Ú, ez most nem biztos, hogy jól esett topik!! Most hajtok be másoktól tartozásokat...... nem igazán vagyok így szalonképes. Tőzsde mellett, megveszem mások tartozását is........ Sajnálom!
Ó..... én ismerem a legtöbb magyar, de külföldi forrást is. Képzeld már az E bay-on se tudok beszerezni CA négycsatornás végfokot már. Húúú de pedig milyen jó lenne ..... Azur W651-ért sokat megadnék! De ha W851 sorozat az is érdekel!
Oh, Chord Hugo beindult! Péntek van nem kereskedem tovább , és meghajtja a Sennheiser 650 -es fejesem a kis fura erősítőm. Szuper hang. De egy a baj, hogy fejhallgató. De kegyetlen pontos az zenei ábrázolás! . Viccc hogy néz ki és mekkora , milyen a kezelésii gombja egy Chord Hugonak! Ezen mindig nevetek! Óriási a hangminősége!
Komoly mára régiség és döbbenetes hangú hangsugárzókat kell meghajtanom. Ínyenceknek: Braun Ls 100!!! -tuninglt állapotban! De van B&W hangfalam is, amik mai darabok de nem szólnak olyan szépen mint a régi Braun.
Feladat: van kettő pár hangfalam eltérő impedenciával. Szeretném meghajtani a négy hangfalat sztereoban egy erősítőről. A jelenlegi CA CX80 csak előerősítőként működne.
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 14:41
Zene-bona .... Én viszont keresek egy 4 hangfalat meghajtó AudioCambridge végerősítőt megvételre! Ha valaki tud egy példányt szívesem fogadom!
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 14:06
Péntek. Befejeztem a kereskedést. Újra jöhet a másik hobbim a zene.
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))