Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 04. 23. 18:21

/ TISZA PÁRT/Tisztelet és Szabadság Párt.  

INDUL A TISZAPÁRT PORTFOLIOBAN IS HAJRÁ TISZAPÁRT-MINDENRŐL IS LEHET BESZÉLNI
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo ma, 17:37
#803
aj néktek, ti képmutató írástudók és farizeusok, mert elzárjátok a mennyek országának kapuját, és bár ti nem juttok oda, másokat sem engedtek bejutni! – Jaj néktek, képmutatók, akik tengert és földet bejártok, hogy egyetlen pogányt zsidóvá tegyetek, s ha már azzá lett, a kárhozat fiává teszitek őt, magatoknál is kétszerte inkább! – Jaj nektek, vakok vak vezetői, akik azt mondjátok, a templomra esküdni semmi, de ha a templom aranyára esküszik valaki, az kötelezi. Hát mi több, az arany-e vagy pedig a templom, amely megszenteli a benne lévő aranyat? – Jaj nektek, képmutatók, mert tizedet adtok a mentából, rutából és paréjból, ám mit sem törődtök azzal, ami a törvényben fontos, bár nehéz: az igazságossággal, a könyörülettel és az Isten szeretetével! Ti kiszűritek a léből a szúnyogot, ám a teve benne marad, és lenyelitek. – Jaj nektek, képmutatók, mert kívül megtisztítjátok a poharat és a tálat, ám belül tele van az rablott holmival és undoksággal! – Jaj nektek, képmutatók, mert hasonlók vagytok a meszelt sírhoz, amely kívülről tetszetős, de belseje rothadást rejt! Éppígy mutatjátok ti az embereknek a jámborság színét, de belül rakva vagytok gonoszsággal! – Jaj nektek, képmutatók, akik sírt építtek a prófétáknak, és az igazak síremlékeit feldíszítitek, s azt mondjátok: „Ha atyáink idejében éltünk volna, nem szennyeztük volna kezünket próféták és igazak vérével!” Hisz magatok ellen szóltok, beismerve, hogy próféták gyilkosainak vagytok a fiai! Hát csak tegyétek azt, amit atyáitok rátok hagytak! Kígyók és viperák fajzata, hogyan kerülhetnétek el a kárhoztatás ítéletét? Ezért mondja az Isten bölcsessége: „Újra prófétákat, bölcseket és tanítókat küldök hozzátok, és ti majd megostorozzátok, városról városra űzitek, megölitek és megfeszítitek őket, hogy rátok szálljon minden igaz vér, amely kiontatott Ábel vérétől ama Zakariásnak véréig, akit a templom és az oltár között öltetek meg.”
ronaldinyo ma, 17:35
#802
A farizeusoknak kezdettől fogva szálka volt a szemében mindaz, amit Jézus mondott és tett, áskálódtak ellene, és életére törtek. Jézus pedig ismételten kárhoztatta őket képmutatásukért, gőgjükért és hitük meddőségéért.
ronaldinyo ma, 17:34
Előzmény: #800  ronaldinyo
#801
ezeket ha nem takaritja el a magyar nép -akkor gém over van
ronaldinyo ma, 17:33
Előzmény: #799  ronaldinyo
#800
ez a bizonyiték hogy farizeusok vezetik magyarországot
ronaldinyo ma, 16:37
#798
Mint az őrült, ki letépte láncát,
Vágtatott a Tisza a rónán át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
El akarta nyelni a világot2026 ban
ronaldinyo ma, 16:37
#797
2025 benPár nap mulva fél szendergésemböl
Félrevert harang zugása vert föl.
Jön az árviz! jön az árviz! hangzék,
S tengert láttam, ahogy kitekinték.
ronaldinyo ma, 16:36
Előzmény: #795  ronaldinyo
#796
most mégez van
ronaldinyo ma, 16:36
#795
Többek között szóltam én hozzájok:
„Szegény Tisza, miért is bántjátok?
Annyi roszat kiabáltok róla,
S ő a föld legjámborabb folyója.”
jofej ma, 16:24
#793
Shortelek ma, 15:53
Előzmény: #791  ronaldinyo
#792
Nem élőben fogják adni?
ronaldinyo ma, 15:01
#791
Információink szerint a “köz”média minden lehetséges eszközt fel fog használni a ma esti “vitán”, hogy a valódi ellenzéki listavezetőket lejárassa, akár a Fidesz szatelit pártjaival közösen. Továbbá az állami propaganda ökle el akarja hallgatni a vitát és meg akarja akadályozni, hogy a magyar média egyéb képviselői a “vitáról” tudósíthassanak. Az alábbi emailt írtam az MTVA hírhamisító vezérigazgatójának:“Tisztelt Vezérigazgató Úr!Ezennel felszólítom, hogy ha az MTVA bármilyen bejátszást le akar adni a ma esti listavezetői “vitán” a TISZA Pártról vagy rólam, akkor azt haladéktalanul, de legkésőbb ma 17.00 óráig küldjék meg részemre.Több médium jelezte felénk, hogy az MTVA nem hajlandó kiadni a vita után a felvételeket, hogy azokból a média más képviselői is részleteket közöljenek.A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, több millió magyar ember nevében felszólítom Önöket, hogy ne hallgassák el a “vitát”a magyar választópolgárok elől és adják ki a “vita” után a felvételeket a teljes magyar médiának. Magyar PéterTISZA Párt”
ronaldinyo ma, 14:51
#790
Árad a Duna
ronaldinyo ma, 14:03
#783
Már van olyan kormányközeli közvéleménykutató is, amely 28 %-ra méri az alig egy hónapos TISZA Pártot, miközben a FIDESZ támogatottsága már 45 %-ra csökkent náluk is...Az is kiderül a kutatásokból, hogy reális esélye három pártnak van arra, hogy mandátumot szerez az európai parlamenti választáson. Aki kieső, kis pártokra szavaz, az a FIDESZ-t támogatja, hiszen a mandátumot nem eredményező szavazatokat a bejutó pártok között osztják szét arányosan.Így már érthető az az aljas, hazug mocskolódás, amit a propaganda művel és művelni fog a választásokig.
ronaldinyo ma, 14:01
#781
találkozzunk ma este a Várkert Bazárnál! Mutassuk meg, hogy nem kérünk a propagandából, a “köz”média hazugságaiból! Elég volt abból, hogy miközben a kormány tönkretette az egészségügyet és az oktatást és oly sok mindent, aközben 1309 milliárd forintot költött 5 év alatt a politikai ellenfeleinek a lejáratására. Elég volt abból, hogy a “köz”médiát egy hírhamisító vezeti, aki diktátumot adhat a pártok vezetőinek és viccet csinálhat egy politikai vitából, amit 14 év után először rendeznek meg. Büszke vagyok arra, hogy alig egy hónap alatt a TISZA Párt egy olyan közösséggé vált, amely ki tudta kényszeríteni a ma esti “vitát”. Ott leszek és el fogom mondani, hogy a magyar embereknek elege van a hazugságokból, az ipari mértékű korrupcióból, a vidéki Magyarország tönkretételéből. A magyar emberek nevében válaszokat fogok követelni arra a kérdésre, hogy Orbán és Gyurcsányt hogy tette hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává, miközben 40 ezer milliárd forint érkezett hozzánk az Unióból.18.00 órától már lehet érkezni, én 18:45-től igyekszem beszélni (ha addig visszajön a hangom). Miután véget ér a Rogánék által Mónika show-vá alakított rendezvény, természetesen újra kimegyek közétek. Lesz kivetítő és kaptunk ezer adag fagylaltot egy kedves fagyizó felajánlásaként:)Hozzatok zászlókat, párnákat, pokrócokat és vizet magatokkal. Legyetek békések, mert a propagandának nyilván az az érdeke, hogy elterelje a lényegről a figyelmet.Bármennyit is hazudoznak, mi akkor is, lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és építünk egy békés, európai, demokratikus és élhető Magyarországot.

Topik gazda

ronaldinyo
3 1 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek