Egyetértek! Sokat nem írtam a topikba, de olvastam, kíváncsi voltam a véleményére és cselekedeteire. Új színt vitt a fórumba azzal, hogy életszerű dolgokról éppen úgy lehetett írni a topikjában mint a tőzsdei történésekről. Ő egy művelt, okos, intelligens ember. És nem írnák róla múltidőben, mert az hogy nem jelentkezik nem jelenti azt, hogy meghalt!
itt sokan szerették és olvasták Évát és sok embert érdekel hogy mi lett vele. Akár szeretted v. nem , írjál róla tisztelettel ! Dobálózol itt félreérthető ellentmondásos félmondatokkal, ha van róla konkrét információd, ismétlem konkrét !! akkor ird meg ide normálisan, főleg úgy,hogy ez az ő topikja.
"Isten nevét szádra hiába ne vedd" Ebben a témában a nagy Liberális demokráciában, jobb ha az ember hallgat. Magyarázat mindenki szájíze szerint. De érdekeségnek töprengeni jó.
Miért írod ezt? Semmit nem tudsz Éváról! Ha javaslod az állampapírt vételre valakinek (vagy éppen nem javaslod) azt miért éppen itt és Évát belevonva teszed. Ez nem vicces!
Ezek csak karorvendo nyomorult lelku gyokerek lehetnek. Ha ez meg is tortent volna, akkor sem magukat kellene fenyezni meg okoskodni egy ilyen helyzetben. Szerintem.
És szerinted mit mond, mi az üzenete az olyan beírásoknak amik azt sejtetik, hogy elbukta az összes pénzét, ezért nem jelentkezik, ne is keressük, öngyilkos lett stb. szarságoknak. Ezeknek szerintem az az üzenete, hogy akik ilyesmit írtak nem normálisok!
Amugy nem az a fontos, hogy mi a velemenyed masrol.. a velemenyed a sajat eletedrol es erzeseidrol sajat magaddal szemben, no ez szamit igazan. Szerintem....
Lattam mocorgott a topic... a velemenyek, monologok onmagukert beszelnek az olvasoknak. Mindenki eldonti melyik beirassal tud azonosulni, mi valtott ki jo vagy rossz erzest. Az, hogy ennyien elobujtak azert vmit mond...😉 Nem ismerem szemelyesen Evat, de megneznem hanyan tettek arra a lora amit leirt....😁 en is megjatszottam anno ket papirt... Meg is koszontem Neki. Sok minden elofordul egy ember eleteben, ovatosan a velemenyekkel, meg akkor is ha ma ugy erezzuk, hogy ugyik voltunk! Holnap nem tudjuk mi jon. Evanak a legjobbakat kivanom ha olvassa.
Kérlek benneteket, hogy fejezzétek ezt itt be! Semmi konkrétumot nem tudtok és rávetítitek a baromságaitokat Évára, csupán azért, mert nem ír ide egy ideje. Milyen dolog ez? Mit akartok ezzel elérni?
Így van! Óriási felelőtlenség és hiba saját lakás árát tőzsdére vinni ,illetve hitelből tőzsdézni!! Nagyjából az lehetett, elfogyott az albérletre való is, így földönfutó lesz az ember, aztán elkeseredésében olyan dologra vetemedik amihez nem szabadna.
Sziasztok! Valaki tud valami konkrétumot Évával kapcsolatban? Vagy csak találgattok? Mert amiket írtok nagyon meghökkentők és enyhén szólva furcsák. A tőzsdén a pénzt jól forgatta, nem hazárdírozott, tőkeáttétes üzletelbe nem bocsátkozott. Legtöbbször jól ráérzett mikor mit kell venni és tudta milyen áron kell eladni. Szóval e téren sikeres volt. Művelt, kiegyensúlyozott, határozott hölgy benyomását keltette. Ebben a topikban mindenről mindenki társaloghatott és most is így van. Örömét lelte unokájában, a főzésben és még sok másban. Rosszat sejtető hozzászólásokat miért írtok?
2hónapja nem írt. Ilyenkor elgondolkodik az ember megérte. Kisbüfik szerint igen. Reggeltől estig dolgozni jó. Hát én a szabad életem, utazásom többre értékelem. De tudom, ez nem mindenkinek jön be.. Nem vagyunk egyformák. A pénz dolgozik értünk, nem mi érte. És az állampapír ezt nyújtotta 2évig, és még egy évig nekem.. mások tolták az igát addig, pecsételték a bélyegzőt. Az élet rövid. Te döntesz hogy éled. Ha van sok millió tőzsdére, akkor az életre is jutna..
Tènyleg törtènhetett valami baj, nem szokott ilyen sokáig elmaradni. Aztán lehet, hogy csak zajlik az èlet, ès más dolog törtènik ami miatt ez most háttèrbe szorult.
leves