Longforever idézet: "Mindenki a jó befektetést keresi....állampapír legyen? részvény? Kötvény? Long? Short?Csok Hitel? Ingatlan? Nyersanyag? GOLD? vagy élelmiszer? pedig egyszerű a válasz..... Fektessetek az örök életbe....ezt az egyetlent tudnám én ajánlani.... "
Egyetértek! Sokat nem írtam a topikba, de olvastam, kíváncsi voltam a véleményére és cselekedeteire. Új színt vitt a fórumba azzal, hogy életszerű dolgokról éppen úgy lehetett írni a topikjában mint a tőzsdei történésekről. Ő egy művelt, okos, intelligens ember. És nem írnák róla múltidőben, mert az hogy nem jelentkezik nem jelenti azt, hogy meghalt!
itt sokan szerették és olvasták Évát és sok embert érdekel hogy mi lett vele. Akár szeretted v. nem , írjál róla tisztelettel ! Dobálózol itt félreérthető ellentmondásos félmondatokkal, ha van róla konkrét információd, ismétlem konkrét !! akkor ird meg ide normálisan, főleg úgy,hogy ez az ő topikja.
"Isten nevét szádra hiába ne vedd" Ebben a témában a nagy Liberális demokráciában, jobb ha az ember hallgat. Magyarázat mindenki szájíze szerint. De érdekeségnek töprengeni jó.
leves