eredmeny

Regisztráció: 2018-02-16 15:50:29

Hozzászólások száma: 1 366

Utolsó hozzászólás: 2019-10-18 11:02


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

234 519
1970. 01. 01. 01:00
79
1970. 01. 01. 01:00
20 129
1970. 01. 01. 01:00
210 702
1970. 01. 01. 01:00
92 353
1970. 01. 01. 01:00

utolsó 20 hozzászólás

OPUS elemzesek péntek, 11:02
valaki tud írni minimum maximum átlag ill. reál árfolyamot, 
köszönöm szépen!
OPUS elemzesek péntek, 11:01
Amúgy valaki utánanézett hogy mennyi a papír könyv szerinti értéke?
Valóban kihívás egy NER!-hez szorosan köthető cég értékmozgását előre jelezni!, talán -- de nemcsak ezért a "független elemzők"-- nem mernek ennek a magas kapitalizációjú ill. forgalmú rv. re valamiféle véleményt mondani.
Rába és a láma szerda, 18:53
Mondjuk 1702 megfontolt okos véleménye a bírói út, mert sajnos 5% esély sincs arra hogy a részvény körüli " durván visszás" ( elhúzódó rossz magyarázkodások, akkviziót övező túlzó titkolodzás, stb.) helyzet a közeljövőben magától rendeződjön!!!
Rába és a láma szerda, 18:47
Normális esetben a managemant kiállna és magyarázatot adna!!!Nem gondolom hogy a fejlesztés szinte összes dokumentuma üzleti titok részét képezheti a részvényesek felé!!!1702 és másokkal akik erősen gondolkodnak azon hogy a békés út járhatatlansága miatt esetleg Bíróság dönthet szívesen egyeztetnék.Az őszi gyárlátogatáshoz lehet még csatlakozni?
Rába és a láma szerda, 14:23
Többségében állami vállalat; a gyakorlatban a kisrészvényesi sőt állami vagyonnal " eléggé " hanyag módon bánik...folytatolagosan csaknem egy évtizede...A kisrészvényesek szavazatai nem mérvadók!!!, akármilyen fontos -- a cég érdekeivel egyező álláspontot -- szinte mindig lesöpörnek, nyugtatgatnak, magyarázgatnak...Nem piacgazdaság nem normális viszonyok!!!
OTP Direktbroker=egy kalap szar szerda, 12:43
Aki komoly lépést fontolgat az jelezze!Mindenkit hülyének néznek!, az állandó áremelkedés ellenére a rossz színvonal csak még tovább zuhan.
Richter topik szerda, 12:36
Otp direkt bróker döglödik , avagy a forgalom 12:04 óta nincs, de más papíroknál sincs.Kérem aki tud írjon reált és összforgalmat !köszönöm szépen!
Rába és a láma szerda, 08:00
1702 és a Te véleményed olvasva csak azt szeretném ha MINDEN külső és belső akadály elhárulhatna pl. az ingatlan valós értékű szerepeltetése és hasznosítása kérdésében.A Rekard vétellel kapcsolatosan sem " ártana" ha a cég időközben adatokat közölne!!!Ingatlan ügyben-- elég sokáig vártunk/ várunk -- úgy hogy a polgármester Úr bukása -- a RÁBA kisrészényeseinek kifejezett érdeke.Egyébként atikasz véleménye nekem is -- mint logikus és szép elsimitása-- a botrány után az ügynek eszembe ötlött.Hajrá RÁBA kisrészvényesek!
Rába és a láma kedd, 11:51
Ha Borkai végleges eltávolítása cél-- márpedig az eddigiek ezt mutatják, akkor mindenképp igazad van.A történtek azt mutatják hogy Borkai polgármesterként csak a győrieknek kell, ( még)!Elképzelhető szerintem -- e botrányos választási szivárogtatás után-- valamiféle kevésbé botrányos, ámde történésekben gazdag folytatás.
OTP Direktbroker=egy kalap szar kedd, 00:10
szívesen egyeztetnék konkrét ügyekben.
OTP Direktbroker=egy kalap szar kedd, 00:08
Konkrét ügyben szívesen egyeztetnék én is károsult vagyok.Ez Magyarország?!?!Ez egy pénzintézet?!
Mtelekom 2019. 10. 14. 11:05
Én tudtam hogy Karácsony nyerni fog, persze a Borkai botrány méginkább segítette ezt.Sajnos OTP honlap egyáltalán nem működik...Tegnap a választási honlap ma ez...aki reáladatokat ill. forgalomadatokat ír ide annak köszönet érte!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 14. 07:46
Látod a Nap sem nyugaton kel..., Győrött a cirkusz kell a népnek, pénz, paripa fegyver ( megrendelés) a vállalkozóknak.Egyébként itt is vannak rendes emberek, alkalmazottak is vállakozók is, betelepülők is helyben születettek is.Borkai lehet hogy sok területen jó( rendezvényeket hoz, idegenforgalom erős dinamikával fejlődik, és beruházások is vannak((nem elsősorban miatta és érdemei miatt))), de sok területen rossz a működés ( pl.: tömegközlekedés).A tömegközlekedés ügyével már foglalkozniuk kell, mert az a több mint botrány.Az ellenzék közös jelöltje -- nem volt szerencsés választás; persze több tényező is közrejátszott ezen eredményhez!!!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 14. 07:34
A pártok nem fogják egymást sajnos ellenőrizni.A botrány kerülése minden politikus elemi érdeke, de még sok veterán sem tudja közülük!A Fidesz gyengülése várható volt ( ellentétben a mindenéle nem friss nem naprakész, aktuális kzvlménykutatással) atyai pofon talán még jókor jött.Remélhető hogy a választó fog profitálni Győrött, mert nem zárható ki hogy nem tölti ki a ciklusát Borkai.Addig pedig -- remélhető nem lesz rosszabb mondjuk a tömegközlekedés stb. és talán komolyan is elkezdenek foglalkozni vele.
Rába és a láma 2019. 10. 13. 13:40
Hát szomorú hogy ilyenkor is RÁBA kerül elő, és mint mindig a remÉNY első jelei.Nos: Senki ne gondolja hogy valóa piaci cégként ezt megtehette volna!!!Köszönöm a hozzáértő kritikus hangokat a vett Rekard-dal kapcsolatosan amik akkor is süket fülekre találtak( pl.: A közgyűlésen)Persze egy fontos akkvizició előtt nem érdemes titkokat fecsegni, de túlzásokba-- még telekügy nélkül -- sem kell esni.Nos nem osztom a véleményed, abban hogy a RÁBA nyugdíjpénztár tart- e RÁBA-t, mivel ez Magyarország... megannyi marhaság megannyi hülyeség ...és szakmaiság csak nyomokban és mutatóban ( de az is lehet hogy véletlen).Nos: A cég piaci értéke -- tetszik nem tetszik -- eddig azokat igazolta akik nem 1600-1500-1400-1300-1200 as árfolyamnál vették meg ezt a -- különös viszonyok mellett működő nemzeti többségű -- kifejezetten rosszul managelt alacsony likviditású, ámbár tekintélyes múlttal rendelkező céget.Politika ide politika oda szakmailag nem magyarázható hogy a magánnyugdíjpénztárak tagjainak félretájékoztatása mellett " azokat kiherélték" , kevés hazai intézményi befektetők egyik --a nyugdíjrendszer komoly ismert problémai egy részére valós megoldást biztosító--fontos szereplőit.Mondjuk annyi információval mint mi ők esetleg -- nem preferálták eléggé annyira a céget mint mi, vagy közülünk jópáran.Akik Mészáros papírjaiban, vagy az osztalékpapírokba tettek aligha jártak rosszabbul mint itt jó néhányan...,mert itt az állam eddig jelét sem adta hogy jó gazda lenne...ami a RÁBA papírjaira régóta és fokozottan érvényes.Igazi piaci viszonyok mellett a management is többször bukott volna el/ meg, hogy a legnagyobb tulajdonos felelősségét ne is említsük!!!
Rába és a láma 2019. 10. 11. 05:22
Az osztalékpolitika a telekről csak az osztalék mértékében tesz említést.A magam részéről -- maximálisan egyetértve a korábban általad hangoztatott elvvel-- miszerint az eladosódottság és ezzel párhuzamosan a hitelre rakodó kamatterhek nagyarányú csökkentése is erősen kívánatos lenne-- egy ilyen egyszeri tétel kifizetése előtt.Persze a dologban az egyszeri tételek felemlegetése a spekulatív tőkemozgásokat vetíti előre...De sajnos az rt. részvényesi minősége a gyár tervezett bővítéséről-- az üzleti titok előtérbe helyezésével és helytelen túlhangsúlyozásával-- jelentős bizslmatlanságot okozott a RÁBA keménymagja, a régi - új ( régóta tulajdonos) --körében, amely korábban leginkább a telekértékelés erősen vitatható értéke miatt Tartósan kialakult.A jövöt ( meg/ nem) sejtheted... szól a dal..., de a gépgyártás és a német konjunkturaadatok ( ipari termelés, feldolgozóipar, szolg. megrendelése) nem sok jóval kecsegtetnek bennünket, a " vett kapacitás " átállítása és megfelelő hasznosítása ( stb.) újabb kihívás lehet.
Rába és a láma 2019. 10. 10. 22:29
Örülök hogy olyan értelmes, okos széles látókörü forumtársak vannak ITT mint TE!Jó éjszakát!A nyelvtani hibákért ( tel . alkamatlan másra) elnézést kérek mindenkitöl!
Richter topik 2019. 10. 10. 22:23
Jó estét!Jó szurkolást( foci)!Tippeket várok a holnapi nyitó, záró min. , max. , átl. árakra vonatkozóan!Köszönöm a konkrét tippeket!
OTP Mol Richter Certifikát,részvény terápiás topic 2019. 10. 10. 22:19
Ki MIT gondol a holnapi Richter I'll. mol nyitó záró min átl. max árak tekintetében( konktrétan mik (?!?!) lesznek azok?)Köszönöm a tippeket!
Mtelekom 2019. 10. 10. 22:08
Ki mire tippel holnapi min. átl. max. Nyitó I'll. Záróárra?Köszönöm a konkrét tippeket!
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek