Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na ez az, amit Ő a büdös életben nem fog megérteni, pedig már nem egyszer próbáltam neki elmagyarázni, hogy a napi állás csak annak lényeges, aki swing trade céljából vásárol. Nem is lesem minden nap vele ellentétben, a mai meg holnapi napnak meg aztán végképp semmi jelentősége nincs. De nem baj, hagy lesse, van ami sosem változik...
Ma megint egy kicsit húztak rajta aztán elég volt egy 10k öntés és el is tüntek a vevők. 920 felett már ki kell szállni, elrakni az eddigi nyerőt. Szerintem. A 920-950 sávot nem tudja átvinni.
Céget nem érdekli az árfolyam. Régen 800on is vettek, aztán meg beesett az árfolyam 600ra, ott meg akkor nem vettek. Mivel a közkéz nagyon alacsony ezért nagyok piacin nem veszik. Most is kicsik veszegetik. .
Madridnak mindig igaza van..... realmadrid
kedd, 13:03
Előzmény:
rice2
Ismét megszivattad a felbeszéléssel a kisbüfiket. A 900 felett vásárlók jól megszívták ismét. Gondolom te voltál az egyik aki tömte itt a kisbüfiket. Már megint igazam lett úgy látom. Az emelkedés nagy részét már visszaadta. Folytasd a felbeszélést a másik topicban, itt reálisan nézzük a dolgokat.
Atti67, itt válaszolok mert a másik topicból kitiltottak. 950 ig tartom a véleményem, még mindig visszaesést várok. Ennél feljebb nem megy szerintem. Ha az orbitális féle nagy eladó létezik akkor még jöhet öntés.
Ez nekem is csak teoriám: tavaly ősszel ment a forgalomgenerálás 300-400M-val és most el is csíptek egy zrt-t aki épp a 4ig-t manipulálta tavaly, idén tavaszig. Ezt a zrt-t megbaszták 250M-ra. Bebizonyosodott, hogy mutyizták a papírt. Most meg 10K-s pakkokat bedobálva száll ki valaki. Persze, nem mondom, vannak kicsik is akik befosnak a töméstől, de ha nem lenne a kiszállónk, akkor nem lenne fosás sem. El fog tűnni, idő és forgalom kérdése. :)
2025 második félévében rallyt várok, 1200 feletti árfolyammal. 2026-ban duplázást várok innen, tehát 1600-1800 körüli árfolyamot. 2027-ben 2100-2400Ft és osztalék elindítását. 150x leírtam, hogy amíg a kiszállónk itt van, addig nem tudunk rendben nőni, de ki fogják vásárolni idővel. Azt is leírtam, hogy szerintem ez a 2023-as mutyi következménye amit most látunk. Áprilistól amúgy új srv felhatalmazás lesz.
Ok, akkor jegyezzük fel, hogy madrid állítása szerint: 1. 2025-ben 800Ft lesz az árfolyam 2. 2026-ban is 800Ft lesz az árfolyam Innentől nem kell beírnod semmit, legyen ez a te téted.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...