Mielőtt valaki Richtert venne hétfőn! Trump keresztet festett a csodaszerükre, másik fontos Infó az utolsó jelentésük nem volt fényes! Már taglaltak a clubban, miért nem látok benne fantáziát, már régebben is… persze hinni lehet benne, de maradjunk racionálisak!
Nagyon szép munka! Azért leszögezném a belépési pontok tekintetében, azért ennél jobb a club teljesítménye! Jókor szállj be és néha ki :) Utána akár újra be… Azért idegesítő, ha leszáll valaki egy megy tovább a vonat… nem ajánlott az ugri bugri sok esetben!
Furmányos dolognak tartják a részvényt… kb olyan Kádári gondolkozás van róla. Akkor is váltónak hívták, mert az öreg nem szerette a tőzsde szót. A magyar közvéleményben az van… ott el lehet bukni mindent. Szerencsejáték stb… nem fogják fel ez nem a lovi, meg nem a tippmix… lottozó tele van, abban hisznek, a részvényekben nem… mert xy is befürdött… és az öregek jönnek a Bamumag storyval… stb
Mindenkinek más a fontos egy 30 éves egyedülálló nőnek is meg egy 60 éves nagypapának is más, az sem mindegy hol laknak észak Magyarországon vagy dél keleten , miért takarítanak meg ,lakásra gyűjtenek vagy autóra vagy nyugdíjra (fire) Hivatalosan 4% az infláció a befektetési guruk szerint infláció + 2-3% az már egy jó hozzam a tőzsdén , ( toka club többet csinál ) Én a pénzügyi megtakarításom 35% át máp pluszban ,40 % fix ben tartom ,25% tőzsdén levő papírok nekem ez a leg ideálisabb .
:),sajnos nem lehet. Az asszony nem engedi! Így béke van, hagyom rá! Így nyugalom van, az ő része nem jöhet fel a tőzsdére. Ami meg nekem van azt forgatom. Neki is igaza van, fő a biztonság. Amit forgatok az szépen jövedelmezett. Igaz bika piacon nem nehéz pénzt csinálni! :)
Hu, azok nem részvényeznek, amúgy mindent én tanacsolok nekik...utojara kb 2éve a máp+ leválltást pmápra is napokig magyaráztam ..azt leválltották.. megdicsőültem mikor kapták a nagy kamatot.. most már mindig megkerdeznek...de csak a tutira mennek, reszvényekkel nem foglalkoznak.
Magyarázd meg a kanizsai kocsmába hogy jobb a részvény mint az állampapír, az emberek többsége előbb vesz állampapírt. Erre értettem az optimizmust, volt benne némi irónia.
Nekem pmapom jan 25 kor vagy 27..passz nem emlékszem de kb ekkor jár le...elég nagy osszeg, a kamatkiirásbol én is 1 kedvenc papiromat akko-t veszek.A tőke rész se fog sokáig maradni de sorsáról még gondolkodom.Sajnos este nem tudom nézni a cápákat mert vendégségbe megyünk.Házigazda igen jó borban igy nagyon várom az indulást.😇
Rakd nyomdába, otp-be, cigbe, wabiba, állampapírt hagyd a francba, fele tőkéd legyen abba, vagy egy rész 10-ed akármennyi. Pár milka állampapírom nekem is van, mert likvid, de nem szeretem. Jobban bízok az OTP-ben mint a Kormányban.
Nagyon optimista vagy Marika🙂...az uj fixmáp már holnaptól kaható, 6,5 kamattal viszont az ertékesitési korlát 50m rol 250 m re nőt.Ez lesz a lakmuszpapír januárban😇Sokminden mérhető vele.
Arra jó, hogy hivatalosan inflálják az emberek megtakarításait + bevonzzák a pénzeket a bankszektorba. Ehhez nem értek, épp most beszéltünk itthon, hogy rakjuk 3 éves ák ba azt a pénzt amit kaptunk. Valami 6.75 % kamatot olvastam érte. Majd jobban megpörgetem a tőzsdét!:)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky