poreci

Regisztráció: 2006-06-19 15:04:26

Hozzászólások száma: 1 810

Utolsó hozzászólás: 2019-10-14 16:31


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

4IG részvény hétfő, 16:31
az biztos, hogy lehet tudni azt a nevet, aki Láng Zsolt személyi pénztárosa, ahol el lehet intézni, azt is, hogy az aktuális terület rendezési elvvel ellentétben szinte kerítéstől kerítésig lehessen felhúzni az új házakat (példaként elég megnézni a Pusztaszeri út épp most épülő új egymás nyakában lévő társasházait- kezet fognak nyújtani az ablakból a szemközti lakásból egymásnak a szomszédok). 
De az ellenzék is megéri a pénzét, azt mondják akadálymentesítik a II. kerületet. Kérdezte is otthon az asszony, hogy hát azt hogy? Ledózerolják egyenesre a Rózsadombot? Mert ott azért vannak ám olyan szintkülönbséggel rendelkező utcák, amit hiába akadály mentesítenek, azt nem fogják használni még babakocsival sem.
4IG részvény hétfő, 11:22
Egyértelmű volt hogy a választások eredményére esni fogunk. Meglepő volt az ellenzék ereje.
Viszont az én meglátásom szerint a fidesz tudatosan vállalta fel ezt a vereséget. Ha minden maradt volna a régiben, akkor az ellenzék egyre jobban összekovácsolódott volna. És továbbra is csak azt mantrázná az ellenzék, hogy ezt lehetett volna jobban is csinálni, meg , hogy lopnak. Ha minden így ment volna, akkor a fidesz nem biztos, hogy megnyerte volna a 2022-es választást.
És mi lesz így? Karácsony agyba főbe ígért mindent. Most pedig vagy megpróbálja betartani az ígéreteit és csődbe viszi a várost és akkor azért lesz elege az embereknek belőle, vagy nem teljesíti az ígéreteit és azért. Azonkívül az ellenzéki városokban megkezdődnek a politikai harcok a poziciókért az eddigi egységes ellenzék szét fog forgácsolódni. Magukról fogják a leleplező cikkeket írogatni egymást rántják le a politikai szamárlétrákon.
A kormány kezében marad viszont a rendőrség, ügyészség nemzetbiztonság. Tehát a 2022-es választások előtt az ellenzék keményen le lesz járatva, korrupció gyanús ügyletek fognak kipattanni azokban a városokban, ahol az ellenzék uralomra került. Ezeknek a városoknak amúgy is nehéz dolga lesz, hiszen kevesebb pénzt fognak kapni a központból, ahhoz , hogy legalább eddigi működésüket fenn tudják tartani, kénytelenek lesznek kockázatos ügyekbe is beleszaladni- jobb meg még akkor sem lesz az üzemeltetés.
Tarlóst 9 év után beáldozták, nem is volt kampánya gyakorlatilag, de amúgy sem volt a Fidesz belső embere, megköszönték neki a 9 év munkáját és mehet unokázni.
Tehát összességében én azt gondolom , hogy ezen a választáson az ellenzéket tudatosan hagyták előre törni, hiszen a fidesz amúgy is többségben marad az önkormányzatoknál, de az arcok - akik a csődbe menő városok vezetőiként tetszelegnek, azok lesznek az ellenzékiek.
Ennek a választásnak mindenki a győztese volt, a Fidesz, mert megnyerték vele  a 2022-es választásokat, az ellenzék, mert sokkal több helyen nyertek, mint amire számítottak és ezáltal bebetonozták magukat még 10 évre abba a pozicióba, hogy a jelenlegi ellenzék marad az ellenzék és nem jön létre egy valós tökös korrupcióval nem terhelt új ellenzék - és ennek a legnagyobb nyertese a fidesz.
4IG részvény csütörtök, 17:27
azért bekaphatná mélytorkosan az aki 970-ről lenyomta 780-ig az elmúlt 2 hétben...
4IG részvény szerda, 16:46
szerinted lehet ma Mo-n ki tud nagyobb cégeket venni NER nélkül?
A Delta mögött Szijjártó érdekcsoportját suttogják, de én nem követem az ottani eseményeket.
4IG részvény szerda, 16:36
mert gondolod, hogy Vajnáé volt és nem a NER-é?
4IG részvény szerda, 16:35
Ha a nap végéig visszarántják 760-770 közé, akkor nem fogok nyugodtan aludni...
Ezt a 930-as látszólagos támaszt is azért kreálták tegnap, hogy legyen honnan önteni...
4IG részvény szerda, 16:33
jó nem ML, hanem NER. Egy és ugyanaz.
4IG részvény szerda, 16:27
742.
Kb olyan agresszív, mint az srv eladás utáni 600 milliós beöntés...
4IG részvény szerda, 16:27
úgy látszik minden ML -lel kapcsolatos részvényt eszetlenül dobálnak kifele...
Autowallis, OTT1, Takarek, ESTMEDIA...
Persze ez nem vígasztal minket
4IG részvény szerda, 15:58
gyerekek , nekem már tetszik, amit látok a monitoromon.
Mondjuk sokat segített , hogy elfordítottam 180 fokkal!
4IG részvény szerda, 15:57
francokat tudták. csak mindig bemondanak egy -30-50% közötti számot.
4IG részvény szerda, 15:55
Opus közben 310...
Itt vmi közös probléma van...
4IG részvény szerda, 15:53
r765. Durvul
4IG részvény szerda, 15:50
az nem áll össze nekem, hogy most azért nem lehet itt nagy lóvékat kiszedni.
Ez pörgött most 360 milliót, az OPUS 1 milliárdot.
De bazzeg a Titászra 100 milliárd kell nekik...
A 4IG kb. max 3-5 milliárd forint értékben forgott az elmúlt 3 hónapban és leadták vele a cég értékének a 40%-át.
Ha lóvé kell, akkor hitelt kellett volna felvenni ahol a cég lett volna a fedezet és többet kaptak volna érte, mint így az eladogatásból...
Persze ilyen esetben egy eséssel a bank (vagy egy konkurens) kitekerheti a céget a tulajdonosok kezéből egy árfolyamesés esetén.
Mondjuk az is lehet hogy ez történt -h anagyon vadakat gondolok.
4IG részvény szerda, 14:44
valakik nagyban tolják lefele. Bár tudnám, hogy kik és mi célból?
Lehet, hogy a közvélemény kutatások fidesz bukást hoztak? Csak nem. Nem tudom ezt elképzelni.
Vagy így akarják a NER-t valakik rossz helyzetbe hozni gazdaságilag? De ez akkor lenne lehetséges, hogy ha előtte jól bevásároltak volna belőle. 
Ezt sem hiszem.
És nemcsak ez zuhan hanem az OPUS is.
Számomra még mindig az a legracionálisabb magyarázat, hogy ez valahogy összefügg azzal, hogy kell a lóvé a választásra és a NER önti most a részvényeket- majd visszaveszik választás után.
Második legvalószínűbb eset, hogy az OPUS (és NER tulajdonosai) öntik mindkettőt, mert az OPUS-nak le kell tennie a Titászhoz valamilyen szemmel látható előleget.
Nincs több ötletem, hogy amúgy miért kellene esnünk. Informatikáé a jövő, aminek zászlóshajója a 4IG. Tengernyi állami pénz vár ránk EU-s támogatásokkal, akár már a jövő évtől kezdve.
A birkákat nyírni kell. Kérdés az, hogy az a birka, aki vesz, vagy aki elad jelen helyzetben.
4IG részvény szerda, 09:34
a forgalom megöli a trendet... Most már aazért kvára remélem, hogy így lesz.
Attól azért tartok, hogy a választásokig nem fogunk emelkedni...
4IG részvény kedd, 11:57
Ha igaz az a teóriám, miszerint az egész ML birodalom gyakorlatilag a fidesz "alapítványának " a gazdasági hátterét adja, akkor bizony olyan időkben, amikor kell a kamáópányra a lóvé , akkor ezekből a cégekből illetve a részvények elidegenítéséből tudják finanszírozni a kamáópány költségeket.
Meg lehet figyelni a 2018-as ogy választások előtt is mennyit estek ezek a papírok. Hétvégén választás, a kampány pedig durvul, lehet látni ezt a Borkai témán is. Azért itt még kiderülhet egy két dolog, aminek az elsikálása sok pénzbe kerülhet, plusz a közvéleményt megdolgozni, hogy mégis menjenek szavazni a tökös gyerekekre...
Amellett persze, hogy a Tsys bejelentés önmagában semmi infot nem tartalmazott és előre mozdulás sincs az ügyben, még csak nem is minősítettek minket. Ráadásul a választásig a DKÜ projektek sem mennek, mert nem akarnak municiót adni az ellenzék kezébe. Ezek lennének azok a dolgok amik miatt -ha elháruló problémák lennének, emelkedni tudna a részvény. De amíg emelkedni nem tud, addig esik. Nyilván egy egy év alatt tízszerező részvénynél elkezdhet intenzíven esni az árfolyam.
4IG részvény 2019. 10. 07. 10:52
"He would ride 70 miles on his bicycle to give tourists tours of the area to practice his English for nine years."
Pici Jack naponta 120km-t biciklizett, hogy angolul tudjon turistákat kalauzolni."
120 km-t utazott , hogy turistáknak túrákat vezessen, azért, hogy használja az angol nyelvet... 
Tudod én még Rigó utcai tőzsdés növendék vagyok, még a kákán is keresek csomót...
4IG részvény 2019. 10. 04. 11:57
na de maradjunk ontopic
4IG részvény 2019. 10. 04. 11:57
csak a módszerek változtak, az emberi tulajdonságok nem. Mohóság, kapzsiság, egoizmus, lustaság, szex.
Ezek az emberek mozgatórugói és a mindenkori elit különböző technikákkal eléri ezt.
Tőzsdézhetünk mi is persze, a lehetőség adott, csak a belős infok nem nálad vannak. A nagy piacmozgató pénzek nem nálad vannak.
Régen be volt tiltva a beszéd, ma mondhat bárki bármit -kivéve ami egy bizonyos nép érdekeit önigazolását sérti- csak annyian mondhatnak bármit, hogy úgysem hallani bárki bármit mond.
Bipoláris világból bipoláris lett. Csak épp Kína kezd újra feljönni a SZU helyett.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek