Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"A Vaskupola három komponensből áll: az egyik a szem, ami maga a radar (ezt vette meg most a magyar kormány – a szerk.)" ez meg a masik.Nem a vaskupolat vettek me gcsak egy reszet xD megint szarnak a pofon xD
kit erdekel ki mit epit pont leszarom egy tollvonassal felbeszakithatjak ha akarjak es ugy alakul a dolog.Ezek szamomra nem meggygozo ervek.Egyelore en azt altom hogy egyfolytaba keresztbe teszunk a NATONAK es az EUnak.Ok se bohocok hogy ezt hagyjak elobb utobb beleunnak a krialyod jatekaba.Es senkine kse vagyalma hogy kirakjanak a natobol de sajnos ha igy folytatjuk meg fog tortenni.Korabban is elmondtam es most is ez hosszu tavu befektetesre alkalmatlan papir.
Rheimetall most épít üzemet Várpalotán, Zalaegerszegen , közös informatikai céget alapított a 4igvel, nem szállnak ki. Nato fegyvereket veszünk, jön az israeli vaskupola rendszer, folyamatosan amerikai és nato erők gyakorlatoznak várpalota-hajmáskér lőtéren. Nem úgy nézki mint akiket ki akarnak rakni a natoból. Ez egyesek vágyálma itt a fórumon, azért mert egyeseknek az lenne a jó ha minden rossz lenne.
Ahh most neztem a hirt ezt nagyon nem linkeltek ide be pedig minden szart szoktak.Biztos vagyok benne hogy itt is ott is adnak el de ezt mar kb fel evvel ezelott leirtam hogy szep lassan kifognak innen szallni mert ez csak egy "barati" tarsasag akik szivesseget teljesitenek.
Ahogy kijött a hír hogy a cég vett, máris megjelent 698on a 30k eladó. Valakinek sürgős lett. Az árfolyam kezd az opushoz hasonlítani. Minél nagyobbra nő a cég, annál kevesebbett ér a tőzsdén.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...