_dlph

Regisztráció: 2008-08-04 16:08

Hozzászólások száma: 1 541

Utolsó hozzászólás: 2010-04-18 22:46


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 22:46
Pénznyelő ez überszánalmas. Csak nem képzeled, hogy folyamatoan a netet lesem, mikor árulod el már végre, hogy kiree szavaztál? Hát akkor elmondtad végül...jó....és?

Egyébként ez nem arra válasz, hogy kire szavaztál, hanem arra, hogy kit fontolgatsz szavazásra.

Az egész mai napi össz kommunikációnkból ez a lényeg?
Tehát ennyi? Mivel nem vettem észre, hogy sugallmaztál végül dropnak e témában, ezért én nem először hazudok? Miközben a mai napi teljesítményed alávalóságára egy ép és értelmes érved nem volt? Csak a szokásos zsigeri reakciód... Szánalmas vagy. Szót sem érdemelsz.

Viszont fogsz. Tőlem. Ahogy ma is.

Elegem van az aljas köpködéseitekből.
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 22:40
1. szokott
2. nekem sem
3, ez most így égő nekem
Mi lesz veled világ? 2010. 04. 18. 22:39
Tudod, amikor az arabokat akartad legéppuskázni (2,5 éve?) , akkkor nyomtam rád egyszer, először és utoljára.
Tudod? Tudod hát...

Csak akkor tudnám, miért sugallod itt mindig, hogy miattam tiltanak ki állandóan....mert olyan korrekt ember vagy. Biztosan azért.
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 21:56
mondjuk ez jó, mert tőled drop kérdezte már párszor, és nem árultad el

most megkérded tőlem.. :)
aranyos
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 21:52
miért érdekel?
Mi lesz veled világ? 2010. 04. 18. 21:05
konki már megint magaddal beszélgetsz?
bakker...sztem te nem vagy ép....
na mindegy
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 21:02
konki meg fog ártani ez sok klónnick
roland haverod szóra sem érdemes...
de ha már publicisztikának hívatja magát....először érvelünk, és a végén következtetünk....
ez pártállástól, elkötelezettségtől függetlenül logikailag is egy tömény ostobaság, egy buta ember elmélkedése
szóra sem érdemes
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 20:51
igen, értem
ez arra válasz, amit írtam....
világos
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 16:30
"Ne tegyünk úgy, mintha én azt mondtam volna, hogy bezzeg a szocik milyen faszák.Nem, nem írtam ilyet, nem is gondoltam ilyet, ...blablablaba...."

Mivel a figyelmembe ajánlottad : én nem "teszek úgy"...meg "teszek így".... meg "teszek amúgy".

Valakivel összekeversz.

Ez a "öt hsz-el feljebb már nem is emlékszem mit mondtam, és simán letagadom" szindróma, mely nálad gyakori. Azt is megfigyeltem, retorikailag azért vagy másoknál képes gyakran megkapaszkodni egy vita során és nem lepotyogni a mélybe, mert ezt előszeretettel alkalmazod. Ő meg megeszi a magyarázkodásod.
Egyszerűbben fogalmazva : letagadod bármikor, amit előzőleg állítottál. Nem élesben...nem. Finoman,lassan, nyugodtan végül elér a dolog addig. Nem hirtelen.

Akinél nem jön be (pld én) annál a "ne személyeskedj" ovis nyavajgásba torkollsz, és "lelépsz" a vitából.

Lassan négy éve figyelem áldásos tevékenységed. És most leírtad olyannak, amilyen SOSEM VOLT. Kissé zavar ez engem most....

De nem csak erről szól pályafutásod itt a fórumon. A fidesz negálásáról is megállás nélkül. Amióta a jobbik az új ügyeletes ördög, azóta azt támadod megállás nélkül.

Készítek egy közvéleménykutató topikot , hogy ki mit gondol erről jó? Hogy ki mellett kampányolt pénznyelő 4 éven át , és megnézem erre ki mit ír jó? 3-4 hónapig hagyjuk, mindenki egyet nyilatkozthat, szavazhat - ha így jobban tetszik, hogy kinek, minek mely ideológiának, eszmének vagy te a harcosa itt.

"Nem, nem írtam ilyet, nem is gondoltam ilyet, sőt nem volt fasza a kormányzásuk és teljesen megérdemelten buktak hatalmasat, ezt is leírtam már. " - ezt valóban leírtad, amikor már a hülye is látta, hogy elbuknak. De ez sem jelent semmit, mert nem az ideológia itt a bűnös, hanem a képviselői voltak szerencsétlenek. Ott sem az ideológiáról, csak egy azt képviselő pártról írtál.

És ez nagyon nem mindegy ám...mert azt az ideológiát, melyért topikolsz sosem tagadtad meg, csak azt a pártot, mely ezt képviselte (ez is). De azt is csak akkor már, amikor egyértelmű volt a bukása.

Ez olyan, mintha én azt írnám most : soha az életbe nem állítottam olyat, hogy hazaárulók hordája uralta hazámat már 8 éve. Igaz, mondtam ezt azt, ilyet is olyat is (itt komoly mosakodásba kezdek, ) de ilyet...hogy a maszop egy velejéig romlott korrupt társaság...hát én ilyet sose mondtam.....

Pfffff.....

Valahol tulajdonképpen ez felhábortó szerintem. Amit állítasz megint magadról. Minél többször elolvasom, annál inkább annak látom.
JÓSDA topik 2010. 04. 18. 02:33
kávézaccból jóslás
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 18. 02:28
"Egy gazdasági fórumon vagyunk, nem a ki tud szépeket álmodni blogon. Ők meg képviselni akarják az embereket, sőt kormányozni akarnának. Tehát ne elégedjünk meg a szép elképzeléssel, akarjuk már tudni a miérteket, meg a hogyanokat."

Ez így tökéletesen igaz.

A probléma számomra az, hogy ezt pont te írod, Te, aki averziók tonnáival és leértékelések sokaságával fogadsz minden olyan elképzelést , melyet nem értesz , és/vagy nem az ultrabal oldalról érkezik.

Azt sem mondhatom, hogy ilyen voltál, de már nem, mert épp nemrég bizonyítottad ismét ezt. Itt van lent, nem messze.

Így ez a kijelentésed ismét álságos.
Hihetetlen forintjóslat érkezett! 2010. 04. 17. 21:42
#3
nevetségesek
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 21:39
"Soraik közé intelligens hétpróbás, de mégsem gazemberek kellenek, kellenének szerintem!"

hm... :))

ez jó

Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 21:29
Na akkor ismét :

------------------------------------------------------------------------------ -------
"- a költségvetési hiány MNB általi finanszírozása. " - nem semmi ... :))) jót kacagtam, kösz

Szóval én értem, hogy a csirkeleves egál egy porral egy zacskóban...értem...de egy por egy zacskóban nem leves, kedves....érted? Az MNB nek meg ez a dolga, a legfontosabb a dolga lettv olna mindig, vagy szűnjön meg, és a saját pénz kibocsájtásunkat saját hatáskörben végezze el Mari néni Mucsajcsörögén. Kit érdekel? MNB nek hívják vagy kutykurutynak,,,olyan mindegy. Tegye a dolgát. Mint teszi azt a BoJ vagy az SNB.
------------------------------------------------------------------------------ ------

"Örülök, hogy szerinted is nevetséges, bár inkább sírni kéne rajta." - hát ha neked az jött le, hogy nem rajtad nevettem, rendben. Most kicsit off. Sűrű vagy néha nekem...
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 21:26
egek ura....
hova kerültem
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 19:19
jajj ne... :)))

Igen, ott van. És ez így van jól. Kiderül minden olvasónak, hogy ki "magyaráz félre" és ki nem. Majd ők eldöntik...tőlem mi a frászt akarsz? Ismerlek jól. Kár a gőzért.

Megint bakot lőttél, csak ezért válaszolok.

"A Jobbiknak ez a gazdasági háttere. " - igen ez. (szakértői szó kimaradt). Örülök, hogy ez az, és nem hazaárulók hordája.Mint 20 éve már lassan (4 et kivéve).

"Nem meglepő, hiszen velük sikerült azt a remek "programot" összeállítaniuk, aminek gazdaságpolitikailag a két legfontosabb eleme:
- részbeni, vagy teljes elengedése az államadósságnak;
- a költségvetési hiány MNB általi finanszírozása. "

Igen, ez a két legfontosabb eleme. Igen, ez az , amihez nem szabad hozzányúlni, a brüsszelsegget nyalók szerint, a globalisták szerint, az ultrabal szerint, a nemzetellenesek szerint, az internacionalisták szerint.
És nem csak nem szabad, de nem is lehet. Szerintük.
Igen ez. És nagyon jó, hogy ez.

"- a költségvetési hiány MNB általi finanszírozása. " - nem semmi ... :))) jót kacagtam, kösz

Szóval én értem, hogy a csirkeleves egál egy porral egy zacskóban...értem...de egy por egy zacskóban nem leves, kedves....érted? Az MNB nek meg ez a dolga, a legfontosabb a dolga lettv olna mindig, vagy szűnjön meg, és a saját pénz kibocsájtásunkat saját hatáskörben végezze el Mari néni Mucsajcsörögén. Kit érdekel? MNB nek hívják vagy kutykurutynak,,,olyan mindegy. Tegye a dolgát. Mint teszi azt a BoJ vagy az SNB.

Nahhh....ennyi. A kritikáidról meg, amiket megeresztettél a "gazdasági szekértő köntösbe bújt ördögök" felé, a vicc jut eszembe a kisegérről, aki az elefánttal átrohan egy vékony kis hídon a folyó felett. Átérnek, a kisegér cinkosan rámosolyog az elefántra és mondja neki : de jót DÖNGETTÜNK ugye?
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 18:44
Pénznyelő által megtéveszteni és befolyásolni szándékozott célszemélytársaságnak, második rész (mert vastagbőr az van, és felháborítóan vastag).Mivel két fronton megy most az ultrabal sivítozás, egyik a NEM FEDDHETETLEN MÚLT, a másik a NEM HOZZÁÉRTÉS, most nézzük a másik támadási felületet, a nem hozzáértést.

Először is mihez is kell itt érteni? A közgadaságtudományak hívott maszlaghoz? Vagy ahhoz, hogy mi folyik hazánkban? Vagy ahhoz, hogy a választói felé elszámolja az ígéreteit, és azokat betartsa? Nem árt ezen elgondolkodni. Szakértői csapat lenne a libás (köztörvényes bűnöző), és öszödiböszme? Vagy a pufajkás? Ők voltak "gazdasági" csapat? Szerinted...Azt el tudom képzelni kedves pénznyelő, hogy ezek szerinted azok voltak.De jó, nézzük mit is állít tanult kollégám a szakmaiságot felemlítve? Idézem, akiket nem csak poltikai feddhetetlenség oldalról támad, hanem nem hozzáértőként negálja :

"3. Bogár László

Rendszerváltás után: '90 és '94 között a teljes ciklusban a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Minisztériumának politikai államtitkára. "

Abban a pártban, amelyikben Csurka is benne volt? A rendszerváltó MDF-ben, melyben akkor mindenki hitt?
Hát aztán...

"A rendszerváltás előtt is volt politikai pozíciója, utána pedig kifejezetten komoly pozícióban volt, annak a minisztériumnak a vezetője, aki tárgyalt, tárgyalhatott volna az államadósság kérdéséről. "

A poltikai államtitkári poszt nem alkalmas arra, hogy ő önhatalmúlag döntve ezzel el a kérdést, tárgyaljon. Ez Antall egyedüli felelőssége. Szamárságokat írsz, gőzöd sincs mit jelent egy államtitkár. Szerinted egy államtitkár keze benne van az adósságelengedés vs nem elengedés kérdésében (nem értem, ezerszer leírtad már, az nem is lett volna elengedhető...) VASTAGBŐR ez a javából.

"4. Drábik János

Drábiknak nem volt a rendszerváltás előtt, sem utána meghatározó politikai szerepe, viszont semmilyen gazdasági iskolát nem végzett. Jogász, újságíró. "

Ahogy te sem végeztél semmilyet.Ehhez képest, komoly gazdasági szakértő színében tetszelegsz ezen a fórumon már évek óta.No akkor most 2 vari van, Vagy mindeketten elhallgattok egy életre, te is és Drábik is, vagy ha nem hallgatsz el, akkor megengeded neki is , hogy elmondja ugyanolyan dilettánsan a véleményét, ahogy te is. No persze ő közel hajlottkor vége felé, megjárva a világot, vezetve a Szabad Európa Rádiót, te őt kioktatod,kis harminconéves , hogy mitől döglik a légy. VASTAGBŐR a javából ez is. Legalább a kort tiszteld.

"5. Pősze Lajos

Most: Jobbik képviselőjelölt
Korábban: matematikusként végzett, a rendszerváltás előtt az Államigazgatási Számítógépes Szolgálat vezetője. '90-ben MDF kampányvezető, '98-ban FKGP-s képviselő.

Elég sűrűn pártot vált, mindegyik hatalomhoz odasimult, semmilyen gazdasági végzettsége nincs. "

Hát nincs. Matematikus a lelkem. Hát te? Mert te meg nem. Matematikus...no kérem, ha egy kormány csak olyanokból állna, egész boldog hazánk lenne...ilyen eszementséget rég olvastam érvelésnek. Mindegyik párthoz odasimult? MDF rendszerváltó és kisgazda 98 ban? Bokros apád ehhez képest kismiska. Szóval matematikus, tehát nem kompenetns? Gratulálok. Ügyes vagy.

"6. Lenhardt Balázs

Végzettség: jogász, majd gazdaságdiplomácia szak.
Korábbi munkahely: ügyvédjelölt (a Gazdasági Minisztériumban is dolgozott), később egy banknál hiteltanácsadó.

Hiteltanácsadóként emberekre sózott rá mindenféle hitelt, most Jobbikosként a bankok, az uzsorakamat, meg az eladósodottság ellen beszél. Mindezt pénzügyi végzettség nélkül. "

Kedves, hát emberekre mindenféle hiteleket itten rásóznak? Nocsak nocsak...eddig nem ezt írtad..eddig a fejlődés, a kapitalizmus csodájának írtad a hitelfelvételi rendszert. Na most a másik...esetleg ott ültél mellette? És pontosan tudod, hogy ő csakis a legkockázatosabb hiteleket sózta rá mindenkire mint egy nyavajás kis stróman? No mert abból gazdáid ideje alatt a szaporulat nem volt jelentéktelen....ő is az volt? Egy rossz stróman? Mindenesetre ismerheti a hitelezési folyamatot, melyet kritizál. Abban dolgozott. Rosszul? Honnan tudod....VASTAGBŐR ez is a javából.

"Ilyen egy hiteles gazdasági szakértői csapat? Néhány komcsiból lett, majd a rendszerváltásban is részt vett és most harmadjára is köpönyeget váltó ember, egy jogász újságíró, egy mindenféle pártot megjárt helyezkedő matematikus, egy hitelrádumáló, meg egy író fiatal? "

"néhány komcsiból lett" - az ultrabal meg teljesen abból lett , és az is maradt..

"majd a rendszerváltásban is részt vett és most harmadjára is köpönyeget váltó ember" - ez itt kicsike marhaság kedves....kértelek már, gondolkodj sűrűbben...most is abban vesznek részt...rendszerváltásban...hol itt a köpönyeg barátom?

"egy jogász újságíró" - most a parlamentben Dunát lehet rekeszteni az olyan maszoposokkal , aki estin végzett jogász, de még újságíró se....mi a problémád itt pontosan? képzettebb mint a sima estisjogász gazdáid, legalább újságíró is...

"egy mindenféle pártot megjárt helyezkedő matematikus," - nem látom a mindenféle pártot, az, hogy neked a matematikus egy inkompetens személy, elárulja mennyi eszed is van , holnap eressz meg egy hsz-t arról, hogy milyen hüye mindegyik matematikus jó?

egy "hitelrádumáló" - vagy lebeszélő...vagy csak egyszerű dolgozó,aki csinálja a munkaköri feladatát...ahogy te is most, hol jól, hol rosszul....ki tudja...

" meg egy író fiatal" - itt mi a gond? hogy fiatal, vagy hogy író? Külön egyik sem negatív emberi tulajdonság, így egyben gáz esetleg?

"Ez a csapat a cikinél eggyel súlyosabb kategória. "

Szerintem meg ez a bértollnok csapat a cikinél egyre súlyosabb kategória itt a portfólión, és az egész interneten.

És egyre többen ezt így látják.
Mi lesz veled Magyarország? 2010. 04. 17. 17:45
Azoknak akiket pénznyelő ezzel megint megtéveszteni és befolyásolni szeretne :

1, Hazánkban NEM LEHETETT nem mszmp tagnak lenni, ha valaki (bárki) akármilyen felelős (értsd : felelős) posztot el akart vállalni, sőt....egy időben még egyetemet sem végezhetett el senki, aki nem volt "megbízható.", nem lett párttag, (a tisztességesebbje kényszerből persze), tehát el sem juthatott addig, hogy legalább gondolkodni tanuljon meg, aztán hogy ezt mire használja,az persze más kérdés.

2, Pénznyelő ismét elfelejti, hogy akik számára évek óta bértopikol az interneten , azok ennél sokkal különbebb Mszmp és az új generáció már kisz kötődéssel rendelkeznek, csak egy különbség van közöttük, gazdái azok is maradtak, maradtak az mszmp utódpártjában, és kerültek és maradtak hatalomra mostanáig és elárulták és kiárulták hazájukat. Közben meggazdagodtak mások nyomorán.

3, Pénznyelő ismét elfelejti, hogy míg gazdáira nézve mszmp-s múlt felemlítése szerinte egy felesleges és félrevezető szempont, addig a fideszre tucatnyi ilyen hsz-t produkált már, amióta a jobbiktól kell félni, azóta pedig őket vizsgálja e szempont szerint.

Semmi sem történt. Senki nem csinált még semmit, csak beszél.Nyilatkozik, programokat ismertet, szándékairól beszél. De már a bértopikolók ott folytatják, ahol abbahagyták. mert ezért fizetik őket. A véleményformálás, a tudatipar lelkes dolgozói ők. Ott folytatják, ahol épp előző este befejezték.

Az ügyeletes ördög ábrázolásával sokezer perspektívából. A hazaárulók és nyomorbadöntők pedig a jó fiúk.

Pénznyelő által megtéveszteni szándékozóknak tehát : mindenki aki ma hangját tudja hallatni,a rendszerváltásnak nevezett szélhámosság előtt is már jellemzően volt "valaki". Ki kisebb, ki nagyobb, de volt már "valaki". És "valakinek" lenni a tanok uralmában nem lehetett másképp.Nézzétek meg pld ezt az érvelést :

"Mind a rendszerváltás előtt, mind utána pozícióban volt. Most mégis szidja a komcsikat, az eladósodást, meg a privatizációt. " - tömény ostobaság a sugallmazott következtetés.

Hogyan is tudná kritizálni azt, amit kritizál, ha sosem vett benne részt, nem ismeri belülről a mechanizmusokat, ha lövése sincs semmiről.....

És még valamit hadd mondjak számotokra : ha valaki ennek a tizedrésze mértékben is "ellenálló volt", mint most, máris lecsukták. Nem árt, ha tudjátok.

És a legfontosabb : természetesen senki sem születik tisztánlátónak. Maga a fejlődés, maga a tanulás folyamata az, amikor megtévesztettből (vagy pártkantonából) rendes ember lesz, becsületes, aki kiáll a hazájáért.Javaslom ezen "ördögöket" nézzétek meg a saját szemetekkel mit mondanak, hogyan, miféle emberek ők...és annak higgyetek, ne az ilyen aljas kis hsz-eknek, mint pénznyelőé.

Még ha elvben igaz is bármikor, hogy olyat láttok, valaki múltja ellenére most furákat mond, és "ellenállóvá" vált, az nem elítélendő, mint ezt pénznyelő sugallja megrendelésre, hanem ez maga a fejlődési folyamat.

Ez maga a lényeg... hogy mindenki belássa és megértse már végre, hogy mi folyik itt. Nélkülük nincs "jobboldali" - nem jobb az - győzelem. Nem is lett volna. Ez a változás. És ez kell hazánkban. Minél több rosszfiú legyen végre jófiú. Ennyi.

Pénznyelőnek neked pedig :
az 56 os forradalmárokat kivégezték, megölték Horn és társai az élen...vagy egy életre megnyomorították, ha nem sikerült elmenekülniük más hazát keresni.

Mágis miről beszélsz....tisztamultúakat kutogadtok itt, elfelejtve, hogy mocskosmultúak uralták aljasul hazánkat eddig, és az a réteg, mely ma ellenálló, sem máshonnan származik, mint a rendszerváltás előtti Magyarországról.

Fretek legalább meggyőződésből cselekszik. Tisztelem érte.De nem értek vele egyet. Nálad egy elvet látok...írsz megrendelésre. És ha azt írod : fekete, öt hsz-el feljebb már arról vagy képes írni, hogy nem is mondtál olyat....
Király Júlia: az új kormány gondolja végig a devizahitel-korlátozás kérdését 2010. 04. 16. 17:08
#4
ex MNB-s reakció volt ez
Kilép az euróövezetből Németország? - Londoni elemzők aggódnak 2010. 04. 16. 13:26
#4
Londoni elemzők mit aggódnak?:
London be se lépett.
Ki érti ezt.
Most még Svájc meg mi is aggódjunk kicsit.

Ez Németország belügye. Tán nem kéne bele....ni.

friss hírek További hírek