m788

Regisztráció: 2023-01-16 15:04:29

Hozzászólások száma: 241

Utolsó hozzászólás: 2023-02-06 19:01


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

190 987
ma, 19:01
1 837
ma, 17:57
35 941
ma, 18:49
608
ma, 18:29

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 19:01
na viszlat
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:59
teljesen megertem azokat akik eladjak az oreg lakasukat es vesznek egy nagymultu epitettotol egy uj epitesube egyet, megha draga is. Ott az ingatlan kivul belul remek a lakokozosseg is megszurt
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:54
adok egy tanacsot, add el es vegyel inkabb egy nehany eve teljeskoruen felujitottat. Olcsobban kijossz osszessegeben, mint most az egeszet megcsinatattni ujba
Film ma, 18:29
feladtam :D
Film ma, 18:28

Film ma, 18:27

Film ma, 18:27

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:23
" Megjegyezték, hogy már a milliós négyzetméterárat meghaladó kategória sem meglepő a panellakások között, egy 36 négyzetméteres, jó állapotú és elhelyezkedésű lakás a XIII. kerületben például 39 millió forintért kelt el."
..
gratulalok az uj tulajnak, remek ar-ertek aranyut vett :))
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:19
" Ár szempontjából Havanna és Óhegy jelenti a legjobb befektetést "
irjak meg oda azt is a legproblemamentesebb berlok is ott tolonganak :)))
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:14
hulyenek nezik ezek a cikk irok az embereket
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:13
https://privatbankar.hu/cikkek/ingatlan/a-panelekert-rajonganak-a-magyarok.html
ez is egy akkora baromsag mint az" agglo egyre nepszerubb"  persze mert a tegla es a varos mar megfizethetettlen a tobbsegnek
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:08
egyetlen bufinek se kell eladnia semmit ahhoz, hogy visszakorrigaljanak az arak,  boven eleg ha nem vesznek ujabbakat
Film ma, 17:49
https://www.filmkatalogus.hu/Az-evszazad-vihara--f444
Az évszázad vihara(Storm of the Century, 1999)
Egy álmos észak-amerikai kisváros lakóit a század legnagyobb vihara elvágja a külvilágtól. A hó lassan mindent beborít és lassan rettegés kerít mindenkit a hatalmába. A városra boruló sötétségben titokzatos gyilkosságsorozat veszi kezdetét. A rejtélyt mindenáron meg kell oldani, s mivel kívülről nem várható segítség, a helybeliek maguk kénytelenek megoldani az esetet. A veszély állandóan a fejük felett lebeg, s az idő is ellenük dolgozik.
Egyéb címek: Stephen King's Storm of the Century
Nemzet: amerikai
Stílus: horror
Film ma, 17:45
https://www.filmkatalogus.hu/1922--f47247
1922(2017)
A történet 1922-ben játszódik. Wilfred James vidéken élő egyszerű, mégis büszke gazda, aki feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henry-vel viszik a családi farmot. Az asszony azonban nem boldog itt és azt tervezi, inkább a városba költözik fiával. A férfi azonban nem szeretné elveszteni a farmot, ezért inkább megöli az asszonyt, ráadásul ebben még tinédzser fia is a segítségére lesz. Döntésük azonban következménnyel jár. Wilfred egyre inkább elveszti eszét, mert úgy gondolja, felesége visszatért a halálból.
Nemzet: amerikai
Stílus: krimi, horror, dráma
Hossz: 102 perc
---
 Stephen King
Film ma, 17:42
https://www.filmkatalogus.hu/Teboly--f50150
Téboly(Unhinged, 2020)
A közúti közlekedés során egy férfi bepöccen egy másik autósra, egy anyára, aki fiával együtt utazik. A férfit hamarosan elragadja a düh és eszelős ámokfutásba kezd. Célpontja a nő lesz és mindent megtenne, hogy pokollá tegye az életét.
Nemzet: amerikai
Stílus: thriller
Hossz: 90 perc
Film ma, 17:40
https://www.filmkatalogus.hu/Egy-csodalatos-elme--f12004
Egy csodálatos elme(A Beautiful Mind, 2001)
1947-et írunk, és John Forbes Nash jr. megérkezik a Princeton egyetemre, hogy matematikát tanuljon. A titokzatos nyugat-virginiai zseninek sem pedigrés iskolai múltja, sem pénze nincs ahhoz, hogy bekerüljön az elit diákok körébe. Ám számára semmit sem jelent a társasági élet, sem az órák látogatása. A különc fiút egyetlen dolog érdekli: egy egészen eredeti ötlet megtalálása. A matematika szakon könyörtelen verseny folyik, és sokan szívesen látnák Nash bukását. Mégis épp a rivalizálás adja meg neki a kellő lökést: egy este a helyi bárban megfigyeli, hogyan versengenek a fiúk egy szőke lányért, és az ötlet, mely oly régóta kísérti, megfogan. Megírja dolgozatát a játkelméletről - a versengés matematikájáról -, mely bátran szembeszegül Adam Smithnek, a modern közgazdaságtan atyjának doktrínáival. 150 éve elfogadott gondolatvilága hirtelen idejétmúltnak tűnik, és Nash élete örökre megváltozik. Megnyer egy rangos ösztöndíjat, és tanári állást kap, de nem elégedett. A tudomány jelentős szerepet játszott Amerika második világháborús győzelmében, és most, a hidegháború csúcsán Nash feladatot akar az új konfliktusban. Vágyai teljesülnek, amikor felbukkan a rejtélyes William Parcher, és szigorúan titkos megbizatást ad neki: ellenséges kódokat kell megfejtenie. Nash teljes szívvel és aggyal veti magát a munkába. Ám szívére másfelől is vár feladat. Megismerkedik a gyönyörű és ragyogóan okos Aliciával, aki Nasht egy számára eleddig teljesen ismeretlen fogalommal ismerteti meg: a szerelemmel. Összeházasodnak, de Nash nem avathatja be hitvesét kettős életébe. Ám ennek a munkának, veszélynek és titkolódzásnak súlyos ára van. Alicia a nehézségek ellenére is hisz szerelmében, aki végül legyőzi démonait, folytatja munkáját, és 1994-ben Nobel-díjat kap. Addigra játékelmélete a huszadik század egyik legnagyobb hatású ideájává nőtte ki magát.
Nemzet: amerikai
Stílus: pszicho, dráma, életrajzi
Hossz: 125 perc
Film ma, 17:40

Film ma, 17:39
https://www.filmkatalogus.hu/Good-Will-Hunting--f1118
Good Will Hunting(1997)
Will Hunting még csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sosem járt egyetemre, legfeljebb gondnokként felmosni a padlót. Mégis homályos történelmi utalásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből, és szinte azonnal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat. Az egyetlen dolog, amire ez a bámulatosan okos és lehetetlenül dühös fiatalember nem képes, hogy újabb kocsmai verekedése után kidumálja magát a várható börtönbüntetés alól. Egyetlen reménye Sean McGuire, az egyetemi professzorból lett pszichológus, aki csodálja a fiú érzelmi küszködéseit és megérti, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.
Nemzet: amerikai
Stílus: dráma, romantikus, pszicho
Hossz: 121 perc
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 17:28
hatalmas betukkel kint van a tabla itt a keruletbe az egyik hitelkozvetito irodanal : KIADO
--
az egyik ingatlankozvetitoiroda meg bezart 
--
:)))
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 17:26
reggel irtam roviden tomoren " sehogy"  

friss hírek További hírek