robinhood70

Regisztráció: 2020-11-12 00:09:32

Hozzászólások száma: 658

Utolsó hozzászólás: 2021-07-28 08:42


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI szerda, 08:42
"Az úgynevezett "sérülékenységi hőtérkép" alapján Magyarország a második helyen végzett Argentína mögött, olyan országokat megelőzve, mint Chile, Kolumbia, Törökország vagy Dél-Afrika."
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI szerda, 08:39
https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/magyarorszag-gazdasag-sebezheto-inflacio-kamatemeles-forint-jegybank.733611.html
Tessék egy kis adalék kedvenc pártod teljesítményéhez, gratulálok ! Szerintem inkább erről kellene beszélgetni, hogy hogyan jutottunk idáig "nagy gyurcsányozós" társaság !
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI kedd, 23:10
Még valami kamu sztorit kitalálhattok, de a sok fideszes disznóság között ezek a gumicsontok már kevesek.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI kedd, 23:09
A probléma, hogy ebben semmi szabálytalan nincs.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI vasárnap, 05:05
"amikor ellenvéleménnyel találkoznak, akkor már kígyót-békát kiabál és megfojtaná a másikat egy kanál vízben"
Írd már meg nekem légy szíves, hogy mi is az ellenvéleményed.
"Ha toleráns és elfogadó vagyok, akkor mindenkivel az vagyok"
A többségi társadalomhoz tartozóként alapvetően elfogad a társadalom, hiszen a többség hozza a törvényeket. Akivel szemben toleráns vagy elfogadó lehetsz az a kisebbség így aztán nincs szükség ezeket a jogokat kivívni magadnak, vagy mivel kapcsolatban ér támadás ? "Tolerancia, elfogadás" - kérlek értelmezd ezeket a fogalmakat !
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 07. 23. 13:44
https://telex.hu/gazdasag/2021/07/23/a-norveg-kulugyminiszter-is-elmondta-hogyan-mondott-le-magyarorszag-77-milliard-forintrol
"A Telex.hu július 22-én számolt be arról, hogy Magyarország inkább nem kérte a Norvég Alapból általa felhasználható 77 milliárd forintot, mert abban volt egy mintegy 4 milliárdos tétel, a Civil Alap, amelynek felhasználásába nem szólhatott volna bele."
Na ez az igazán gusztustalan.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 17:20
és napos időben eső után mindig felfestik az égre.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 15:19
és igaz, hogy mennyire egyszerű 5 pontba belesűríteni, még azt is kimazsolázva megtalálni az ezzel kapcsolatos közvélekedést, gyűlöletet úgy, hogy simán elmegy az átlagos fideszes szavazni és behúzza "az egyértelmű nemet". Van mihez gratulálni ismét, az ördög csak tanulhat a "mestertől".
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 15:12
Ne beszélj mellé ! Hogyan is akarná "tanítani a homoszexualitást" bárki is az iskolákban ? Hogy érted ezt ? Hogyan lehet megtanítani ? "Rávenni" - nem tanítani - maximum erőszakkal lehet, de annak meg is vannak a törvényi következményei.  A tanítás kissé mást jelent. A tanítás az én olvasatomban azt jelenti, hogy elmagyarázni van ilyen  - homoszexualitás - és azzal mit tud kezdeni egy az ellenkező neműhöz  és az a fiatal aki a saját neméhez vonzódik.  A megbélyegzést, a kirekesztést lehetne vele elkerülni és egy elfogadóbb társadalmat teremteni. Inkább a homoszexuális járjon szemlesütve úgy könnyebb a társadalomnak, igaz ?
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 14:56
"homoszexualitást tanítanák az iskolákban és óvodákban"
Te pedig fejtsd ki szépen, hogy mit értesz ezen pontosan ! Nagyon várom, hogy megmagyarázd ezt hogyan is értetted ?
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 14:39
"Tudod bizonyítani az állításod, hogy a balolddl homoszexuslitást tanítana az iskolákban?"
Gondold már át ezt a kérdést egyébként, "homoszexualitást tanítani" !
Magyarul rávenni valakit a 'természetes, vele született vonzódásától" ellentétes irányultságra. Ennek a hatására pedig Petikének nem Zsuzsika fog tetszeni az iskolában, hanem Palika, mert "megtanítják" rá.
Nem azért beszél valaki a nemi szerepekről és ezeken belül - pl. létezhez homoszexualitás és ahhoz egy többségi társadalomnak, hogyan kellene viszonyulni - hanem azért, hogy Petinek megváltoztassa a "nemi identitását". Valahol elég sötét 30-as évekbeli időket idéz a "feltételezés".
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 21. 14:10
mert az Orbán által feltett 5 kérdésnek semmi köze ahhoz a törvényhez amelyet barátaid elfogadtak a parlamentben.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 20. 17:39
Ugyan már, amikor eleve egy "Soros hálózatról" beszéltek(nek). Egy alternatív világban nem ugyanaz számodra és számomra az elfogadott normalitás. Az objektivitás ennyire távol egyetlen rendszerben sem volt az egyéni megítélésektől (talán a Rákosit kivéve). Nincs egy alapvetés amiben egyezne a véleményünk. Mi az amit nem lehet itt megindokolni, mi az amit mondanának (FIDESZ) és Te nem hinnél el ? Agymosás ami itt megy, de az nagyon működik, pedig a 21. században élünk. Ami számodra alapvetés az számomra megdöbbenés.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 20. 17:27
"alapos  gyanú"
Attól függ, hogy ki gyártja az indokot.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 20. 17:26
Ez úgy működik egy jogállamban, hogy a bíró vagy az ügyész adhat ki engedélyt erre. Persze valószínűleg, mint ahogyan a FIDESZ sem hallott(ál) a hatalmi ágak különválasztásáról és az emberi méltóságról. Orosz és kínai úton haladva ez persze nehéz. Remélem, hogy egyszer ugyanezeket az "eszközöket" azok is megtapasztalják akik most alkalmazzák. Persze az nem fog akkor tetszeni.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 20. 01:24
Ja, lásd a Soros plakátokat az utcákon és az "ellenzéki bohóc polgármesterjelölteket" Budapesten, tényleg.
Brüsszeles EU-s emojik köszöntenek, ha kilépek az ajtón. Viccelsz ?
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 19. 16:21
Nyugodj meg, lesz bizonyíték, mert nem véletlenül dobták fel ezt a labdát és szivárogtattak.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 19. 16:18
Várd ki a végét, mert ez valószínűleg csak a kezdet, egyelőre feldobtak egy labdát és kíváncsiak, hogy mit reagál a magyar kormány. Jönnek még onnan fontos részletek, most nem lennék Orbánék helyében.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 19. 11:43
"Az,pedig mint tudjuk,sohasem zavarta,hogy a magyar kormány kimondottan jó kapcsolatokat ápol az oroszokkal és a kínaiakkal."
Na most szépen ahogy idáig eljutottál, gondold már légy szíves át, hogy melyek azok a "baráti országok" amelyek  megfigyeléseket folytatnak az állampolgáraik, az ellenzéki pártok, ellenzéki újságírók ellen.
- Ugye nem is volt nehéz. No most, hogy eljutottunk "Occam borotvájáig" erről az ösvényről már nem igazán érdemes eltávolodni, mert ez a "célhoz" visz.
CoronaVirus 2021. 07. 18. 23:08
Erre nagy összegben azért ne fogadj, hogy ez ennyire egyszerű :), mint ahogy arra sem, hogy a kínai vakcina a legjobb. Tanulmányokat most nem linkelek az elölt vírust tartalmazó vakcinákkal kapcsolatban, mert meguntam, majd nézz utána ! Az "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik inkább a te "játszótered" szerintem azzal foglalkozz! :)

friss hírek További hírek