Hagyjuk berlini,.mert en mar nem huzom fel magam, ezeken a libsi szolamokon, amivel etetik mindenutt a nepet, hogy nem lesz baj . Lofaszt nem lesz . Mar osszehoztak. Hasznald mar a jozan mernoki paraszti eszedet legalabb. Majd linkeld be ha mar 1 hete stabilan uzemel, es a 100 milliard m3 es nemet felhasznalshoz kepest mekkora kapcitast tesz hozza ez a 2+2 LNG terminal. De csak, akkor mikor beuzemeltek, es kapcitasukat is mellekeld majd . Koszike. Es legalabb te mint oreg mernok, hagyd mar ezt a hazai politikat, origo vagy 444, tok mindegy, a tenyeket kell nezni, es varhato ,prognozisokat, kovetkezmenyeket, es majd az okozatokat. Miben nincs igazam? Melyik teny nem.igaz. a 71%tarololokapacitas 1 teli honapra elegendo max?? Josz ezzel a parasztvakitasos LNG vel. Na majd kiderul. De szerintem szivas lesz ez .
Milyen szar is volt a nemeteknek 40 evig kiszolgaltatva lenni az oroszoknak. Ja nem!!!! Semennyire. Olcso stabil vezetekes gaz jott, nuku problema. Olcso ruszki energiara epult az egesz nemet ipar! Nezz mar utana , hogy 10 mrdert megepitettek az NS 2, es erre nem adtak uzemelesi engedelyt. Ha en megbizlak, es jovahagyom hogy epits hazat nekem, utana meg nem veszem at, es nem fizetem ki neked az milyen kibaszas mar a masikkal?? He ? Ez a tiszta korrekt uzlet.?? Neolibsi mentalitas. Utana meg az ellensegem melle allsz, es fegyvert, penzt ,paripat szallitasz neki, de en azert nyaljam a segged, olcso gazzal?? Ezek utan?? Azert a ruszkik nem Terez anyu. Szopatnak,es tátsak nagyobbra a szájukat vagy hogy? Aha. Ertem. Na inkabb hagyom, mert elvesztem a turelmem
Milyen szar is volt a nemeteknek 40 evig kiszolgaltatva lenni az oroszoknak. Ja nem!!!! Semennyire. Olcso stabil vezetekes gaz jott, nuku problema. Olcso ruszki energiara epult az egesz nemet ipar! Nezz mar utana , hogy 10 mrdert megepitettek az NS 2, es erre nem adtak uzemelesi engedelyt. Ha en megbizlak, es jovahagyom hogy epits hazat nekem, utana meg nem veszem at, es nem fizetem ki neked az milyen kibaszas mar a masikkal?? He ? Ez a tiszta korrekt uzlet.?? Neolibsi mentalitas. Utana meg az ellensegem melle allsz, es fegyvert, penzt ,paripat szallitasz neki, de en azert nyaljam a segged, olcso gazzal?? Ezek utan?? Azert a ruszkik nem Terez anyu. Szopatnak,es tátsak nagyobbra a szájukat vagy hogy? Aha. Ertem. Na inkabb hagyom, mert elvesztem a turelmem
Lakás/Ingatlan árak topik
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru.
Aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd - véli Zsiday Viktor.
Mind a kereslet, mind a kínálat oldaláról nagyon megalapozottnak tűnik egy többéves, komoly emelkedő trend, legalább 50 százalékos áremelkedéssel - állítja Zsiday Viktor az Mfor.hu-n megjelent írásában. (Amint arról beszámoltunk, egyes lakástípusok esetében már érzékelhető némi drágulás.)
Az ismert befektető szerint a következő tényezők indokolják az áremelkedést az ország központi régiójában és néhány nagyvárosban:
soha nem építettek ilyne kevést Magyarországon, mint mostanában,
bár az ország népessége csökken, a nagyvárosokba, ezen belül is különösen Budapestre továbbra is pozitív a migráció,
elindult a reálbérek növekedése, és várhatóan ez a következő években is így marad,
szinte soha nem volt még ilyen olcsó a forinthitel, mint most, több nagyobb bank is 6 százalék alatti szinten kínálja a jelzáloghiteleket,
az alacsony betéti kamatok miatt kényszerűségből a megtakarítók is az ingatlanpiac felé fordulhatnak.
Zsiday ugyanakkor megjegyzi: az újonnan érkező keresletnek először ki kell pucolnia a bedőlt hitelből visszamaradt lakásokat, az évek óta eladni kívánt ingatlanokat, stb. Ez a folyamat jó pár hónapig eltarthat, de utána hirtelen nem lesz kínálat, és a folyamatosan jelentkező kereslet hatására az árak egyszercsak fel fognak robbanni - véli a befektető. Úgy látja: aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd.
link