Szerintem Dezsőné nem akar nagy tételben eladni,csak szegénykém kényszerbeteg(rosszul van ha nincs pénze) hogy mindig el ad egy keveset,ami pont elég ahhoz,hogy itt tartson az árfolyam. Ha akarta volna tegnap lett volna rá lehetősége hogy 1000 db-t eladjon. De ha egy kicsit nyomozgatunk a cég után ,pl a facebokon megjelent sok fénykép az átadott projektekkel kapcsolatban. A másik,ha annyira rosszul mennének a dolgok, akkor miért vettek volna még telket,s építenek rá raktárat? Sok embert rosszul érintett az idei kevés osztalék,de szerintem az idei év második fele jól fog sikerülni,s meglepően sok osztalékot fog fizetni tavasszal. Hangsúlyozom,ez csak megérzés!
Vagy sok felesleges pénze van az üpsének,vagy az is lehet hogy egy külsős befektető (mert ez kapásból majd 1 % ) vagy ami talán a legjobb lenne,hogy valaki tud valamit :)
2022. márciusban 2 milliárd készpénz szerepelt a frissen megjelent jelentésben és alig volt hitele. Ez részvényenként 20000 forint nettó kp, az árfolyam meg valamivel ez alatt volt. Aki ezt jó vételnek gondolta, az végignézte hogy azóta megfeleződött a készpénzállomány és a részvényárfolyam is.
Ja illetve igen, van ez a Dezsőné akire folyamatos panaszkodnak a fórumtársak. Ő egy értelmezhető (kb 8-9% nem emlékszem pontosan) pakkal rendelkezika cégben és minden jel szerint ezt szeretné eladni piacin. Ezt adogatja pici pakkonként mióta világ a világ. Nem olyan nagy ez az egész, dde ezen a likviditási szinten ez is lefelé nyomja az árfolyamot.
Van benne eszköz, de nagyon pici, illetve nem igazán hoz most jó eredményt. Szenved az ipar, erősen kitett a települési (közterületi) fejlesztéseknek. Mindez most nem megy nagyon. További költségnyomás lesz, hogy a debreceni óriásberuházások (CATL, BMV) egy az egyben fogják emelni jelentősen a bérköltséget, vagy elhúzni a munkavállalókat. Ja aműgy meg illikvid. Volt benne egy pakkom, de a rossz féléves jelentés után inkább az eladás mellett döntöttem. Jó lehet ez még egyszer......de nem azt látom, hogy mindez a követekző 1 év lenne.
POLYDUCT Nyrt.