OSZLOPOS

Regisztráció: 2020-03-18 09:33:03

Hozzászólások száma: 2 604

Utolsó hozzászólás: 2021-10-27 11:19


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja ma, 11:19
ma is volt benzin áremelés és pénteken is lesz benzin és gázolaj is.. Horvátoknál ennyit már bizonyosan bukik az INA, persze csak ha hasonló az árazás/működés- jhiszen ott a befagyasztott árak miatt ezt nem lehet-. Legalább 1 hét kéne de inkább kettő, mikor nincs hír benzin áremelésről, sajnos mindenhol ezzel foglalkoznak. Talán jó alap, hogy a nyersolaj ára megállni látszik, bár sajnos nagyon magasan. Illetve jönnek a heti készlet adatok az usa-ban, ami mostanában úgy néz ki, hogy ha nőttek a készletek, kicsit emelkedik, ha csökkentek, nagyot. Nov 3 OPEC gyűlés. A Hernádi téma még talán egy hétig érdekes, de lehet annyi sem. Csak ez az áremelés...és ha a MOL rekordot jelent, biztos lesz, aki előveszi, hogy "ne, nyerészkedik a szegény polgárokon az olajcég, vegyünk el tőle egy kicsit".
és akkor még az infláció meg a forint árfolyama....van baj.ahhoz képest jól tartja magát!
Opus real. ma, 11:07
na, akkor irány dél felé?
szerintem ha CIG őrület lemegy, az eladások is lehet, alább hagynak...
Mol tulajok normálisan kedd, 15:02
csak a hulladék védhető. A többi politikai és gazdasági hatalmi játék. És ne feledjük, hogy OK, most Viktor sakkban tartja Hernádit. És ha váltás lesz politikai szinten?
Legjobb lenne, még választások előtt meglenne a 3000huf, Zsolti felmarkolná a lét és lelépne. A gond az, hogy biztos valamelyik Fideszes f.sz ülne a helyére.Nem szakember, hanem politikus. És akkor ott leszünk, hogy az új kormány szarrá sz...tja a MOL-t, míg nem kapnak ők is egy nagyobb pakkot....és a helyükben én is ezt csinálnám.  Nagyon páylán kell lenni a következő fél évben.és annyi a kérdőjel, hogy nem csodálkoznék, ha a nemzetközi alapok elkerülnék.
Mol tulajok normálisan kedd, 14:35
végülis nem hazudnak, csak leírták az összes rosszhírt pár sorban. Azt tényleg nehéz megítélni, hogy a nem alaptevékenységbe történő beruházásokhoz mit szól majd a piac. Valószínűleg úgy lesznek vele, hogy ha nem túl drága, akkor mindegy. De ha drága? Egy reptér negyede mondjuk?
MOLly tulajok topikja kedd, 13:27
reméljük, hogy 3000 felett lesz hamarosan. Az kicsit más, mint a kéne. Az egész BÉT megrekedt, itt a kijövő adatokra várnak, meg nézik azt, meddig esik a forint.
Richter topik kedd, 11:24
jött tegnap hír, ott a BÉT honlapján. Hogy amiatt gyengélkedik-e, nem tudom, mert ilyen mélységben nem ismerem a számokat, de időben egybe esett a kettő.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.10./Rendkivuli_tajekoztatas_128625229
MOLly tulajok topikja kedd, 11:12
fontos infó, köszi!
MOLly tulajok topikja kedd, 10:46
nov 2.-án kijön a "külső környezet" adat, aztán a jelentés nov 5.
OMV kijön okt 29-én, az már ad a profiknak némi támpontot. 
De ha idén akarnak bármit a reptérrel, az is bármelyik nap kijöhet. Ott viszont a reakció nem egyértelmű, nyilván a részletekben lesz az ördög. Vagy a hulladékos pályázat is bármelyik nap kijöhet.
MOLly tulajok topikja kedd, 09:30
Vírus körkép. Világ szinten csodálatos a trend, ugyanis nemhogy nőne, hanem csökken az új megbetegedések száma.Nagyon jó jel.
UK fos, de a nagy vesztesek, soanyolok, olaszok, franciák jól állnak. Hollandia, Belgium csúnyúl. A legrondább a környékünk, és ez nem jó hír: szerbek, románok, ukránok.és magyarok is kezdenek belejönni.Nem kritikus, de a tendencia nem jó.
Olajár a tegnapi csúcsról korrigált, de komoly gyengeséget nem mutat. A gáz ment tegnap +12%-ot, ami brutál.Téli időszakban alapvetően ellentétesen szokott mozogni a kettő, viszont most annyira magas a gáz ára (több, mint kétszerese a szokásosnak), hogy alternatíva lehet a fűtőolaj sok erőműben, mert az olaj nincs a szokásos ár kétszerese, csak +50-60%.
A MOL az egészen addig nyer extra lóvét, míg egyiket vagy másikat vagy mindkettőt nem akarják hatóságilag befagyasztani, mármint az árát. Vagy míg a lakosság nem kezdi el az ilyen jellegű fogyasztásainak visszafogását. Még a forintnak kéne megállnia a lejtőn, és jók lehetünk.
Hamarosan jönnek a legnagyobb amcsi olajos eredmények.
MOLly tulajok topikja kedd, 09:20
Amíg a Hernádi hír porondon van- 3 nap- és emiatt nem megy, vagy esik, venni érdemes.Azért ez nem egy friss történet.
MOLly tulajok topikja hétfő, 17:36
ah, nm tudtam. Milyen idióták, ha várnak 2 hetet, még egy jelentés belefért volna. Illetve valószínű direkt így csinálták. Az ERSTE nem a MOL batátja, maradjunk annyiban.
MOLly tulajok topikja hétfő, 17:33
Ha az olaj 90$ és a HUFUSD 330-340, akkor már újabb 100 Ft ugrás az árban. Nesze neked rezsicsökkentés. A nép meg 300 Ft-os benyóról álmodik. Választás meg jön. Nem lehetetlen az üzemanyag árak befagyasztása, 33%-ot adok neki most. 
Technikailag trendcsatorna tetején az olaj, innen szépen menjen vissza 80$-ig és mindenki boldog. 
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 17:03
Kalandvágyból :-)
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 16:53
szerintetek ebből a sokCIG kiszállóból mennyi jön át majd OPUS-ba? :-D
MOLly tulajok topikja hétfő, 15:59
mert az Erste nagyon le van maradva. majd figyeld meg, mikor felemelik a célárukat, hogy változik majd az elemzések hangulata.
MOLly tulajok topikja hétfő, 15:35
három: ha az állam és az alapítványi haverok kikerülnének a tulajdonosok közül és nőne a közkézhányad, az inkább nagyon jó hír lenne.Ha még Hernádi is menne velük, a legjobb, a piac nagyon díjazná, és tényleg favorit lenne a részvény. Épp ezért teljességgel elképzelhetetlen
MOLly tulajok topikja hétfő, 15:33
szia, ezek nem nagy tételek.  csak elszoktunk már a forgalomtól.Közkézhányadban is többszáz millió db részvény van. napi 2-4 m db-os forgalmak lennének a normálisak.
Kettő: alapítványi részvényekre az államnak elővásárlási joga van. Viktor kijátszotta a haveroknak, nehogy rendszerv...kormányváltáskor legyen mit eladni az újaknak. semmi értelme megvennie.Inkább vesz még egy repteret a pénzünkből.
MOLly tulajok topikja hétfő, 15:17
ez az olaj ár ezzel a növekedési intenzitással már mindenkinek fáj...
AutoWallis Nyrt+topic hétfő, 15:13
az, hogy fél európa autógyártása lassan leáll, az nem jó hír. Nyilván ez rásegít arra, hogy most van egy roham, illetve közel sem mindegy, melyik gyárak állnak le.
SSanYong vagy mi a bánat a nevük, a gyára csődben van, de megmentették, ez jó hír az AW-nek, mert ez a márka benne van a portfolioban.
Szóval a környezet lehetne ideálisabb, de akkor lehet, az ár is magasabb lenne.
AutoWallis Nyrt+topic hétfő, 15:06
eladás, visszajegyzés játék. Ha jól tudom, T+2 nap elszámolás van, ha most megteszed, szerdáig még tudsz jegyezni.  1 hét a jegyzési idő, de 3 nap a kötelező jegyzési idő, azaz ha 3 nap alatt megvan a kívánt mennyiség, sőt túljegyzés van, akár le is állíthatják a jegyzést!!
MINDENKI KAP, aki a 3 nap jegyez. túljegyzésnél szintén ha jól tudom független attól, mennyit kértél, kártyaleosztás van, azaz egy része 1-db-al többet kap, mint a többeiek, de gyakorlatilag ugyanannyit.

friss hírek További hírek