Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy látom Hadházynak fogalma sincs mekkora cég a 4ig. Szerinte azért lett one a Vodafoneból mert otthagyták az előfizetők. Miközben nőtt az előfizetők száma és hát azt még tudjuk hogy miért lett one, mit jelent a cég átalakulása.
Én 2000 fölé 2026-ban várnám, bátornak tartom idénre a jóslatot, de hozzáteszem, hogy én idén 1600 vártam max. Persze még ezzel is dupla voltam madrid várakozásaihoz képest.Nekem csak abból, hogy 1560 és 1800 között hintázgatott lett plusz 2MFt-om. Szüval a 4ig már eddig is idén óriásit ment, kell itt a hinta palinta kicsit, mert ha nem, akkor átrohannak az eladók is a sávokon, lásd dunahouse. Ott is ordas nagy csapda alakult ki, jelzem a 7xx-on vett vételeimet 13xx-en adtam el és most egy kicsit visszcsíptem 1050-en, de nyugodt szívvel 9xx-on markolnék bele. A bizonytalanság a BÉT-nek nem kedvez, egyedül az MTEL tűnik giga biztosnak. Mondjuk azt meg már eladtam :)
Mi lenne ha egyszer a 4igről írnál? Megint csak személyeskedsz. Tegnap ment a felbeszélés, megint már az 1800as jósolgatás, ma reggel is, aztán erre jött egy nagy esés. Nem látják egyesek mi van a világban? Napról napra egyre több szakember várja tőzsdei zuhanást. Ebből a 4ig sem marad ki mint a mai példa is mutatja.
Na már csak te hiányoztál 😜 mondjuk ez jó jel, mert amit te gondolsz, annak mindig az ellenkezője történik, úgy hogy maradj kérlek és emeld ennek a topiknak a színvonalát :)
igen, tökéletes összefoglaló. Európa még mindig a 19. századi jogállamiság filozófiáját erőlteti az üzleti oldalon. nincs még erős európai Ai megoldás, de már van EU Ai ACT direktíva. Teljesen kretén.
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, de amikor a társadalom ~85%-a a rendszert támogatja, akkor valójában hol a probléma? Erre többnyire jön mindenki az okoskodással, a szavazással, stb., stb.. Amikor az emberek hagyják hogy azt tegyenek amit akarnak, nem tesznek ellene, avval támogatják azt.
"Mert USA már be is dobta a törölközőt és az sem kizárt, hogy lelépnek a NATO-ból." Ez valamelyest érthető is. Beleuntak, hogy időnként nekik kell megmenteni Európát (európai népeket) a saját hülyeségeikből eredő katasztrófától. Lásd I., II. világháború. A koszovói háborút is csak a NATO (USA)segítségével lehetett lezárni. Most itt van az Orosz-Ukrán háború. Három éve semmit nem tudott elérni Európa. Miért? Talán azért, mert Amerika innovál, fejleszt, Kína gyárt, Európa szabályoz, de mindent is (töketlenkedik).
Szerintem valamit nem értesz. A nagy hadikiadások gdp arányosan történnek, azaz alapvetően nem a magyar honvédség beruházásaira vár itt bárki is. Európa hadiipara gatya: Saab, THK, Rehinmetall mellett nincs igazán nagy és modern hadiipari eszközöket gyártó cég. EU szinten jelent meg, hogy óriási pénzeket mozgassanak meg fegyverkezésre és védelemre. Miért? Mert USA már be is dobta a törölközőt és az sem kizárt, hogy lelépnek a NATO-ból. Oroszország úgy gyalogol át egy gyenge Europan ahogy akar. Szóval nem a magyar kisnyugdíjas fogja az európai védelmi budge-t összedobni, hanem az EU.
Ezek szerint csak engem zavar hogy még kevesebb jut oktatásra, egészségügy re pl. mert a kormányunknak 2% helyett 3%ot vagy többet kell költeni a hadi kiadásokra.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...