Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Egyelőre az MNB logikusan jár el" Bár én nem értek hozzá, de nemigen értem, hogy 20+%-os és folyamatosan emelkedő inflácónál miért logikus a 13%-os alapkamat?! Ha rájön a lakosság, hogy mi történik, nagyon csúnya vége lesz.
Fo$rintba? hát nem tudom, ha így haludunk inkább meghagynám. Az uniós megegyezés minimum kellene egy nagyobb korrekcióhoz. A dollárt eladtam én hülye már bánom...LEsz az is 500 nemsokára.
Egyelőre az MNB logikusan jár el abból a szempontból, hogy bejelentett valamit, ami ellen most a piac játszik. Az MNB ma még 19-re lapot húzott (várható volt) de sokáig nem tud beleállni a játékba. Ha folytatódik a gyengülés, akkor valamit lépni kell, csak nehogy késő legyen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)