ebben a helyzetben neki az a jó, ha a 4IG sikeres marad. Lehet talán valami látszat intézkedés, elveszik mondjuk a rendkívüli nagyköveti címet, de a céget nem fogja bántani.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...